Dodaj do ulubionych

a jaaa....

28.05.07, 21:11
moje drogie single właśnie wróciłam z pedicure'a i mam super stópki
pachnące 'mongo' jak to pascal gada hie hie
Obserwuj wątek
    • rekin.ludojad Re: a jaaa.... 28.05.07, 21:39
      Pedicure spa? smile
      • burykrow Re: a jaaa.... 28.05.07, 21:42
        <przychodzi z talerzem> no ja proszę o piętkę ;D
        • rekin.ludojad milsze są 28.05.07, 21:52
          paluszki smile
      • yes22 Re: a jaaa.... 28.05.07, 21:42
        nii, taki normalny, ale z masazem mongowym smile
    • czarny.onyks Re: a jaaa.... 28.05.07, 21:42
      teraz jakiś fetyszysta powinien się odezwać;P
      • burykrow Re: a jaaa.... 28.05.07, 21:50
        big_grinDDD
      • rekin.ludojad Re: a jaaa.... 28.05.07, 21:56
        lubienie zadbanych stóp zahacza o fetysz? zapiszę sobie smile
        • czarny.onyks Re: a jaaa.... 28.05.07, 22:00
          dla niektórych to jest cos więcej niz lubienie;P
          • rekin.ludojad Re: a jaaa.... 28.05.07, 22:10
            Przecież to przyjemne...wziąć do ust palce stóp ukochanego człowieka i pieścić je.
            • czarny.onyks Re: a jaaa.... 28.05.07, 22:52
              byle tylko czyste były;P

ja na razie pieszcze językiem.......CZEREŚNIEbig_grinDDDDDDDDDDDDD
              pierwszy raz w tym roku
              pełłnia szczęscia.......no prawiewink))
              • sottobosco Re: a jaaa.... 28.05.07, 22:55
                czereśnie uwielbiam, mogę nawet mord popełnić dla czereśni smile)
                • burykrow Re: a jaaa.... 28.05.07, 23:05
                  no a ja właśnie (parę godzin temu) dostrzegłem że na drzewie naprzeciw mojego
                  okna coś czerwonego wink sprawdzę jutro...
                  zresztą kosy już tam baraszkują
                  • czarny.onyks Re: a jaaa.... 28.05.07, 23:08
                    ;>
                    że niby kosą czeresnie zetną???wink
                  • sottobosco Re: a jaaa.... 28.05.07, 23:13
                    priorytetem poproszę smile
                • czarny.onyks Re: a jaaa.... 28.05.07, 23:07
                  ja podobnieeeeeeeeeeeeeesmile))))))))))))))

