ludzik_ten_sam 16.03.07, 10:14 Dziś mojej Pani Szefy nie ma, jest bosko. Nie znoszę mieć nad sobą szefa Dobrego, pogodnego dnia. Może kawa? Moja to espresso x 2 + cappuccino - tylko taka jest w miarę dobra z pracowej kawiarki. I słońce jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magnuna Re: Piątek. Jak dobrze! 16.03.07, 10:26 U mnie prezes jest nie tego .... Ale co tam, pogoda ladna, firmowy ekspres full wypas,zaraz kolega ze sklepiku przyniesie snickersa. Jutro oby pogoda dopisala ogrodeczek i odpalam rolki. ehh pieknie jest w piateczki Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Piątek. Jak dobrze! 16.03.07, 10:36 Posłuchaj, czy jest sens kupować rolki za 110 zeta? Czy od razu za 400? Poucz mnie - robię na razie wywiad. Te za czterysta mają pewnie zwrotne kółeczka. I gwarancję bycia w pionie. Nie? Odpowiedz Link
magnuna Re: Piątek. Jak dobrze! 16.03.07, 10:49 hmm,ja swoje rolki kupowalam juz jakis czas temu. Wtedy placilam lekko ponad 300 zł i sa rewelacyjne.Chyba lepiej kup te za 400. Odpowiedz Link
daffiduck Re: Piątek. Jak dobrze! 16.03.07, 11:07 Ludzik, będziesz rolkowal? Ale juz umiesz troszeczke? Jak nie to Cie poucze Odpowiedz Link
daffiduck Re: Nie :-) 16.03.07, 11:33 Nauczysz sie bo to proste. Robisz szus w jedna szus w druga strone i mkniesz jak szalony kefir. Odpowiedz Link
aleola1 ludziku 16.03.07, 14:42 a jaki mas znumer stopy? ja z powodu operacji kolana i kolejnej mnei czekajac i potem dlugiej reahbilitacji chce sprzedac swoje, Salomona - rolki, bardzo dobra jeakos malo uzywane, tyle ze na 38-39 nr stopy, cene mozna dogadac i takie tam spotkac przymierzyc, wlasciwie nie wiem czy jestes z warszawy czy okolic. zadbana jestem wiec w srodku butow nic nie rosnie. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: ludziku 16.03.07, 14:50 uu tsk zle? to widze ze ja rok temu mialem wielkiego farta ze swoim kolankiem Odpowiedz Link
altu Re: ludziku 16.03.07, 14:52 ja na rolki bym się skusiła.. ale moje kolano przy zmianach pogody mówi, żebym za bardzo go nie nadwyrężała.. i, dla równowagi, od momentu kontuzji stopy - stopa przy nadmiernym wysiłku tez daje o sobie znać.. starość, panocki, człowiek się sypie.. Odpowiedz Link
juvenala1 Re: ludziku 16.03.07, 14:55 a tak na marginesie.. czy ciężko idzie nauka jeżdżenia na rolkach??? w sumie to chcialabym spróbować... ale jak mam zabić siebie i parę niewinnych osób które pojawią się na mojej drodze też, to może lepiej nie ryzykowac??? Odpowiedz Link
altu Re: ludziku 16.03.07, 15:03 tez jeszcze nie probowalam. podobno tak jak na łyżwach a na łyżwach już kuuupe czasu nie jeździłam.. coż. zabić, jak zabić.. najszybciej kogoś przetrącić [btw - fajny sposób na podryw..] Odpowiedz Link
aleola1 Re: ludziku 16.03.07, 15:06 enie trudno, jak potrafisz utrzymac rownowage stojac najednej nodze to ci sie nic nie stanie na poczatek proponuje ochraniacze zwlaszcza na dlonie i kolana i ciche alejski w parkach gdzie mozna spokojnie zachamowac na trawie, OCH ile to razy taki trawnik urotawal mnie hehe ale ja to zawsze lubilam ryzyko, no coz ryzyk fizyk polecam sport, niesamowicie sie chudnie Odpowiedz Link
aleola1 p.s. 16.03.07, 15:09 polecam TENsport hehe bo sport ogolnie to wiadomo hehe ale po rolkach serio nie tzreba nawet jakos niesamowicie sie trudzic, jeden z najlepszych na babski tluszczyk Odpowiedz Link
