dzika_zdzicha 06.09.06, 18:24 tyle mam do powiedzenia co teraz czujecie? wpisujcie w pierwszej osobie liczby pojedynczej - zobaczymy, w jakim jesteśmy stanie emocjonalnym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_zdzicha Re: od bardzo dłuuuugiego czasu ..... 06.09.06, 20:43 dlaczego? kobieta jest powodem? pozdr ciepło Odpowiedz Link
nedfan Kocham!!! I jestem kochany!!! 06.09.06, 21:04 Kocham!!! I jestem kochany!!! Choć dzieli nas prawie wszystko - granica, 600 km, język, kultura... Ale to nic! Od tego są problemy, by je przezwyciężać Odpowiedz Link
nedfan Re: a idż, nie drażnij ludzi skonanych;PP 06.09.06, 21:08 No co? Jeśli kogoś rozdrażniłem, to przepraszam Odpowiedz Link
czarny.onyks zazdroszczę......... troszeczkę no;)) 06.09.06, 21:10 nie przepraszaj, cieszę się Odpowiedz Link
zlosnik5 Re: Kocham!!! I jestem kochany!!! 06.09.06, 21:18 przepraszam ale wydawało mi sie ,ze człowiek kochany i kochający nosi rózowe okulary i nie dostrzega problemów bo wszystko jest do zrobienia... Odpowiedz Link
nedfan Re: Kocham!!! I jestem kochany!!! 06.09.06, 21:21 zlosnik5 napisała: > przepraszam ale wydawało mi sie ,ze człowiek kochany i kochający nosi rózowe > okulary i nie dostrzega problemów bo wszystko jest do zrobienia... Cóż... w pewnym wieku nawet różowe okulary nie przesłonią wszystkich problemów. Mogą sprawić jedynie, że problemy staną się nic nie znaczącymi błahostkami Odpowiedz Link
zlosnik5 Re: Kocham!!! I jestem kochany!!! 07.09.06, 19:12 to ja nie chce dorosnąc , dobrze mi w tym wieku jakim jestem Odpowiedz Link
konrado80 Jestem cholernie zmeczony po pierwszym dniu 06.09.06, 21:14 w pracy... Baska, powodzenia Odpowiedz Link
sudione Re: Jestem cholernie zmeczony po pierwszym dniu 06.09.06, 21:50 dzika_zdzicha napisał(a): "dlaczego? kobieta jest powodem?" Nie. Nie kobieta. Raczej na obecną chwilę kobieta nie zmieniła by mojego świata. Wszystko co sobie obiecałem, co sobie założyłem i do czego dążę rozsypuje się lub już się rozsypało. Ta radość życia ucieka z minuty na minuty, godziny na godzinę, z dnia na dzień. Są chwile kiedy nie tylko na twarzy, a w sercu jestem uśmiechięty, a są chwile kiedy nie widzę nic przed sobą. Tak naprawdę to nie wiem co dalej. Nie tli się we mnie żadna nadzieja. Próbuję co jakiś czas ją wzbudzić, ale chyba sam się oszukuję. czarny.onyks napisał(a): "możemy jakoś pomóc??skleić Cię?" Raczej internetowo nic nie wskóracie. Jeżeli sam nie odnajdę światełka w tunelu to pochłonie mnie marazm i depresyjne nastawinie do życia. ..... i na dodatek zbliża się jesień i zima. Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Jestem cholernie zmeczony po pierwszym dniu 06.09.06, 22:54 nie wiem, czy mi uwierzysz, ale często mam podobnie. mnie się zdaje, że nadzieja to cichy zabójca. trzeba wierzyć w siebie, bo głównie ta wiara daje siłę, by zmierzyć się z sytuacjami, spowodowanymi zawiedzionymi nadziejami. pozdrawiam wieczornie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jestem cholernie zmeczony po pierwszym dniu 07.09.06, 13:48 życzę więc odnalezienia światełka!! a jesień może być bardzo miła wszystko zalezy od naszego nastawienia bo piekne chwile zdarzają się o każdej porze dnia, roku... takie chwile, małe załamania zdarzaja się każdemu nie wszytko zawsze się udaje czasem wręcz przeciwnie, ale ...na pewno masz siłę, by pokonać przeciwności losu poddać sie marazmowi, depresji jest łatwo, walczyc trudniej....ale warto ps.a trzeba było iść z nami do kina) Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Jestem cholernie zmeczony po pierwszym dniu 06.09.06, 22:51 w szukaniu pracy, tak? tfu tfu, żeby nie zapeszyć. Tobie też powodzenia, wszelkiego. Odpowiedz Link