ale kurcze, czemu takie drogie....8,50 kg
                  i tak króko są;/
                  • sottobosco Re: a jaaa.... 28.05.07, 23:14
                    ja jeszcze sie nawet nie rozglądałam za nimi ale skoro mówisz że już są to jutro
                    na pewno zdobędę przynajmniej maleńkie pół kilo smile)
                    • czarny.onyks Re: a jaaa.... 28.05.07, 23:19
                      są, sąwinkmniammmmmmmmmmmmmmmmmm
                      ale te najlepsze jeszcze przed nami
                      • sottobosco Re: a jaaa.... 28.05.07, 23:25
                        takie soczyste z jędrną twardą skórką która pęka po naciśnięciu zębami i słodki
                        sok wypływa na język ;PP
                        mniiiiiiiiam już czuję tę radość smakowania smile))
                        • sottobosco czereśni 29.05.07, 20:05
                          nie było sad
                          całe miasto obeszłam, nogi znów zdeptałam a apetyt na czereśnie pozostał...
                          • burykrow Re: czereśni 29.05.07, 20:17
                            Ja zjadłem dwie! Resztę "kosiarze" wytrzebili wink pare zielonych jeszcze zostało
                            ale szanse swe określam na marne,
                            kto mi da skrzydła...?!
                            • sottobosco Re: czereśni 29.05.07, 20:38
                              a do czego potrzebne Ci skrzydła skoro czereśni już nie ma?
                              strzelac trzeba było dopóki było w co a teraz... ech, szkoda czereśni na takie
                              coś wink
                              • burykrow Re: czereśni 29.05.07, 20:40
                                są na końcach gałęzi...
                                • sottobosco Re: czereśni 29.05.07, 20:42
                                  no to trzeba się wspiąć na drzewo smile
                                  • yes22 Re: czereśni 29.05.07, 20:45
                                    to wspinajcie się, a skapnie trochę i dla mnie?
                                    ja jeszcze na oczy ich nie widziałam w tym roku...
                                    • sottobosco Re: czereśni 29.05.07, 20:47
                                      nieee ja to się wspinac nie będę mogę co najwyżej postac pod drzewem smile)
                                      ale za to Bury pokaże co potrafi ;P
                                      • yes22 Re: czereśni 29.05.07, 20:50
                                        hm... będzie prezentować swoje muskułyy??
                                        • sottobosco Re: czereśni 29.05.07, 20:52
                                          hmmm... na temat muskułów nie bede sie wypowiadać bo nie wiem czy takie posiada big_grin
                                          ale jak bede stala na dole to zaobseruje i wtedy sie wypowiem smile)
                                          • burykrow Re: czereśni 29.05.07, 21:23
                                            To ja może po drabinę skoczę coby mnięśniami nie epatować i o brak rozumku
                                            posądzonym nie być. Albo trenować zacznę skoki na trampolinie. Czy Panie
                                            przytrzymają?
                                            • sottobosco Re: czereśni 29.05.07, 21:28
                                              hej nie musisz się przed nami krygować smile
                                              przecież wiadome jest ze w ciastku nie tylko nadzienie ma znaczenie ;P
                                            • yes22 Re: czereśni 29.05.07, 21:28
                                              to zależy co mamy przytrzymać ;>
                                              • burykrow Re: czereśni 29.05.07, 21:31
                                                proszę przytrzymać trampolinę! ew. kciuki coby mi się noga nie omskła" smile
                                                No tak w ciachu liczy się jeszcze, ilość kalorii ;P i czy chrupiące big_grin
                                                • yes22 Re: czereśni 29.05.07, 21:36
                                                  jak bede trzymać trampo to trudno mi będzie jednocześnie też kciuki smile
                                                  w razie czego służę pomocą w podwiezieniu na gipsik ...
                                                  • burykrow czereśnie 29.05.07, 21:42
                                                    no dobra, to w razie czego poproszę o potrzymanie drabiny. I tak trzeba poczekać
                                                    aż coś dojrzeje smile
                                                  • yes22 Re: czereśnie 29.05.07, 21:48
                                                    no tak, zawsze człowieka na ziemie sprowadzą, ehhh
                                                  • burykrow Re: czereśnie 29.05.07, 21:52
                                                    Ja tam mogę drabinę potrzymać big_grin
                                                  • yes22 Re: czereśnie 29.05.07, 21:54
                                                    i ja mam niby na nią wejść..??
                                                    już ja wiem po cooo cfaniaczkuu smile)
                                                  • burykrow Re: czereśnie 29.05.07, 21:58
                                                    i ja wiem, zresztą nie trzeba być aż tak cwanym aby tytuł przeczytać ;P
                                                  • yes22 Re: czereśnie 29.05.07, 22:00
                                                    tiaa tongue_out
                                                  • burykrow Re: czereśnie 29.05.07, 22:11
                                                    żeby nie było że niegrzeczny ze mnie gość, czereśnie zostawiam szpakom kosom i
                                                    sikorkom, czereśnia i tak nie moja smile), wracam do siebie smile Dobranoc.
                                                  • yes22 Re: czereśnie 29.05.07, 22:14
                                                    branoc wink
                                              • czarny.onyks Re: czereśni 29.05.07, 21:44
                                                yes22 napisała:

> to zależy co mamy przytrzymać ;>

;DDDD
                          • czarny.onyks Re: czereśni 29.05.07, 21:46
                            biedakuwink
                            ja dzis niestety nie zdązyłam kupic czeresni
                            ale ...mam truskawkismile
                            choć to nie to...........
    • sottobosco Re: a jaaa.... 28.05.07, 22:00
      a jaaa.... to Ci szczerze zazdroszcze smile
      po tych wszystkich kilometrach które dziś zrobiłam też przydałoby mi się takie
      małe dopieszczenie stóp...
      może jutro smile
      • yes22 Re: a jaaa.... 29.05.07, 19:50
        polecam polecam, skuś się smile
        ja dzisiaj fruwałam, takie lekkie hmmmm
    • singielka_1976 Re: a jaaa.... 28.05.07, 23:09
      Ja też mam super stópki-sama się nimi zajęłam wczoraj tongue_out.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka