singielka_1976 30.10.06, 21:41 No chwilkę mnie tu nie było, ale już jestem, wiecie obowiązki, przyjemności itd )))). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fleshless A dzień dobry, dzień dobry... 30.10.06, 22:39 Co tam słychać w ciepłych krajach? Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: A dzień dobry, dzień dobry... 01.11.06, 13:21 fleshless napisał: > Co tam słychać w ciepłych krajach? > > ????Oj chyba kolega ma jakieś niesprawdzone źródło bo nic mi niewiadomo o moim pobycie w ciepłych krajach -ostatni był w lutym....a następny ...oj chyba nieprędko...chociażby z tego powodu, że nie ma z kim jechać.... Odpowiedz Link
fleshless Re: A dzień dobry, dzień dobry... 01.11.06, 14:33 No... właściwie to nie mam żadnego źródła informacji, tak tylko sobie strzelam, a nuż ciepłe kraje to było bull's eye... ;-] łoj, no ale tak w ogóle to co to za ton? ;P nie penkać! Odpowiedz Link
nedfan Re: Jestem :-) 05.11.06, 18:32 Mnie też chwilkę nie było - urlopik, hehe, częściowo w Niemczech, częściowo w Polsce. Całkiem udany zresztą Tylko nie wiem, czy się jeszcze nadaję do tego forum, bo singlem to ja już chyba nie jestem. Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Jestem :-) 05.11.06, 19:11 ale fajni ludzie są i nawet jak już nie jesteś singlem, możesz z nimi super pogadać. na forum są i sparowani, i single i pół-single i jest ok ;DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
nedfan Re: Jestem :-) 06.11.06, 21:29 OK, to zostanę tu jeszcze trochę. Bo ja jestem taki singiel słomiany - przez dwa, trzy tygodnie singiel, a później nie-singiel, znów dwa, trzy tygodnie singiel, i tak na zmianę. Odległość, niestety, robi swoje Odpowiedz Link