Dodaj do ulubionych

Denerwuję się

12.03.06, 22:03
potrzymacie za mnie kciuki jutro?
Obserwuj wątek
    • anula001 Re: Denerwuję się 12.03.06, 22:04
      oczywiscie darlingsmile
    • gosialska Re: Denerwuję się 12.03.06, 22:04
      Pewnie, na 100%. A Ty Anisua potrzymaj kciuki za moj wtorek..
      • anisua Re: Denerwuję się 12.03.06, 22:29
        Gosiaku masz moje kciukismile))
      • anisua i co z z tym wtorkiem????????? 14.03.06, 23:00
        poszło jak z płatka?
        • anula001 Re: i co z z tym wtorkiem????????? 14.03.06, 23:01
          poszlosmile
    • herezja Re: Denerwuję się 12.03.06, 22:16
      Potrzymamy smile
      Nie wiem co prawda w jakiej intencji, ale i tak nie mam nic do roboty, więc
      mogę sie na coś przydać
      • anisua Re: Denerwuję się 12.03.06, 22:31
        dziękismile
        nic do roboty??????????????????????
        zazdroszczęsmile
        • spey Re: Denerwuję się 12.03.06, 22:40
          Będę trzymał !!!! smile choć to pewnie tak troszkę głupio będzie wyglądało tak
          cały dzień z zaciśniętymi pięściami.... smile ale dla Ciebie - wszystko ! big_grinDD
          • anisua Re: Denerwuję się 12.03.06, 22:45
            nie no czasem chyba będziesz musiał puścić;P

dla mnie wszystko? nooo......alez wyznaniewink))
            zapamietam i ...wykorzystam;PPP
            • spey Re: Denerwuję się 12.03.06, 22:47
              kurde ale te kobiety pamiętliwe! :]
              • herezja Re: Denerwuję się 12.03.06, 22:52
                i bardzo lubią wykorzystywać tongue_out
                • spey Re: Denerwuję się 12.03.06, 22:56
                  przypomniał mi się kawałek jakiejś piosenki smile
                  ,,skoro mi z tym nie jest żle
                  to już trudno, to niech tknie"
                • anisua Re: Denerwuję się 12.03.06, 22:59

a niektórzy lubią być wykorzystywani;PP
                  • anisua Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:00
                    ja wykorzystałabym chetnie.......do prasowaniawink))
                    • spey Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:07
                      anisua napisała:

> ja wykorzystałabym chetnie.......do prasowaniawink))

to może... póżniej? co? .... bo ja tyko te kanapki umiem robić....
                      >
                      • herezja Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:08
                        hi hi, ale te kanapki to TERAZ!!!
                        • spey Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:17
                          kanapki smile - zawsze! ... bylebym tylko firanek wieszać nie musiał smile)))
                          • anisua Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:23
                            a to jakis problem z firankami???
                            ja mogę...
                            zresztą nie przepadam za nimiwink
                            wolę ładne roletkiwink
                      • anisua Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:24
                        oksmile
                        najpierw do garów, a potem do......prasowania marsz;PPP
                        • spey Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:31
                          to możę jaaaa... najpierw śmieci wyniosę ? smile .... i wrócę za trzy lata
                          hihihi smile
                          • anisua Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:34
                            ??
                            myslisz, żebym była tą co czeka???
                            never.............
                            niech spada na drzewo;P
                            • spey Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:39
                              to Ty się wreszcie zdecyduj!!! albo gary!? albo prasowanie!? albo na drzewo!?
                              skaranie Boskie z tymi ba..... #$$@@$$
                              • anisua Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:43
                                kobiety nienasycone są...
                                niełatwo im dogodzićwink
                                • spey Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:44
                                  nienasycenie to mały pikuś przy ich NIEZDECYDOWANIU smile)))
                                  • anisua Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:45
                                    matko......jak Ty narzekasz...........wink)))))))))))))
                                    kobiety przeciez cudem sąwink))
                                    • spey Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:47
                                      Tak! to prawdziwy cud !!!....... że ich mężczyżni do tej pory nie wydusili co
                                      do jednej hihihi smile
                                      • anisua Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:50
                                        nie lubisz kobiet??
                                        wolisz ...mężczyzn??;P
                                        • spey Re: Denerwuję się 12.03.06, 23:52
                                          zdecydowanie kobiety! smile) ... i to jest chyba ten jedyny powód ,dla którego
                                          mężczyżni jednak tego nie zrobili smile)))
                                          • anisua Re: Denerwuję się 13.03.06, 00:07
                                            jedyny?????
                                            podpadłeś;P
                                            • spey Re: Denerwuję się 13.03.06, 18:46
                                              O ja biedny żuczek sad nagrabiłem sobie pięknie :I ... to teraz i do garów i
                                              prasowanie i nawet te firanki będę musiał za pokutę powiesić ?... sad
                                              • anisua Re: Denerwuję się 13.03.06, 23:17

