glos_z_offu 19.06.07, 23:35 mi - aby ktoś życzył dobrych, pastelowych snów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mumuja Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 19.06.07, 23:43 chciałabyś pewnie usłyszeć to od kogoś szczególnego? więc ja sobie odpuszczę życzeń. A odpowiedź na pytanie, to myślę, że szeroko pojętej zmysłowości, nie mogą sobie dać tych szczególnych spojrzeń, dźwięków, zapachu, dotyku. Za tym tęsknią i to jest coś, czego nie można mieć na zawołanie. Bo to nie o seks się tak naprawdę rozbija, nie o sam stosunek Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 19.06.07, 23:55 ocierasz się już o kolejny stopień, sensualizm. nie, chodzi mi o coś trudniejszego. o zaspokojenie otwartego serca. na razie mam tam nalepiony plaster. wierzę, że ktoś kiedyś łamane przez niebawem położy na nim dłoń. stosunek to gimnastyka, w istocie, nie chcę....... Odpowiedz Link
matysia_k Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 00:39 mi zdecydowanie zapachu mojego faceta i jego dłoni , przytulania..i usmiechu.. Odpowiedz Link
sottobosco Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 00:56 wolę chyba nie zastanawiać się nad tym zbyt głęboko... Odpowiedz Link
raknor Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 06:53 Mi chyba najbardziej brakuje poczucia że dla tej jedynej dla mnie osoby też taki jestem. Uczucia z wzajemnością ... Trzeba się gdzieś zaangażować i rozwiązać tą małą niedogodność. Odpowiedz Link
joannab36 Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 07:46 Mnie poczucia, że jestem komuś potrzebna. Odpowiedz Link
marzenaj1 Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 08:37 Mi brakuje poczucia bezpieczeństwa. Chciałabym mieć przy sobie silne ramię, na którym zawsze mogłabym się wesprzeć. Brakuje mi towarzystwa w codziennych zajęciach. Czułości i ciepła.... Odpowiedz Link
patrycja711 Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 08:44 najbardziej brakuje tego, że nie ma do kogo buzi otworzyć jak się przyjdzie z pracy. Chcę się dzielić swoimi przeżyciami Chcę być przytulana, całowana Chcę chodzić na romantyczne spacery Tego mi brakuje!! Odpowiedz Link
dobrotka06 Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 10:26 Bliskości. Bardzo. Po prostu kogoś obok. Odpowiedz Link
tysia131 Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 20:33 A mi brakuje swiadomosci, ze ktos jest - mysli i czuje podobnie, martwi sie i teskni... Odpowiedz Link
a.nie Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 10:42 bliskości drugiego człowieka i takiego poczucia, że patrzę z partnerem w jedną stronę, że ktoś mnie chce zrozumieć Odpowiedz Link
nikusia85 Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 17:22 obecności kochanej osoby - jej ciepła, gdy przytula, miłości w oczach, gdy patrzy na Ciebie z samego rana i mówi, że pięknie wyglądasz, pocieszenia, gdy jest źle... Odpowiedz Link
ania19610 Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 18:28 Mnie tego, że w trudnych sytuacjach nie ma do kogo się zwrócić, z kim można by było pogadać o wszystkim i o niczym, poczucia, że ktoś jest obok i jestem mu potrzebna. Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 21:19 Nie powiem bo się wstydzę A tak poza tym to mi niczego nie brakuje tak naprawdę, wsio mam. Tylko 2 człowieka. Odpowiedz Link
raknor Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 20.06.07, 22:13 Skoro jednego już masz i potrzebujesz drugiego to pachnie poligamią Odpowiedz Link
glos_z_offu ale numer... 20.06.07, 21:59 tyle szczerych głosów... nie spodziewałam się a dziś? czego wam brakuje? mi - rozmowy powoli rozwijającej się ze stopami opartymi na czyichś stopach. albo plecy-w-plecy. i sen cheek-to-cheek zostaje książka. dobrej nocy. Odpowiedz Link
cafe_girl Głosie 20.06.07, 22:11 glos_z_offu napisał: > tyle szczerych głosów... > nie spodziewałam się a jak Ty to robisz że tak szybko zmieniasz płeć? dopiero "napisał" a tuż obok "spodziewałam się", he? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Głosie 20.06.07, 22:13 oj cafe... pozyjesz (na forum) zrozumiesz Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Głosie 20.06.07, 22:29 ta co rusz to mnie zaskakuje to forumowe życie a do dziś się nie mogę otrząsnąć po tym jak zobaczyłam znikanie wątku Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Głosie 20.06.07, 22:50 jeśli systemowi odpowiednich opcji nie zapodasz to on sam niczego nie napisze :p Odpowiedz Link
altu Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 23.06.07, 00:49 zdrowego podejścia do życia. i poczucia humoru Odpowiedz Link
amagdek Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 27.06.07, 08:59 Bliskosci, sexu i wspolnego spedzania weekendow. i strasznie PRZYTUlANIA Odpowiedz Link
amagdek Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 27.06.07, 08:59 Bliskosci, sexu i wspolnego spedzania weekendow. i strasznie PRZYTUlANIA Odpowiedz Link
dobrotka06 Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 27.06.07, 09:52 Aktualnie - poczucia sensu. Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 27.06.07, 14:36 Jesteśmy z tego samego klubu. Mantruję "to przejściowe, to przejściowe, to...", a wieczorem trochę %. Ale niedużo. Mam śmiesznie słabą głowę P.S. masz @ Odpowiedz Link
9b9 Re: kawy 27.06.07, 20:08 Hmmm, u mnie tak to właśnie działa. Wypije kawę i po kilku minutach zaczynam ziewać. I idę spać. Tylko cholera wie czy tego potrzebuję. Akrat tego Odpowiedz Link
cafe_girl Re: kawy 27.06.07, 20:41 no popatrz.. a ja myślałam że akurat te dwie rzeczy to tak niekoniecznie można naraz Odpowiedz Link
cafe_girl A nie 27.06.07, 21:42 przepraszam - poprawiam się, bo to właściwie nie naraz tylko przecież etapami, ale i tak w dziwnej konfiguracji Odpowiedz Link
9b9 Re: A nie 27.06.07, 21:58 Chociaż z drugiej strony. Człowiek który by zasnął a chwilę potem wypił, to byłby prawdziwy miszczu Odpowiedz Link
raknor Re: A nie 28.06.07, 07:08 tak, ja się komuś uda to posimy dać linka do filmiku, forum przewidziało nagrodę Odpowiedz Link
vejni Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 03.07.07, 16:40 A mi brakuje kogos, z kim bym sie mogla pozastanawiac nad sprawami typu wlasne mieszkanie... Bo jak samemu, z zarobkami baaardzo przecietnymi, [pozwolic sobie na wlasny kat? Chlip, chlip.. Ale to tak na marginesie, obok tysiaca innych rzeczy ktorych brakuje... Odpowiedz Link
bellisprimum Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 04.07.07, 03:07 drugiej osoby z tym wszystkim co się wiąże z tą drugą osobą właśnie... ehhh Odpowiedz Link
maryshaa Re: Czego najbardziej brakuje singlom? 04.07.07, 09:27 mi brakuje powietrza, duszę się jak pomyslę, że nie ma nikogo przy mnie. Ale w końcu kiedys się to zmieni Odpowiedz Link
miuz4 akceptujecie swój stan? 04.07.07, 08:58 www.przeznaczeni.pl/index.php?id_d=&art_id=58&akcja=art_f&id_nr=298 ciekawe jaki jest wasz stosunek do samotnosci? Odpowiedz Link