mala_mujer 21.08.07, 12:18 serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3827529.html muszę się nauczyć nie czytać komentarzy na portalach internetowych bo mnie szlag zaraz trafi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mujer Re: powołanie... 21.08.07, 12:32 ale ten szlag to na pewno tylko "z przyczyn egoistycznych lub z nieporadności" Odpowiedz Link
raknor Re: powołanie... 21.08.07, 12:34 Gość portalu: adam31 napisał(a): Ponieważ człowiek ogólnie jest > zwierzęciem społecznym, to w społecznej ocenie samotni, zwani > wsólcześnie: "singlami" , są dziwakami. Mają swoje ceremonie, > zwyczaje, nawyki, robia rzeczy na które inni niejednokrotnie nie > mają czasu lub pieniędzy. Pomijając to single duzo częściej od > parzystych są nieprzystosowani do otoczenia. Z cech charakteru, > częściej spotyka się w tej grupie ludzi z syndromem Piotrusia Pana. > Single są też bardziej nieodpowiedzialni, odpowiadaja w końcu tylko > za siebie. na koniec (...) > I na koniec: Single, to osoby wygodne, nie lubiące wysiłku w > tworzeniu relacji. Wolą porzucić obiekt, niż go naprawić, > popracować, poświęcić czas. Boja się odpowiedzialności, w relacjach > ludzkich, wolą powiedzieć: "trudno, nie wyszło nam", niż szukać > przyczyn. > Tak więc relacje singli z otoczeniem zazwyczaj są płytsze. Rodzinę > rekompensuje im grono zaufanych przyjaciół, zazwyczaj towarzystwo > jest homogeniczne, nie ma więc tam ludzi "paranormalnych" w ocenie > singli. > Tylko szczerze mówiąc, powidzcie mi, kto z tej niby rodziny dotrwa z > singlem do końca? Bez zobowiązań? Sorry, nie udało się nam... To > cześć. ..... szkoda słów Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu eee 21.08.07, 12:57 ja sadzilem ze to o tym: miasta.gazeta.pl/lublin/1,48724,4400293.html a wpisami nie nalezy sie zbytnio sugerowac np wpis pierwszy pochodzi od sfrustrowanej aniu co jej wczoraj pierwszy raz nie wyszedl (tak ma napisane w swoim blogu) Odpowiedz Link
felerynka Re: eee 21.08.07, 13:42 uśmiałam się z komentarzy) Cnota to satyra na leniwych chłopów ! Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: eee 21.08.07, 16:07 Noż coorva, po co reklama dla tych wypocin? Że też nie mogłem się powstrzymać przed przeczytaniem komentarzy... Odpowiedz Link
condziu Re: eee 21.08.07, 18:37 Pomyśl też byś był sfrustrowany jakbyś czekał na ten "magiczny" dzień ponad 2 lata (tak wyczytałem w jej blogu). Odpowiedz Link