Ty się żuczku nie martw , jaka kara, ale jaka...nagroda Cię czeka;]
                                                • anisua zapomniałam dodać w niebie;))) 13.03.06, 23:22
                                                  no i dobre uczynki warto robićsmile
                                                  kiedyś może ktoś Tobie zrobi dobrze..........znaczy dobry uczynek;PPP
                                                  • spey Re: zapomniałam dodać w niebie;))) 13.03.06, 23:31
                                                    a już się cieszyłem sad myślałem : hihi będzie niedopowiedzenie smile)) Ale nieeesad
                                                    musiałaś pospieszyć z wyjaśnieniem sad cała anisua smile
                                                    A do nieba to ja napewno nie pójdę!!! Nudy tam straszne sad tylko modlitwy i
                                                    śpiewanie pobożnych piosenek sad ......piekło ? smile)) ooooo smile to co innego smile))
                                                  • anisua ,,Do nieba nie chodzę?;D 13.03.06, 23:37
                                                    bo jest mi nie po drodze...''
                                                    to chyba cos dla Ciebiewink)

wiesz..........no nie mogłam normalnie sie powstrzymać, paluszki mnie świerzbiły;]

nie wyszumiał sie chłopak w młodości?wink)
                                                  • spey Re: ,,Do nieba nie chodzę?;D 13.03.06, 23:44
                                                    A co Ty myślisz że na starość to już tylko kapcie i różaniec ??? smile))
                                                    NIEDOCZEKANIE!!! smile))
                                                  • spey Re: ,,Do nieba nie chodzę?;D 13.03.06, 23:47
                                                    nawet w trumnie jeszcze sobie ,,poszumię" na złość wszystkim moherówkom tongue_out
                                                  • spey Re: ,,Do nieba nie chodzę?;D 13.03.06, 23:58
                                                    hihi smile sam człowiek nie czuje jak mu się rymuje smile a teraz Panie wybaczą smile
                                                    udam się na spoczynek, aby jutro mieć dość sił na ,,wyszumienie" tongue_outPP
                                                    Dobranoc smile
                                                    ps. cieszę się bardzo ,że się udało Aniu smile
                                                  • anisua Re: ,,Do nieba nie chodzę?;D 14.03.06, 00:00
                                                    a nie mógłbys tak zaszumieć, zeby ...zimę wywiało?;DDDDDD
                                                    panie wybaczają, jedna juz lezy w łózku;P

ps. gdybys Ty wiedział jak ja się cieszę:]
                                                  • spey Re: ,,Do nieba nie chodzę?;D 14.03.06, 00:02
                                                    naprawdę super że się udało smile)) Dobranoc smile
                                                  • anisua Re: ,,Do nieba nie chodzę?;D 14.03.06, 00:01

taki śwarny z Ciebie staruszek?wink
                                                  • spey Re: ,,Do nieba nie chodzę?;D 14.03.06, 00:03
                                                    ba juści ze ta! smile góral przeca smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka