istina777 Re: jakie plany na sobotę? 28.09.06, 16:50 A ja mam plany na niedzielę - wycieczka rowerowa. Jeśli ktoś z Trójmiasta byłby zainteresowany, to zapraszam do dołączenia do grupy, z którą jeżdżę. Trasa ok. 80 km, okolice Kociewia. Odpowiedz Link
condziu Re: jakie plany na sobotę? 28.09.06, 21:05 Ja ten weekand na sportowo. W piatek bede smigal z WMK po Warszawie, w sobote poranne bieganie i rozgrzewka przed niedzielnym biegiem Run Warsaw (5km), trzymajcie kciuki W sobote wybiore sie chetnie wieczorkiem do kina na "Volver". Co do reszty wolnego czasu, tutaj licze na spontan. Odpowiedz Link
altu Re: jakie plany na sobotę? 04.10.06, 12:46 balety w sobotę. latino rytmy na południu.. Odpowiedz Link
anais_ spotkanie 06.10.06, 11:01 to co - będzie kiedyś spotkanie forumowe? możemy się umówić na naście dni przed, żeby każdy chętny mógł się przygotować psychicznie i nie zwiać tuż przed miejscem spotkania (czego spodziewałabym się w pierwszej kolejności po sobie ) Odpowiedz Link
altu Re: spotkanie 06.10.06, 11:06 ja też chcę. ale nie w ten weekend. może wtorek albo środa?? .. ?? Odpowiedz Link
anais_ Re: spotkanie 06.10.06, 11:29 my tu mówimy o miejscu akcji - wawa nie wiem condziu gdzie mieszkasz... Odpowiedz Link
altu Re: jakie plany na sobotę? 06.10.06, 14:05 właśnie się ewakuuję. czyli zamykam tydzień w pracy. i uderzam terenówką w słoneczne południe Polski oby weekend był słodeczny i radosny.. będę tańczyć, pić i jeść same pyszne rzeczy buziaki Odpowiedz Link
asskela Re: jakie plany na sobotę? 06.10.06, 14:49 fajnie CI, Beskid czy Bieszczady? (czy barek z widokiem...) Odpowiedz Link
altu Re: jakie plany na sobotę? 06.10.06, 22:18 okolice Jury Krakowsko-Częstochowskiej Odpowiedz Link
feliciae E tam, sobotę... 06.10.06, 15:00 dzisiaj... to ja sie zastanawiam, kiedy spać pójdę, bo planow mi sie robi troszkę... Hmmm.... Tylko co ja na siebie mam dzisiaj założyć.... Odpowiedz Link
asia4x Re: jakie plany na sobotę? 06.10.06, 18:57 jak zwykle samotne siedzenie w domu... Odpowiedz Link
flyfate Re: jakie plany na sobotę? 06.10.06, 20:22 spotkanie w sprawie projektu, potem rower/bieg a w niedziele ma lać(( więc może coś podgonie w projekcie a jak bedzie pogoda to w las na rower i może jakieś "piwo" na rynku a za tydzień weekend na Równicy))się szykuje jak pogoda nei nawali już się nie mogę doczekać Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: jakie plany na sobotę? 06.10.06, 20:48 spotanie zludzmi z okazji 100lecia mojego liceum ach... co za slawy ukonczyly/nie ukonczyly reja... zebrowski, novika, kazik staszewski Odpowiedz Link
anais_ Re: jakie plany na sobotę? 06.10.06, 20:50 w ktorym roku? moje Irena Kwiatkowska, Kraśko Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: jakie plany na sobotę? 06.10.06, 21:16 nie wiem w sumie w ktorych latach te slawy uczeszczaly do reja ale w dzisiejszej stolecznej jest: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3666949.html niestety za moich czasow dyr G. juz krolowal i zycie tworcze i zbytni indywidualisci byli tepieni Odpowiedz Link
anais_ Re: jakie plany na sobotę? 06.10.06, 21:41 moja precyzja mnie powala mialam na mysli, w ktorym roku Ty skonczyles Reja? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: jakie plany na sobotę? 06.10.06, 23:23 praca;/ a potem małe co nieco z pewnym takim mam nadzieję, że nie pogryzie;PP Odpowiedz Link
feliciae Re: jakie plany na sobotę? 07.10.06, 12:44 czarny.onyks napisała: > a potem małe co nieco z pewnym takim > mam nadzieję, że nie pogryzie;PP Hihihi, ależ Onyksie.... Nawet jak pogryzie troszkę....wiesz... tak troszkę... to pewnie dlatego, ze temperamentny taki... ja bym się tam nie obraziła na Twoim miejscu;DDDDDDD Odpowiedz Link
feliciae Re: jakie plany na sobotę? 07.10.06, 12:45 Odsypianie wczorajszo/dzisiejszej imprezki Chyba....że coś wyskoczy po drodze Ale mam ochotę grzecznie się wyspać Odpowiedz Link
anula001 Prawie romantyczna kolacja i kino;)) 07.10.06, 15:05 zaznaczam - prawie))))))))))))) Odpowiedz Link
condziu Re: Wrobiony ;) 07.10.06, 18:18 Ja zostalem "wrobiony" przez sympatyczna przyjaciolke w impreze Salsy ... tatda ..tatda. taaadaada... tadada. ... Odpowiedz Link
altu Re: jakie plany na sobotę? 07.10.06, 20:45 byłam dzisiaj na działce. małe kopanie i wyrywanie. teraz - paznokcie doprowadzam do porządku. a później - małe balety może latino.. Odpowiedz Link
mumuja Re: jakie plany na sobotę? 07.10.06, 21:39 Bridget będziem oglądać i się identyfikować ) Odpowiedz Link
altu Re: jakie plany na sobotę? 07.10.06, 22:19 bridżety nie oglądam. jakoś.. książka nie przemowiła do mnie.. ale za to za parę minut lecę na tańce [deszcz nawet padać przestał] miłego.. ) Odpowiedz Link
aleola1 Re: jakie plany na sobotę? 07.10.06, 22:31 a ja czasem lubie taka niezobawiazujaca rozrywke. Odpowiedz Link