juvenala1 Re: p.s. 16.03.07, 15:20 aleola1 napisała: > ale po rolkach serio nie tzreba nawet jakos niesamowicie sie trudzic, jeden z > najlepszych na babski tluszczyk ooooo, fajnie dzięki za podpowiedz Odpowiedz Link
aleola1 pomyslu 16.03.07, 15:07 ano wiezadla zerwane to niestety nieprzelwki ech czlowiek nawet do autobusu nie podbiegnie ani z radosci nie podskoczy Odpowiedz Link
aleola1 Re: pomyslu 16.03.07, 15:10 ano gdzies juz tu pisalam na tym forum, ze caly czas dostaje sygnaly od zycia ze urodzilam sie by byc ksiezniczka hehehe Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Ludziku ;-) 16.03.07, 18:34 Olu, dziękuję za propozycję. Numer kopytka taki jak piszesz. Rozejrzę się i dam znać, dobrze? Salomon - niezła firma. Jestem z Warszawy i okolic właśnie. Odpowiedz Link
aleola1 Re: Ludziku ;-) 16.03.07, 19:20 zawsze mozemy sie spotkac obejrzysz je przymierzysz i stwierdzisz czy chcesz switny jest do tego park pole mokotowskie Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam z Tobą :-) a Ty z nami? 16.03.07, 18:49 Dawno nie włączałam Trójki. Więc dziś. I wino otworzę. Dawno nie otwierałam Odpowiedz Link
algernon.potomek Re: z Tobą :-) a Ty z nami? 16.03.07, 19:01 z Wami tylko przez chwilę pora w misto ruszyć ) moze ktoś dołączy? wawa zbiórka powiedzmy o 21.00 Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Bawcie się dobrze :-) 16.03.07, 19:50 Przejrzyj jeden z wątków niżej. Zbiórka - Praga. Ja sobie daruję. Ja to las, ale nie w nocy. Odpowiedz Link
mumuja Re: z Tobą :-) a Ty z nami? 16.03.07, 19:52 dobrze, że o Trójce przypomniałaś... Odpowiedz Link
mumuja Re: Piątek. Jak dobrze! 16.03.07, 21:46 a ja sobie odgrzebałam płytkę z Osieckiej piosenkami i hejże hulam Odpowiedz Link
mumuja Re: tja...bosko.... 16.03.07, 22:03 ło, naprawdę współczuję a właśnie chciałam coś napisać o tym wspaniałym poczuciu, że można dziś robić co się chce, nie liczyć z konsekwencjami, bo jutro... echh... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tja...bosko.... 16.03.07, 22:05 spoko pisz ja pomarzę;P zresztą nie wszystkie soboty mam zajęte Odpowiedz Link
czarny.onyks i jeszcze ....nie współczuj;) 16.03.07, 22:07 moja praca, mój wybór, moje cierpienie o poranku i ten koszmar z rana.... gdy członki ciała marzą o jednym a głos w głowie mówi WSTAWAJ ŚPIOCHU;D a na budziku.....cholera......4:30 Odpowiedz Link
mumuja Re: i jeszcze ....nie współczuj;) 16.03.07, 22:14 ho, nie lubimy budzików, nie lubimy. Ja rano jestem mało sympatyczna w ciągu dnia mi schodzi. właściwie cały dzień idzie ku lepszemu wieczorowi i najukochańszej nocy nie dla mnie ten system pracy, tak powszechnie przyjęty, nie dla mnie! Odpowiedz Link
od_ucha_do_ucha Re: Piątek. Jak dobrze! 23.03.07, 19:32 Siedze w robocie...Ale to ostatni marcowy piatek na słuzbie DDD.Za tydzien posmigam na wolnym powietrzu eh Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Piątek. Jak dobrze! 23.03.07, 19:35 Czym się zajmujesz, człowiecze? Odpowiedz Link
daffiduck Re: Piątek. Jak dobrze! 23.03.07, 20:08 Ludzik, czy wszystko ok? Ja siedze i czekam. Na wiosnę. Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: Piątek. Jak dobrze! 23.03.07, 20:24 Nie OK. Zgubiłam Twoje gg i Ci wysyłałam synały świetlne, a Ty nic Pewnie, że OK Chodź na jakiś prywatny kanał. Długo tak, głupia, siedzisz? Ptaszki Ci uwiją gniazdko we włosach * Odpowiedz Link
daffiduck Re: Piątek. Jak dobrze! 26.03.07, 11:48 Jak to zgubiłaś moje gg? Wypadło Ci z kieszeni? Mówiłam - nie noś tylko zostawiaj w domu. Nie uwiją, bo ja siedzę aktywnie Odpowiedz Link