glos_z_offu 19.07.07, 22:21 Wiele mówi o ludziach, a rozmowę marcyjanny z mumują czyta się miło. Oddaj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomysl.po.wypiciu Re: Pomyślu, oddaj skasowany wątek... 19.07.07, 22:22 jutro mam dosyc czytania tych "specjalistow" Odpowiedz Link
pink.freud Re: Pomyślu, oddaj skasowany wątek... 19.07.07, 22:26 Łyknij już coś dziś na mobilizację. Skutkiem ubocznym będzie nieolewanie forumowiczów, którzy nie dorównują Ci fachowością Odpowiedz Link
mumuja Re: Pomyślu, oddaj skasowany wątek... 20.07.07, 11:57 pomysl.po.wypiciu napisał: > jutro > mam dosyc czytania tych "specjalistow" no i co? jest już jutro Odpowiedz Link
mumuja Re: Pomyślu, oddaj skasowany wątek... 19.07.07, 22:25 widocznie przyszedł czas na rozmarzania albo ich spełnianie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Pomyślu, oddaj skasowany wątek... 19.07.07, 22:26 heh miec moc spelniania marzen, to by bylo to nie?! Odpowiedz Link
miszpat Co tak tak? 19.07.07, 22:37 Że żenująco postąpiłeś? Przytakiwać mi nie musisz. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Co tak tak? 19.07.07, 22:40 czyli mozemy kiedys pogadac jak rowny z rownym Odpowiedz Link
miszpat Czy to propozycja? 19.07.07, 22:46 Może kiedyś, ale się nie zanosi jak widzę bowiem posiadasz małą przewagę. Jesteś równiejszy Odpowiedz Link
fleshless Re: Czy to propozycja? 20.07.07, 09:12 sory Stary, ale Miszpat ma rację tu wcale nie siedzą głupsi od Ciebie, ani mniej rozgarnięci i chcieliby chociaż wiedzieć o co chodzi, a postawa "zrobiłem tak bo zrobiłem i teraz wam nie powiem dlaczego" jest śmieszna, żeby nie powiedzieć bezczelna Odpowiedz Link
9b9 Re: Czy to propozycja? 20.07.07, 09:29 Nie za bardzo wiem co jest w usuniętym wątku (i szczerze mówiąc niewiele mnie to interesuje), ale chcę podkreślić pewną sprawę formalną. Admin/załozyciel forum forum prywatnego, ma prawo wyciąć każdy watek czy wpis. Nie jest tu związany np. netykietą. I, zgodnie z przyjętymi w całym necie zasadami, nie musi się z tego publicznie tłumaczyć (ew. na priv). Inna sprawa, czy na takim forum będzie chciał w przyszłości ktokolwiek pisać. pzdr. Odpowiedz Link
miszpat Re: Czy to propozycja? 20.07.07, 09:45 9b9 napisał: Admin/załozyciel forum forum prywatnego, ma prawo wyciąć każdy watek czy wpis. Nie jest tu związany np. netykietą. I, zgodnie z przyjętymi w całym necie zasadami, nie musi się z tego publicznie tłumaczyć (ew. na priv). To fakt, ale czy zauważyłeś co jest napisane w opisie forum? Dodanie "*" z wyjaśnieniem że ew. wątki mogą zostać skasowane bez podania przyczyny i sprawa jasna. No ale takie zachowanie wymusza w życiu przyjęte prawo, ew szacunek dla odbiorcy takiego przekazu. Jasne jest mowa o usuwaniu. Domyślnym jest stwierdzenie "w mniemaniu administratora" lecz powoli pewnikiem staje irracjonalność owego mniemania. Też pozdrawiam. Odpowiedz Link
fleshless Re: Czy to propozycja? 20.07.07, 09:48 admin tego akurat forum dostał je w zarząd od założycielki (to tak na marginesie - nie założył tego forum) nie musi się tłumaczyć, pewnie, nikt Go do tego nie zmusi, ale wobec ludzi, którzy swoim udziałem tworzą to forum raczej wypada, tym bardziej w momencie, kiedy dane działanie wzbudza aż taki odzew wśród jego uczestników (forum to nie jest ciąg zerojedynek na serwerze, gdyby nie było tych, którzy tu piszą admin mógłby se poklikać w opcje - czy na tym polega forum?) Odpowiedz Link
miszpat A może, 20.07.07, 10:05 jedyne co wypada adminowi (na czatach to sie chyba cieć nazywa?) tego forum, to raz na jakiś czas ciachnąć pewien wątek celem podniesienia ciśnienia. Jest to jakiś sposób na prowokowanie dyskusji. O nią wszak ponoć też chodzi na forach. Jeśli jednak "atmosfera" staje się zbyt ciężka... niektórzy lubią flaki w oleju, ja osobiście nie przepada. Dziękuję za sprostowanie i wyjaśnienie "Fleshless" Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu :D 20.07.07, 10:52 miszpat napisał: > jedyne co wypada adminowi (na czatach to sie chyba cieć nazywa?) tego forum, to raz na jakiś czas ciachnąć pewien wątek celem podniesienia ciśnienia. Jest to > jakiś sposób na prowokowanie dyskusji. O nią wszak ponoć też chodzi na forach. > Jeśli jednak "atmosfera" staje się zbyt ciężka... niektórzy lubią flaki w oleju, ja osobiście nie przepada. to jest mysl, raz na tydzien bede kasowac kilka watkow poza tym chcyba sobie kiedys krzywde zrobie w pracy, wczoraj zalalem sie kwasem a dzis malo co z krzesla nie spadlem przeczytwaszy "ciec" czy ktos pamieta co to jest irc? Odpowiedz Link
fleshless Pomyśl, 20.07.07, 11:32 pomyśl wreszcie i zrozum, że tu nie siedzą głupcy i skoro kilka osób dostrzegło, a właściwie nie dostrzegło uzasadnienia dla tego, co zrobiłeś (albo któryś z adminów), to chyba coś na rzeczy jest i wynika to jednak z pewnych przekonań, a nie z jakiejś chęci obalenia Cię, albo udowodnienia Ci czegoś, albo zabrania Ci czegoś. Możesz oczywiście uciekać w błazenadę, udawać że nie wiesz o co chodzi i ostentacyjnie ich (nas) ignorować, ale jest to rzeczywiście żenujące i, z zachowaniem wszelkich proporcji, obraźliwe trochę... I tyle. Odpowiedz Link
marcyjanna Re: Pomyślu, oddaj skasowany wątek... 19.07.07, 22:35 hej co jest- już wychodziłam na prostą,a dyskusja była niezła. czyjeś widzimisię wprowadza cenzurę!!! Odpowiedz Link
raknor Re: Pomyślu, oddaj skasowany wątek... 19.07.07, 22:38 Taaa co to jest dyktatura Pomysła? Nie będzie demokracji i liberalizmu? Jestem za ograniczaniem marudzenia na forum, wolę jak napawa optymizmem Odpowiedz Link
marcyjanna Re: Pomyślu, oddaj skasowany wątek... 19.07.07, 22:40 toteż napawało!!! że jednak ludziom się jeszcze chce! Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: I drzwi wejściowe zabrałeś... 19.07.07, 23:27 ech.. marduna dzis jestes dobranoc Odpowiedz Link
glos_z_offu :D 19.07.07, 23:30 Literki się Ci merdają. Wiesz, jak byłam wczoraj. Dobre Raknor, będzie wojna. Odpowiedz Link
rosa_portogallo Co tu sie wyrabia???? 19.07.07, 23:30 Swieci Panscy! Umowilam sie ja z kolezanka Wenecka, spotkanie nam nie wypalilo a tu w miedzyczasie takie jazdy??? Pomyslu!!! Ty - czlowiek lagodny i niemilitarny? Stosujesz dyktat i jawny terror wolnego slowa??? No ja cie po prostu nie poznaje!!! (jak dobrze ze forum mam w zakladkach, wiec mimo Pomyslowego lamania regulaminu - czyli zmian nazw forum - zawsze dostep do forum mam) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Co tu sie wyrabia???? 19.07.07, 23:32 o cholera jakis regulamin istnieje gdzie ma byc forum? to rekodzielo jest zle? Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: Co tu sie wyrabia???? 19.07.07, 23:34 Nie, ale ponoc regulamin zabrania zmieniania nazw forum - tak slyszalam - do sprawdzenia na gw. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Co tu sie wyrabia???? 19.07.07, 23:36 to malo kto sie w takim razie stosuje do tego bezsensu :] Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: Co tu sie wyrabia???? 19.07.07, 23:37 Z sensem czy bez - prawo jest prawem...uroczo-tfurczy-czlowieku-bez-przemocyP Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Co tu sie wyrabia???? 19.07.07, 23:38 i brunatne mundurki, bo to wprowadza dyscypline i wychowuje... Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: Co tu sie wyrabia???? 19.07.07, 23:39 Uroczo-tfurczy-czlowiek-bez-przemocy-i-z-fantazja;P To nic, ze fantazja dotyczy tylko mundurkow;PP Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: Dzień dobry, 19.07.07, 23:42 Od jutra forum moze nazywac sie: "zolci single w ich brunatnych mundurkach pod wodza Mao Pomysla" Odpowiedz Link
fleshless Re: Pomyślu, oddaj skasowany wątek... 20.07.07, 09:03 to ten o depresze zniknął? właśnie - dlaczego? powód jakiś jest? przyłączam się do wezwania o przywrócenie, albo co najmniej o wyjaśnienie motywacji ;P Odpowiedz Link
marcyjanna Re: Pomyślu, oddaj skasowany wątek... 20.07.07, 11:03 do dyktatora- depresja mi się pogłębia- ostrzagam - pogłębia mi się mówię- a teraz mam kolejmy powód- nawet nie potrafię zainicjować dyskusji, żeby komuś nie podpadła- ech wyc mi się chce auu- prez z decyzjami uznaniowymi! precz z autorytarnymi rządami jednostki! na pohybel Odpowiedz Link