Dodaj do ulubionych

Pierścionki dla singli

13.05.06, 00:10
Czy ktoś wie gdzie je szukać?smile
Obserwuj wątek
    • zlosnik5 Re: Pierścionki dla singli 13.05.06, 14:47
      a są jakies specjalne...hmmm nowe wzory??:d
    • czarny.onyks Re: Pierścionki dla singli 13.05.06, 17:27
      ja nawet nie wiedziałam, że takie istniejąwink
    • gosialska Re: Pierścionki dla singli 13.05.06, 17:46
      W Irlandii jest taki specjalny pierścionek i w zależności od tego czy jest się
      samemu czy w związku to różnie się go odwraca na palcu.. chyba nie jest to
      bardzo popularne ale widziałam sama u kilku osób taki pierscionek na palcu..
      Jeszcze podobno trzy połączone ze sobą obrączki (w jedną) mówią o tym, że ktoś
      jest samotny (podobno to zwyczaj z Francji) - sama nosiłam na palcu taki
      pierścionek przez kilka dobrych lat, nawet jak byłam w poważnym związku bo
      najzwyczajniej nie miałam o tym pojęcia i bardzo mi się podobał. Ostatnio już
      go nie noszę, żeby o niczym nie przesadzać (jako, że jestem przesądnawink
      • rafieba Re: Pierścionki dla singli - znalazlem 13.05.06, 18:52
        cośik innego. na stronie księgarni Merlin, t-shirty. T-Shirt z napisem "Szukam
        drugiej połówki", wydał mi się nazbyt "dramatyczny", dlatego zamówiłem koszulkę
        z napisem "Która chce iść do mnie posłuchać płyt i zobaczyć klaser ze znaczkami?"smile
        • czarny.onyks znaczki?????????? 13.05.06, 22:09
          to chyba już przeżytekwink))
    • sunny-day Re: Pierścionki dla singli 14.05.06, 10:29
      ja też pierwszy raz o czymś takim słysze?? Pojedynacza obrączka??
      Po co to jest własciwe- taki trend, moda na to by pokazac ze jestem singlem ??
      Wytlumacz mi to bo niezabardzo rozumiem chyba przeslania tego pierscionka...;/
      • pestka76 Re: Pierścionki dla singli 14.05.06, 13:12
        ja też tego nie rozumiem. to coś jak obecna moda z kolorowymi branzoletkami czy
        jak to się nazywa
        • o_kropka Re: Pierścionki dla singli 14.05.06, 14:01
          No, własnie... po co? Żeby się ze swoim singlowaniem obnosić - "jestem singlem
          i dobrze mi z tym", czy wręcz odwrotnie - "jestem singlem i szukam kogoś do
          duetu"? wink)
    • anula001 Re: Pierścionki dla singli 15.05.06, 22:24
      Taki pierscionek nosilam kilka lat temu, singlem nie bedac, a kupilam w sklepie
      z bizuteria, bo mi sie taka potrojna obraczka podobala (do dzis mi sie zreszta
      podoba).

Mam ja jeszcze, ale nie noszewink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka