condziu 05.01.07, 20:56 Wracam do tematu, ktory sie jakos rozplynal ... Proponuje wspolny wypad do kina, ciekawych filmow w najblizszych tygodniach bedzie multum, na pewno cos wspolnie wybierzemy. Proponuje nastepny tydzien. Kto chetny ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juvenala1 Re: Single w kinie 05.01.07, 21:58 no właśnie w jakim mieście?? i jakie propozycje filmowe? Odpowiedz Link
chinski.smok Re: Single w kinie 05.01.07, 22:02 cholera, może i ja dam się namówić bom singiel nawrócony... Odpowiedz Link
iwona2727 Re: jeśli Kraków 07.01.07, 14:49 jeśli przyszły weekend wchodzi w grę, to ja się piszę Odpowiedz Link
wenecka Re: Single w kinie 06.01.07, 18:54 Condziu! Właśnie mi przypomniałeś o genialnym raporcie Acxiomu i radia pin, tkory upubliczniono w ostatni piatek. był własnie o zwyczajach kinowych. i okazuje sie, ze ludzie nie lubia chodzic do kina sami, a 60% widowni stanowią przewaznie kobiety... Odpowiedz Link
condziu Re: Single w kinie 06.01.07, 22:54 Tylko ze ja ten niszowy ... co chodzi sam, do dziwnych kin, na dziwne filmy. Co do raportu chetnie przeczytam, na razie na stronach Axciomu nie ma nic na ten temat. Dzieki. Odpowiedz Link
condziu Re: Single w kinie 08.01.07, 15:51 Jest juz raport, link: glinki.com/?l=4w7xyh Odpowiedz Link
wenecka Re: Single w kinie 08.01.07, 22:29 uprzedziłeś mnie a teraz sobie przypomniałam - że o tym, ze nie lubimy chodzic samotnie do kina nie było w raporcie, ale mowił to jakis dodatkowy pan profesor od czegos tam. swoją drogą, to jak sobie przypomne zeszły rok, to byłam niezliczona ilosc razy w kinie, ale tylko 4 razy z własnej inicjatywy, tzn, ze kupiłam bilet, lub uczestniczyłam w decyzji o zakupie biletu. na reszte mialam zaporoszenia. obecnie dziwne wydaje mi się to, że można iść do kina i kupić bilet, a nie wejść na seans za darmo. jak to się mawia: byt określa świadmość. ale nie sądziłam, że tak krotki okres jak półtora roku wystarczy, zeby wplynąć na inne postrzeganie pewnych zjawisk dotąd normalnych. Odpowiedz Link
condziu Re: Single w kinie 06.01.07, 22:56 Moja prosba dotyczyla Warszawy, co nie oznacza, ze nie moga sie umowic inni z innych miast, wrecz zachecam Odpowiedz Link
sweetassugar Re: Single w kinie 07.01.07, 11:35 condziu no ale repertuaru nie zaproponowałeś jak to tak w ciemno się decydować? Odpowiedz Link
miniaturka Re: Single w kinie 08.01.07, 11:52 Jeśliś niszowy, co chodzi sam, do dziwnych kin, na dziwne filmy i na dodatek jeszcze w Warszawie to ja się piszę i to DUŻYMI LITERAMI Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Single w kinie 08.01.07, 12:10 wybiera sie ktos na "zrodlo" w srode w wawie? Odpowiedz Link
juvenala1 Re: Single w kinie 08.01.07, 15:09 ja chętnie bym poszła tylko o której?? oby nie za wcześnie... a może ktoś jeszcze by się przyłączył??? byłoby weselej Odpowiedz Link
condziu Re: Single w kinie 08.01.07, 15:48 Kino - Kinoteka sroda, Źrodlo - Aronofsky-ego Mnie pasuja obie pory, dostosuje sie do wiekszosci. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Single w kinie 10.01.07, 13:23 postaram sie dotrzec na 19:30 ale nie dam glowy Odpowiedz Link
juvenala1 Re: Single w kinie 10.01.07, 13:50 hmmm, ja też mam problem rozchorował się mój kolega i muszę go zastąpić = pracować do 19-tej ((( na 19.30 nie zdążę nawet jumbo-jetem Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Single w kinie 10.01.07, 14:01 to jak? przekladamy na pozniejsza godzine czy na inny dzien? Odpowiedz Link
juvenala1 Re: Single w kinie 10.01.07, 14:47 don't be sarcastic o tym, że jest chory dowiedziałam się dziś ok 11 a praca jest taka, że niestety, ktoś musi w niej być.. to co proponujesz? Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Single w kinie 10.01.07, 14:54 Kto oglądał ..APOKALIPTYCA''? reż.Mel Gibson. Odpowiedz Link
condziu Re: Single w kinie 10.01.07, 14:57 W watku kinowym na gorze juz o tym filmie pisalem ... bylem i NIE POLECAM. Odpowiedz Link
condziu Re: Single w kinie 10.01.07, 14:57 Przekladamy ... tak bedzie lepiej i dla mnie .. ups! Odpowiedz Link
miriam1336 Re: Single w kinie 10.01.07, 17:46 condziu napisał: > Przekladamy ... tak bedzie lepiej i dla mnie .. ups! > Condziu, ja bym tez poszla z Wami. A w weekend ? sobota, po poludniu ? Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Single w kinie 11.01.07, 00:35 Którego filmu nie polecasz ,APOKALIPTYCA? a to dlaczego? Odpowiedz Link
juvenala1 Re: Single w kinie 11.01.07, 11:56 echhhh, jak my się tak będziemy dogadywać co do wypadu do kina, to się nigdy nie wybierzemy Odpowiedz Link
fleshless bo to trzeba tak: 11.01.07, 12:04 termin, godzina, tytuł, miejsce; kto może przychodzi, jak nie to nie ;] I kropka. juvenala1 napisała: > echhhh, jak my się tak będziemy dogadywać co do wypadu do kina, to się nigdy > nie wybierzemy Odpowiedz Link
juvenala1 Re: bo to trzeba tak: 11.01.07, 12:07 fleshless napisał: > termin, godzina, tytuł, miejsce; > kto może przychodzi, jak nie to nie ;] > I kropka. > > to już tak było, a potem każdemu coś wypadło ;DD Odpowiedz Link
zeppelia Re: bo to trzeba tak: 11.01.07, 12:21 kto był chętny ten psozedł. My z Pomyślem byliśmy reszta się wykruszyła, rozlazła, rozbiła o brak konkretów Odpowiedz Link
fleshless Re: bo to trzeba tak: 11.01.07, 12:29 juvenala1 napisała: > to już tak było, a potem każdemu coś wypadło ;DD to może tak: termin, godzina, tytuł, miejsce; kto może przychodzi, jak nie to nie i liczyć na to, że któś będzie mógł przyjść, abo będzie chciał ;] I dopiero wtedy kropka. Odpowiedz Link
wenecka Re: Single w kinie 09.01.07, 23:06 jesli jeszcze sie nie wybraliscie - idzcie na Małą miss jak wejdzie do kin - rewelacja !!! Odpowiedz Link