iwona2727 Re: kocham 06.09.06, 21:17 padam z sił, ale nie aż takie znowu negatywne emocje mnie dopadają aha, winko czerwone sączę Odpowiedz Link
bohema77 Nie czuję kompletnie niczego. 06.09.06, 21:54 Obojętność. To chyba najgorszy stan. Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: rezygnuje... 06.09.06, 22:52 a wiesz, te słowa też brzmią znajomo... Odpowiedz Link
dzika_zdzicha zawsze będę singlem :) 06.09.06, 22:56 nie zmieni tego nawet żartobliwie lub nie użyte słowo 'kocham'. )))))) buziak serdeczny Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: a tam... pewnie długo nie wytrzymasz... 06.09.06, 23:45 już trochę wytrzymuję... ale teraz nie wytrzymam i... położę się spać. DDDDD kolorowych i miłych Odpowiedz Link
fleshless Re: a tam... pewnie długo nie wytrzymasz... 06.09.06, 23:50 aaa... wytrzymywanie to temat skomplikowany ;-] a to późno już i pora na dobranoc bo już księżyc świeci... to kolorowych i kosmatych ;-] Odpowiedz Link
feliciae Zakochałam się 07.09.06, 07:38 właściwie jadac do pracy już myślałam,z e taki wątek założę. Tak platonicznie się zakochałam i to od pierwszego wejrzenia). A tak poważanie mówiąc to miałam wczoraj piękną rozmowę biznesową z bardzo interesującym mężczyzną z błyszczącymi oczami i przez wiekszość czasu czułam się, jakbym była na randce). On jest "tak trochę, choć nie do konca" zajęty (znaczy: niezaobrączkowany, ale co z tego) i w ogóle nic z tego nei będzie (czy ja sie tłumacze??), chciałam po prostu powiedzieć tylko, ze przemiły wieczór miałam A teraz już sie za prace biore Miłęgo dnia wszystkim! Odpowiedz Link
altu Re: kocham 07.09.06, 11:58 > co teraz czujecie? głód. czas lunchu. jeść mi się chce.. Odpowiedz Link
fleshless Re: kocham 07.09.06, 12:41 no i gdzie się podziała stara, poczciwa pora obiadowa? ;P jakieś lunchy, dinery, brekfesty... ach ta amerykanizacja... ble ;P Odpowiedz Link
feliciae Re: kocham 30.10.06, 18:57 Liczę na fajny rozwój sytuacji) i Patrzę z uśmiechem (w przyszłość-licząc na fajny rozwój sytuacji oczywiścieDD) oraz Mam nadzieję (że się wreszcie zacznie układać tak, jak pragnę) Podpisano: Felis-Optymistka Odpowiedz Link
rkobra Re: TO KOCHA, CO MA 30.10.06, 19:04 " Nie jestem tym, kim chcesz bym był I za kogo mnie uważasz Nie jestem nim, co snuje mgły Co obiecuje, ustanawia. Gdzieś po drodze, z dziś do jutra Zgubiliśmy miękkość dłoni. Otworzyły nam się usta W geście krzyku, krzyk znajomy ciało kocha ciało - duszę kocha duch dużo kocha mało - bezruch kocha ruch kara kocha winę - światło kocha blask powód swą przyczynę, skutek owej brak Gdzieś po drodze, z gestu w dotyk Z dnia bliskości, w bliskość nocy Noc za długa, dnia za krótko Przekaz ten nabierze mocy spokój kocha smutek - żal że sobie wierny uczucie naukę - radość to, co dzieli cel kocha kierunek, droga - dawny szlak Wieczność kocha Chwilę - Ja kocha się w Ja ciepło kocha dotyk - tchnienie kocha wiatr wiara kocha w nocy - ból kocha gdy trwa sen kocha marzenie - bliskość kocha strach serce kocha chcenie, ja kocha się w Ja Nie jestem tym co marzy śni Co czuje, wyobraża. Nie jestem tym, gdy gwiezdny pył Zanadto się rozprasza. " Odpowiedz Link
blata Re: kocham 30.10.06, 21:12 > co teraz czujecie? Żal, rozczarowanie, złość na siebie, że to czuję, i łzy w oczach. Odpowiedz Link
blata Re: kocham 30.10.06, 21:27 dziękuję to jednak musi być ta jesień i ciemna noc o 17.00 ... Odpowiedz Link