altu 04.06.07, 08:17 weekend pełny wrażeń był.. załapałam jakiegoś wirusa (uff. dobrze, że to rodzaj męski) łażę jak nawiedzona. w fabryce audyt się zaczyna, a ja mam lenia.. witojcie w poniedziałek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollle Re: złapałam leniwca 04.06.07, 08:25 dzień dobry! też mam lenia, ale walczę i nie zamierzam się poddać udanego dnia Odpowiedz Link
cafe_girl Re: złapałam leniwca 04.06.07, 10:05 ja też złapałam i jeszcze nie wiem co z nim zrobię miłego poniedziałku Odpowiedz Link
grzanka23 Re: złapałam leniwca 04.06.07, 10:07 Oj mnie też sie nic nie chce robić,chyba pojde na spacer z dzieckiem. Też życzę miłego poniedziałku. Odpowiedz Link
aleola1 Re: złapałam leniwca 04.06.07, 10:26 a ja dzis w sumie jakos pracowicie zaczelam... Odpowiedz Link
raknor Re: złapałam leniwca 04.06.07, 11:51 Ehhh ja tez ale pociesz mnie myśl że czwartek będzie wolny a piątek zawsze może być, czyli trzydniowy tydzień pracy jest możliwy Ale i tak nie bardzo chce mi sie zająć obowiązkami ... Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: złapałam leniwca 04.06.07, 12:33 Altu, nic nie mow o leniu:] Ja od rana kombinuje co zrobic, zeby dzis malo pracowac)) A jak sobie przypomne, ze tylko 3 dni pracy w tym tygodniu, od razu mi lepiej pozdrawiam Odpowiedz Link
altu Re: złapałam leniwca 04.06.07, 12:49 im dalej w dzień, tym bardziej mój leni się rozprzestrzenia. i zaraża współpracowników audyt w rozkwicie, mam dwa projekty z ded-lajnem na 15, i jestem ciągle w trakcie.. jak dojdę z nimi na 15, to będzie cud.. i tak bardzo mi się nie chce.. pocieszenie szybkiego weekendu (ja już od czwartku leniuchuję) jakoś mało mnie pociesza.. ale za to mam dziś kolejne spotkanie forumowe.. chyba w jakiś trans wpadłam Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: złapałam leniwca 04.06.07, 13:08 heheeh)) W lekkim szoku wczoraj bylam ile osob udziela sie na wielu "forumach" - kiedy wy macie na to czas? Najbardziej jednak w pamiec zapadlo mi forum pt. "szukam meza"DD Kawa na lawe, a co Odpowiedz Link
yes22 Re: no i stalo sie... 04.06.07, 13:39 a misie dzisiaj nie chce chcieć, a papiery wzywają wrrr pizza w drodze, nie nooo, czas na relax Odpowiedz Link
condziu Re: no i stalo sie... 04.06.07, 15:13 Mnie takze dzisiaj sie nic nie chce ... zwlaszcza po spowiedzi w US. Do tego kumpel z pracy sie rozchorowal i mam 150% normy wykonac ! blee ... Odpowiedz Link
altu Re: no i stalo sie... 04.06.07, 16:46 od godziny mam fajrant. i siedzę w fabryce. fuck Odpowiedz Link
condziu Re: no i stalo sie... 04.06.07, 18:18 Wreszcie się odkorkowało, wsiadam w swojego mustanga i kieruje się na dom ... uff piwko zimne na mnie czeka Odpowiedz Link
cafe_girl Re: złapałam leniwca 04.06.07, 19:14 Przyniosłam swojego leniwca do domu i nadal nie wiem co z nim zrobić... Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: złapałam leniwca 04.06.07, 20:10 Musze powiedziec, ze wasze wypowiedzi mnie totalnie demobilizuja:] Liczylam na jakies slowa otuchy, wracam do domu, praca czeka a tu d...blada:] Wiec kto jeszcze dzis wieczorem w robocie? Odpowiedz Link
yes22 Re: :) 04.06.07, 21:38 zostawić tą robotę w cholerę!! wieczór, czas się odprężyć ja zajadam zupke ktoś chce? Odpowiedz Link
cafe_girl Re: :) 04.06.07, 22:06 > zostawić tą robotę w cholerę!! dawno zostawiona, leniwiec zwyciężył > ja zajadam zupke ktoś chce? ja dziękuję, właśnie wykańczam resztki kurczaka moczonego w winie Odpowiedz Link
monalajza Re: :) 04.06.07, 22:06 a jaka?? ja juz dawno porzucilam. Mniej wiecej od godziny probuje oderwac oczy od monitora celem udania sie do spoczynku. Nie wychodzi. Jakos Odpowiedz Link
monalajza Re: :) 04.06.07, 22:28 a to nie chce;P lubie ale jak mam straaaaaaszna ochote. Teraz nie mam Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: :) 04.06.07, 22:31 phi zdaje sie ze jest w krakowie i mialo byc jakies tam spotkanie Odpowiedz Link
yes22 Re: :) 04.06.07, 22:33 nie wiem, nie znam się wczoraj nie piłam, a dzisiaj mam kaca, jak to jest możliwe? Odpowiedz Link
yes22 Re: :) 04.06.07, 22:41 nie strasz, kolejny dzień w warszawce i jęzor mi wyschnie... Odpowiedz Link
