glos_z_offu 23.08.07, 21:56 A tak. Może ktoś ma ochotę pogadać o niczym. Albo czymś. Ktoś tu pisał o depresji pourlopowej. Chyba doświadczam. No i standard: nikt mnie nie kocha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barimbowa Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:06 Ja mam ochotę pogadać O kotach Na depresję pourlopową najlepszy jest nawał obowiązków - znam to z autopsji. Rok temu miałam depresję pourlopową - w tym roku nie dano mi szansy Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:38 Popatrz: fotoforum.gazeta.pl/72,2,882,55837108.html Odpowiedz Link
barimbowa Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:07 a, mnie tez nikt nie kocha ) i nie lubię lecza (leczo?). Odpowiedz Link
bellisprimum Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:16 a ze mnie stres niedawnych wydarzeń zaczyna schodzić... no i dzisiaj ciocią zostałam... o miesiąc za wcześnie... ale wszystko oki całe szczęście Odpowiedz Link
bellisprimum Re: Wątek chatowy 24.08.07, 00:36 hmm w sumie to tak, wszystkie maleństwa terinowo, a to jako pierwsze na świecie wcześniej Odpowiedz Link
notoryczny.spioch Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:18 Lubię myśleć, że ktoś tam, gdzieś jednak kocha lub wkrótce będzie kochał. A leczo lubię, jednak nie umiem zrobić, więc jedynie pomarzyć mogę. O kotach mało wiem, poza tym, że mnie uczulają Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:29 Gdy nikt mnie nie kocha, to z ulgą zasypiam. I sobie marzę przed snem. I czuję kogoś. O, tu dotknął. I tu. A tu pocałował. W dekolt. Na przykład. Dreszcze. Picie kawy o tej godzinie chyba nierozsądne? To nie piję. Odpowiedz Link
yes22 Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:33 jak to nikt nie kocha?? gdzieś, ktoś, tak z ukrycia, myśli, że napewno też mu się przytrafi wielkie love tylko nie nadszedł jeszcze ten moment, ta chwila, odpowiednia sytuacja, zbieg okoliczności... nikt nie jest pozostawiony sam sobie, bo chociażby rodzicie, rodzeństwo, dziadkowie, ciocie, wujkowie, przyjaciółki/przyjaciele od serca? i już nie mam czasu więcej na pogaduchy, bo idę podlewać kwiatki i kończyć zupę pomidorową, która mnie bardzo kocha... haha a nie mówiłam? To ten moment, właśnie się zagotowała i woła mnie, jak ja mam super.... Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:34 Przetarłaś pomidory przez sito czy cuś innego? Pyszna. Taką dziś jadłam. Odpowiedz Link
yes22 Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:38 mam pomidorki przetarte własnej roboty (tzn maminej) mniaaam Odpowiedz Link
barimbowa Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:35 Oooo... pomidorową uwielbiam... i sok pomidorowy i pomidory... Odpowiedz Link
yes22 Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:37 aaaa i zapomniałam dodać, jak o niczym pogadać mamy to powiem coś takiego, tak mawia mój chrześniak: a bebe ciuciu i anakunebenekon ciocia... nie wiem o co chodzi, ale zawsze jest śmiesznie jak to mówi Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:40 a moja siostrzenica codziennie niemal nie lubi mnie już "na zawsie" jutro przyjdzie na śniadanie. na zawsie Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Wątek chatowy 23.08.07, 22:56 Dobra. Może ktoś ma ochotę obejrzeć film? Panieee Cooon-dziuuu Hobbystycznie odwiedziłam dziś księgarnie na Złotej poleconą przez Pomyśla. W ramach prezentu imieninowego od siostry przyniosłam "4.piętro". Odpowiedz Link
condziu Re: Wątek chatowy 24.08.07, 00:04 W pracy deathline mam stąd nie wiem co się dzieje wokół mnie ..... jak wrócę do rzeczywistości dam znać. Odpowiedz Link
glos_z_offu Mamy sierpień. 24.08.07, 10:07 Piątek, godzina 10:05. Obejrzymy dziś film. Wczoraj już nie miałam siły. 21:00. Jeśli nie będziesz mógł, dołączysz później. Ty u siebie możesz jeść kisiel, choć polecałabym jednak coś innego Znaczy nie kisiel. Odpowiedz Link
sottobosco Re: Wątek chatowy 23.08.07, 23:00 o niczym że duszno i ciężko się śpi z czeka mnie weekend w stolicy, baaaaardzo się na niego cieszę, tym bardziej że spędzę go z fantastycznymi ludźmi że dom taki pusty przez ostatni miesiąc od poniedziałku znów się zapełni, i wieczory nie będą takie długie Odpowiedz Link
cafe_girl Minęła prawie 23.08.07, 23:43 właśnie kombinuję jak by tu jeszcze we wrześniu wyrwać się chociaż na krótki urlop - bardzo dobre lekarstwo Odpowiedz Link
glos_z_offu Powiem Ci na ucho, 23.08.07, 23:51 że zrobię dokładnie tak samo Kierunek wybrany. Śpij dobrze. Odpowiedz Link
asiorek801 Re: Powiem Ci na ucho, 24.08.07, 00:02 o matko jakie fajne to forum.bardzo mnie pocieszyło juz teraz wiem ze nie ja sama jestem sama.pozdrawiam Was kochani single i życzę Wam abyscie byli nimi jak najkrócej (oczywiscie jesli tylko tego chcecie) Odpowiedz Link
anka329 Re: Powiem Ci na ucho, 24.08.07, 09:21 Ja też sobie tego życzę i innym tez - oczywiście jeśli tego chcą - wiecie co 1-2 września - Radom - pokazy lotnicze - ja jadę a samopoczucie napewno będę miała dobre - dobre i dwa dni - baj Odpowiedz Link
menk.a Re: Powiem Ci na ucho, 24.08.07, 19:17 anka329 napisała: > Ja też sobie tego życzę i innym tez - oczywiście jeśli tego chcą - > wiecie co 1-2 września - Radom - pokazy lotnicze - ja jadę a > samopoczucie napewno będę miała dobre - dobre i dwa dni - baj Oby dobre samopoczucie rozprzestrzeniło się też poza RadomiemP Odpowiedz Link