pomysl.po.wypiciu 31.05.07, 17:42 lot na kościach ktore sam zakladalem (moj pierwszy raz) szczesliwie utrzymaly sie w scianie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mumuja Re: a ja dziś zaliczyłem 31.05.07, 19:10 czemu mnie to nie dziwi? nawet się NIE PYTAM, co powyższe oznacza, choć mi SIĘ CIŚNIE Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: a ja dziś zaliczyłem 31.05.07, 22:38 jakby nie bylo to bym nie zyl (: szczesliwie lot byl krotki bo wysoko ponad punkt asekuracyjny nie wyszedlem Odpowiedz Link
herezja Re: a ja dziś zaliczyłem 01.06.07, 08:43 A gdzie te kostki zakładałeś? (hi hi przypomniały mi sie heksowe "kosteczki" Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: a ja dziś zaliczyłem 01.06.07, 10:40 w rysach w sklalce wlasnie na keksie zawisnalem Odpowiedz Link
herezja Re: a ja dziś zaliczyłem 01.06.07, 12:57 a ta skałka gdzie? na tym dużym heksie, czy na kościach? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: a ja dziś zaliczyłem 01.06.07, 13:02 skalki? pod krakowem heks to nazwa kosci Odpowiedz Link
herezja Re: a ja dziś zaliczyłem 01.06.07, 13:16 Jak dla mnie to kosćmi sa te małe kosteczki a heks, to te wielkie kloce, ale jak zwał, tak zwał... Ależ bym sobie połaziła... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu wspinaczka 16.09.07, 10:58 w piatek zaraz po kreglach zniknela gdzies osoba z ktora umawialem sie na scianke prosze sie odezwac wracam za tydzien trzeba by sie troche powspinac Odpowiedz Link
levanto Re: btw 16.09.07, 16:08 candycandy napisała: > a w-wie gdzie sa sztuczne scianki?: > chyba niewiele sie zmienilo odkad sie wspinalam jakis czas temu: 1) OS na ul Siennickiej 2) na Obozowej j.w. (wtedy byla to największa) 3) na Nowowiejskiej obok LO Staszica 4) jest tez nieduza w hulakula w nowym gmachu Bibliotece UW ale tej nie lubilam - jest dos klaustrofobiczna w mozna sie poobijac www.wspinanie.pl/linki/links.php?cat=28 to tyle na szybko jest na forum więcej osób wspinających?!? moje buty i uprzaz troche zakurzone ale chetnie je wyciagnę Odpowiedz Link