Dodaj do ulubionych

Oprócz piłki nożnej.....

13.06.06, 21:38
interesuje mnie .... no własnie jaki sport lubicie oglądać lub uprawiać??, Bo
rozumiem że ostatnimi czasy tylko piłka nożna jest u wszystkich na porządku
dziennym( u mnie teżsmile)
ale ja poza tym bardzo lubie oglądać siatkówke, zwłaszcza męską (wiem ze to
nasze diewczyny królują, ale ja jakoś tak bardziej kibicuję chłopakom)- chyba
nei musze tłumaczyć czemuwink)
Obserwuj wątek
    • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 21:41
      uprawiać rowerowe i inne jeździectwa smile
      a oglądać... siatkówka jest bardzo miła dla oka i budzi sporo emocji ;P
    • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 21:48
      siatkówka! smile
      ale męska...hehe, kobitki grają tak lajtowo...wink
      • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 21:49
        siatkówke to oglądać a uprawiać - kręgle smile
        • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 21:54
          Spytam wiec ciebie jako fachofca - czy można grać w kręgle i nie uszkodzić
          sobie palców? Bo jak do tej pory mi sie to nie udaje smile
          • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 21:56
            można, ja nawet ani pół paznokcia nie straciłam smile
            • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:06
              a ja straciłam trzy pazury i kawałek palca, stąd moje pytanie smile
              • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:08
                jak kawałek palca???
                pazury rozumiem ale palec? został Ci w środku i poleciał z kulą??
                • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:14
                  coś w tym stylu. kawałek palca nie mógł sie zdecydować, czy chce zbijać kręgle,
                  czy zostać przy mnie i troszkę mi sie hmm... odseparował wink A kula pomknęła w
                  stronę kręgli zostawiając na torze krwawy ślad... hi hi mogłabym pisać
                  horrory smile
                  • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:15
                    auć!!!
                    a myślalam że to ja jestem mistrzem świata w samouszkodzeniach...
                    • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:17
                      Z przyjemnością odstąpie ci tytul mistrzowski smile
                      • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:19
                        nie nie, jesteś niesłychanie uprzejma ale nie śmiałabym prosić wink))
                        • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:22
                          Nie musisz prosić smile To prezent, gratis, bonus, czy jak go tam.
                          Uwaga! Pechowa skłonność do idiotycznych uszkodzeń ciała oddam w zdrowe i
                          wytrzymałe rece smile
                          • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:27
                            hehe, ja jednak podziękuję, wystarcza mi to co mam...
                            a może rozpiszemy konkurs na najbardziej idiotyczne uszkodzenie? wink
                            • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:36
                              chwilowo wygrywam z kręglami. Dodam jeszcze przytrzaśniecie paluszka drzwiami
                              od samochodu.
                              • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:39
                                no, Twoj palec zasługuje na palmę pierszeństwa...
                                ja skromnie stanę z tyłu z patyczkiem higienicznym który sobie z całej siły
                                wbiłam w ucho wink
                                • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:41
                                  uuu... dobre smile
                                  • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:43
                                    dobre to będzie jak sie okaze ze ubytek słuchu tym spowodowany jest trwały...uncertain
                                    • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:46
                                      uncertain mam nadzieję, ze nie...
                                      Od dziś będę szczególnie uważać na patyczki.
                                      Na pocieszenie powiem ci, że blizny powstałe na skutek postawienia sobie
                                      gorącego żelazka na nodze, nie są trwałe i po kilku latach znikają smile
                                      • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:50
                                        patyczków do uszu nie wolno, absolutnie! kazdy laryngolog Ci to powie...
                                        i ja tez to mowie wink

> Na pocieszenie powiem ci, że blizny powstałe na skutek postawienia sobie
                                        > gorącego żelazka na nodze, nie są trwałe i po kilku latach znikają smile

za to blizny powstałe na skutek poparzenia sobie ręki gorącym klejem niestety są
                                        trwałe i nie znikają... podobnie jak blizny wynikłe ze zderzenia z rowerem wink
                                        • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:56
                                          Zderzenie jakiego typu? Rower-pieszy, rower-rower, czy rower-gleba? smile
                                          • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 23:00
                                            ja pieszym dzieckiem będąc zderzyłam się z rowerem marki Pelikan, z metalowym
                                            błotnikiem, który pięknie rozciął mi rękę w kilku płaszczyznach... 25 lat
                                            minęło, wiec juz moge powiedziec ze blizny zostanąwink
          • sunny-day Kregle... 13.06.06, 22:00
            herezja napisała:

> Spytam wiec ciebie jako fachofca - czy można grać w kręgle i nie uszkodzić
            > sobie palców? Bo jak do tej pory mi sie to nie udaje smile