altu Re: złapałam leniwca 05.06.07, 08:04 wczoraj bylam na innym spotkaniu forumowym (a nie mówiłam? sezon się zaczyna..).. fajosko. a dzisiaj leniwiec do potęgi entej [pomijam fakt, ze wczoraj w fabryce do 6 pm siedziałam.. fuck ] witojcie Odpowiedz Link
raknor Re: złapałam leniwca 06.06.07, 12:18 Mój leniwiec zaczyna się zachowywać dość dziwnie, w pracy pełne rozprężenia ale wyjść gdzieś na świeże powietrze z to już chce. To pewnie przez pierwszy ładny dzień od jakiegoś czasu ... Odpowiedz Link
altu Re: złapałam leniwca 06.06.07, 12:22 ja mma nadzieję, ze mój leniwiec zwieje daleko w piątek, bo mnie mała stolarka podwórkowa czeka a jak jednak mnie dopadnie - trudno - jeżeli będzie pogoda, to tyłek na działce (póki ją jeszcze mam) będę smażyła.. Odpowiedz Link
aleola1 Re: złapałam leniwca 06.06.07, 14:31 ech jakos zawsze poobiedzie w pracy lapie mega leniwca, praca o wiele wolniej mi idzie jakos mysli juz bladza bardziej, koncentracja spada do -10, praca naukowaca to wieczna walka, przed obiadem walczymy z glodem a po obiedzie z sennoscia Odpowiedz Link
raknor Re: złapałam leniwca 07.06.07, 22:12 Nom dziś gdzieś go zgubiłem Ciekawe czy nie znajdzie mnie jutro w pracy - ja myślę że będzie czekał na mnie w pokoju, od samego rana i żuci się jak tylko wejdę ... Odpowiedz Link
altu Re: złapałam leniwca 11.06.07, 08:27 mój leniwiec - nakarmiony kilkoma dniami prawie słodkiej bezczynności - dzisiaj ma świat głęboko gdzieś.. nic mi się nie chce.. robię tylko to, co muszę.. i co na karteczkach mam..; Odpowiedz Link
raknor Re: złapałam leniwca 11.06.07, 09:20 No jak czytam Twoje posty to chyba się cieszę że mój leniwiec jest ciut mniejszy, ale widzę że jak każde stworzenie zaczyna pomału rosnąć, kiedyś może przybrać rozmiary dorosłego osobnika Ale nie jest źle, przeważnie po pracy mnie opuszcza, myślę że nocuje w biurze i czeka z niecierpliwością na mój powrót następnego dnia. Odpowiedz Link
altu Re: złapałam leniwca 11.06.07, 10:48 ciiii.. żeby nie zapeszyć.. uśpiłam mojego leniwca.. Odpowiedz Link
monalajza Re: złapałam leniwca 11.06.07, 10:48 a jakbys go nie dokarmial to moze nie uroslby tak bardzo) ja mam leniwca jesli chodzi o nauke To jakis taki Naukowy Leniwiec Odpowiedz Link
raknor Re: złapałam leniwca 15.06.07, 11:26 posłuchałem, nie dokarmiałem go i gdzieś sobie poszedł Odpowiedz Link
czarny.onyks a mnie to on złapał i nie chce puścić;) 11.06.07, 10:51 namolny jakiś taki i widzę, że być może zarazliwy jest;D Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: złapałam leniwca 19.06.07, 13:39 uff szczesliwie leniwca brak bo roboty pelno Odpowiedz Link
elinder niechcemiś 21.06.07, 09:47 mnie w takiej wersji dopadł ehhhhhhh może po jabłku przejdzie Odpowiedz Link
altu Re: złapałam leniwca 21.06.07, 12:12 a ja mam dzisiaj werwę do roboty. jak mało kiedy .. tia.. termin oddania się zbliża, to i mnie ciśnienie trochę popędza.. ale cosik się skupić nie mogę... co chwile ktoś przychodzi i całować chce Odpowiedz Link
raknor Re: złapałam leniwca 21.06.07, 13:49 uuu to już wiem co cię tak napędza do pracy Odpowiedz Link
altu Re: złapałam leniwca 21.06.07, 14:23 hehe. i jeszcze w pracy mam prawie samych facetów /kolegów znaczy sie/ i od samego rańca z całowaniami przychodzą.. lubię mieć święto Odpowiedz Link
raknor Re: złapałam leniwca 21.06.07, 16:28 aaaa to jakaś okazja, wybacz nie wiedziałem, wszystkiego najlepszego z okazji ... W każdym razie wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
altu Re: złapałam leniwca 21.06.07, 16:32 hm.. no okazja jest.. hm.. nie spotkałam się jeszcze, żeby ludzie całkiem obcy ot, tak, bez okazji przychodzili mnie ściskać i całować Odpowiedz Link
raknor Re: złapałam leniwca 21.06.07, 17:55 No ale poza urodzinami itp może być np jakiś sukces zawodowy czy coś takiego Odpowiedz Link
raknor tu bardziej pasował ;) 21.06.07, 22:47 - Co to może być, trzeci dzień nie chce mi się robić?! - Pewnie środa. Odpowiedz Link
raknor Re: tu bardziej pasował ;) 02.07.07, 10:05 Kurde jaki len powrócił i to wielki, po przedłużonym weekendzie na wyjeździe. Stosunek do świata pozytywny a mimo to nic się nie chce ... A do piątku trzeba do pracy przychodzić Odpowiedz Link
altu Re: złapałam leniwca 03.07.07, 15:40 od wczoraj jestem w szponach małego motorka. jakby mnie ktoś nakręcił. i nawet nie mam czasu herbaty się napić.. czy ktoś widział mojego leniwca?? Odpowiedz Link