rafieba 13.05.06, 00:10 Czy ktoś wie gdzie je szukać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlosnik5 Re: Pierścionki dla singli 13.05.06, 14:47 a są jakies specjalne...hmmm nowe wzory??:d Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Pierścionki dla singli 13.05.06, 17:27 ja nawet nie wiedziałam, że takie istnieją Odpowiedz Link
gosialska Re: Pierścionki dla singli 13.05.06, 17:46 W Irlandii jest taki specjalny pierścionek i w zależności od tego czy jest się samemu czy w związku to różnie się go odwraca na palcu.. chyba nie jest to bardzo popularne ale widziałam sama u kilku osób taki pierscionek na palcu.. Jeszcze podobno trzy połączone ze sobą obrączki (w jedną) mówią o tym, że ktoś jest samotny (podobno to zwyczaj z Francji) - sama nosiłam na palcu taki pierścionek przez kilka dobrych lat, nawet jak byłam w poważnym związku bo najzwyczajniej nie miałam o tym pojęcia i bardzo mi się podobał. Ostatnio już go nie noszę, żeby o niczym nie przesadzać (jako, że jestem przesądna Odpowiedz Link
rafieba Re: Pierścionki dla singli - znalazlem 13.05.06, 18:52 cośik innego. na stronie księgarni Merlin, t-shirty. T-Shirt z napisem "Szukam drugiej połówki", wydał mi się nazbyt "dramatyczny", dlatego zamówiłem koszulkę z napisem "Która chce iść do mnie posłuchać płyt i zobaczyć klaser ze znaczkami?" Odpowiedz Link
sunny-day Re: Pierścionki dla singli 14.05.06, 10:29 ja też pierwszy raz o czymś takim słysze?? Pojedynacza obrączka?? Po co to jest własciwe- taki trend, moda na to by pokazac ze jestem singlem ?? Wytlumacz mi to bo niezabardzo rozumiem chyba przeslania tego pierscionka...;/ Odpowiedz Link
pestka76 Re: Pierścionki dla singli 14.05.06, 13:12 ja też tego nie rozumiem. to coś jak obecna moda z kolorowymi branzoletkami czy jak to się nazywa Odpowiedz Link
o_kropka Re: Pierścionki dla singli 14.05.06, 14:01 No, własnie... po co? Żeby się ze swoim singlowaniem obnosić - "jestem singlem i dobrze mi z tym", czy wręcz odwrotnie - "jestem singlem i szukam kogoś do duetu"? ) Odpowiedz Link
anula001 Re: Pierścionki dla singli 15.05.06, 22:24 Taki pierscionek nosilam kilka lat temu, singlem nie bedac, a kupilam w sklepie z bizuteria, bo mi sie taka potrojna obraczka podobala (do dzis mi sie zreszta podoba). Mam ja jeszcze, ale nie nosze Odpowiedz Link