Chyba możnabig_grin..ja byłam tylko raz.. żyję, moje ręce i palce też..zabawa
            przednia, i nawet udało mi się kilka razy wszystkie za jednym razem trafićtongue_out i
            nawe wypuszczałam jakieś podkręcane- tylko jak to robiłam, nie pytajciebig_grin
            • singielka_1976 Re: Kregle... 13.06.06, 22:01
              Oj jak ja dawno na kręglach nie bylam, zresztą cale 2 razy do tej pory sad
              • sunny-day Re: Kregle... 13.06.06, 22:04
                Pociesze Cie- to i tak cały raz więcej ode mniesmile..ale tak to jest ktoś
                wspomni i juz mi się zachciałotongue_out
                Ps. ile u was kosztuje godzina kręglowania?? ( ja płaciłam chyba 28 zł- zimą
                tego roku- to drogo czy tanio??
                • herezja Re: Kregle... 13.06.06, 22:06
                  nie wiem, firma stawiała smile
                • monikson Re: Kregle... 13.06.06, 22:09
                  > Ps. ile u was kosztuje godzina kręglowania?? (
                  u mnie 50 pln, ale to tez zalezy od dnia tygodnia i godziny, moze byc ew. taniejsmile
                  • sunny-day Re: Kregle... 13.06.06, 22:11
                    NO u mnie też cena jest ustawiana w zależności pory dnia i dnia( weekend), ta
                    co podałam jest najniższą...bo poza godzinami szczytusmile
                • singielka_1976 Re: Kregle... 13.06.06, 22:57
                  sunny-day napisała:

> > Ps. ile u was kosztuje godzina kręglowania?? ( ja płaciłam chyba 28 zł-
                  zimą tego roku- to drogo czy tanio??

Nie mam pistacjowego pojęcia, poprzednim razem bylam na kręglach w...
                  Schwenningen...smile
          • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:05
            no nie "fachofca"??? Bosz, a ja sie czepiam anglizmów... Wybaczcie smile
            • sunny-day Wybaczamy 13.06.06, 22:09
              ..bo zrozumielismysmile moze my i nie "fachofcy", ale przy kreglowaniu nic nie
              straciliśmy ( bynajmniej rozumutongue_outP)
              • herezja Re: Wybaczamy 13.06.06, 22:11
                Wężykem to, wężykiem smile
    • singielka_1976 Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:02
      Aktualnie oczywiście pilka nożna, a tak poza tym..niech pomyślę...skoki
      narciarskie, Olimpiada-różne dyscypliny big_grinDDD, a co do uprawiania wlaściwie
      jestem asportowa no może z jednym wyjątkiem tongue_out
    • konrado80 Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:17
      musze przyznac ze malo mam czasu na ogladanie mistrzostw
      praca do pozna, a potem angielski, wiec za bardzo nie mam kiedy
      ale naszych ogladam (czyli zwalniam sie z lekcji i udaje sie do pubu kolo
      szkoly) tylko nie wiem po co, bo duzo ciekawsze sa inne mecze...
      • sunny-day Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:19
        No własnie teraz jest ciekawy mecz- bo gra Ronaldhinio..sad a ja nie mam gdzie
        go obejrzeć..buuuuuuuuuuuuuuuusad
        • monikson Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:20
          polecam sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73600,3416012.html
          ja wolę to niż tv wink))
        • konrado80 Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:20
          no ja niby mam, bo w kafejce przyniesli na czas mistrzostw tv smile))
          poszukaj w necie, albo idz do sasiadow wink
          • sunny-day Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:24
            W necie niestety moge tylko poczytać, bo mam za wolne łącza by cokolwiek
            obejrzeć, a sąsiedzi...hę..chyba co poniektórzy by sie zdziwili jakby
            dziewczyna przyszła do nich mecz oglądaćsmile

( no a niektózy sąsiedzi to raczej Tv Trwam preferujątongue_out
            • herezja Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:27
              To przekonaj ich, ze właśnie leci mecz Rydzyk, kontra reszta świata smile
            • konrado80 Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:33
              no a u Ciebie w domu nikt nie oglada??
              • sunny-day Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:38
                konrado80 napisał:

> no a u Ciebie w domu nikt nie oglada??

Jedyną osobą, która interesuję się w jakikolwiek sposób sportem zawodowym w
                moim domu to jestem chyba jaindifferent, a TV , a raczej pokój w którym TV sie znajduje-
                jest niestety w tym momencie dla mnie nieosiągalnysad...
                • konrado80 Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:52
                  no to nie zazdroszcze, powinnas nabyc sobie telewizor, teraz juz grosze kosztuja
                  • sunny-day Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:59
                    szczerze mówiąc, niewiele oglądam Tv- to są tylko przypadkowe filmy, o moze
                    jakis meczyk by sie obejrzało, serialik..ale zasadniczo bardzo żadko, wiec w
                    wiekszości przypadków jakoś se radzesmile- dziś taki mały niefart. w końcu 13...
                    • konrado80 Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 23:01
                      nie zwalaj na 13, po prostu nie bylo co ogladac, bo tylko 1:0 smile))
                      • sunny-day Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 23:04
                        hehe..moze i tak..zawsze mozna to łumaczyć małą ilością golitongue_out..co innego gdyby
                        było 20- 23 big_grin- to dopiero meczwink
      • singielka_1976 Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 22:59
        konrado80 napisał:

> wiec za bardzo nie mam kiedy
        > ale naszych ogladam (czyli zwalniam sie z lekcji i udaje sie do pubu kolo
        > szkoly) tylko nie wiem po co, bo duzo ciekawsze sa inne mecze...

Dokladnie, mam nadzieje, że nasi tez ogladaja i sie uczą a jutro...no cóż
        niestety nie mam wiary i w wariancie optymistycznym to przewiduję 4:1
        dla ...Niemców uncertain

Ale przynjamniej mam okazję, żeby koszulkę zalożyć smile)
        • konrado80 Re: Oprócz piłki nożnej..... 13.06.06, 23:02
          ja stawiam 2:1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka