pomysl.po.wypiciu Re: Trzy kolory: Biały 31.07.07, 23:35 ale bialy tro prawie jak komedia Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Trzy kolory: Biały 31.07.07, 23:40 Czekam na 0:40 "Requiem dla snu" w Ale Kino. Tymczasem chyba pójdę na spacer, muszę przełamać ten strach przed chodzeniem na spacerki w nocy ) Condziu, przez Ciebie obejrzę i to, i to Odpowiedz Link
candycandy Re: Requiem dla snu 01.08.07, 01:22 ogladasz, Glosie_offowy? to dobry ale strasznie depresyjny film. Ellen wspaniala. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Requiem dla snu 01.08.07, 07:55 Depresyjny, ale tak odjechany, że tej depresyjności prawie się nie odczuwa. Szkoda tylko, że nie mam Ale Kino. Wczoraj "Biały". Trochę tylko obciachowo pokazano Kieślowski zgrzebną Polską wczesnych lat 90-tych. Czy naprawdę na Okęciu tak po prostu giną bagaże? I każdy może je tak wywieźć ? No i potem, leżący Karol patrzy na wysypisko śmieci i mówi: "Nareszcie w domu" Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Requiem dla snu 01.08.07, 11:44 Czytałam wczoraj (Zwierciadło) wywiad z Andrzejem Dudzińskim, twórcy ptaka Dudi i jeszcze jakiegoś, nieważne - powiedział, że na tyle przyzwyczajamy się tu, w Pl do szpetoty, bylejakości, że jej nie zauważamy. Odpowiedz Link
alo_ha Re: Requiem dla snu 01.08.07, 11:05 Depresyjny?? Depresyjny to był Plac Zbawiciela ] Mnie tam intryga rozbawiła jak zawsze Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Requiem dla snu 01.08.07, 11:32 Depresyjny jest trochę finał, ale całość jest tak smakowita i anarchistyczna, że brak happy endu nie przeszkadza. Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Requiem dla snu 01.08.07, 14:07 w końcu nie obejrzałam nic. poszłam na spacerek o północy. cicho i miło w księżycową jasną noc Odpowiedz Link
condziu Re: Requiem dla snu 01.08.07, 14:36 Uciekłaś powyć w pełni do księżyca ... ah jak on woła od wielu dni ... Odpowiedz Link