anula001 07.12.07, 10:12 no co to ma być? 7 grudnia, a tu zero śniegu, deszcz pada, wiatr halny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osiolek113 A kysz! 07.12.07, 10:18 Wiesz jak fajnie jest osobom zamieszkującym różne strome pagórki, kiedy spadnie metr śniegu i trzeba odśnieżać całą drogę pod górę? Ja tam wolę klimat śródziemnomorski. Odpowiedz Link
anula001 Re: A kysz! 07.12.07, 10:23 też wolę śródziemnomorski, ale nie zapowiada się żeby taki miał zapanować w PL)) Odpowiedz Link
ola_dom Re: A kysz! 07.12.07, 11:55 osiolek113 napisał: > Wiesz jak fajnie jest osobom zamieszkującym różne strome pagórki, kiedy spadnie > metr śniegu i trzeba odśnieżać całą drogę pod górę? > > Ja tam wolę klimat śródziemnomorski. Jednoczę się z Tobą, osiołku - nie mam pod górkę, ale odśnieżania i tak dosyć. I przemoczonych butów i przemarzniętych stóp. Jedyne, co mnie ominie tej zimy, to zaparowane i zamarznięte okulary - HURRAAAA!!! Odpowiedz Link
altu Re: Chcę zimy! 07.12.07, 10:51 do poniedziałku nie życzę sobie żadnej zimy nie mam obuwia zimowego.. jadę na południe (pociągiem..), i nie biorę żadnej walizki, tylko torebkę podręczną i na buty, grube swetry ani żadne takie nie mam miejsca zresztą, zima zaczyna się 21 grudnia. i tej wersji się trzymajmy Odpowiedz Link
anula001 Re: Chcę zimy! 07.12.07, 10:57 Nic nie mów o obuwiu zimowym, dla mnie to największy horror jeśli chodzi o zakupy. Ja co prawda mam pare par kozaków, ale wszystkie na wysokim obcasie, więc nie wiem jak będę się poruszać w razie oblodzenia, względnie jakiejś ślizgawicy) OK, niech się zima zatem wstrzyma nim Altu wróci z południa)) Odpowiedz Link
dwajezyki Re: Chcę zimy! 07.12.07, 11:47 Anula, piszesz z Glasgow? Tam w ogóle kiedykolwiek pada śnieg? Odpowiedz Link
anula001 Re: Chcę zimy! 07.12.07, 11:56 Anula pisze z Torunia W Glasgow śnieg nie pada może ze 2-3 płatki na miesiąc Odpowiedz Link
sanyu Re: Chcę zimy! 07.12.07, 16:10 ja nie chcę zimy, ślizganie się na nieodśnieżonych chodnikach nie należy do moich ulubionych zajęc Odpowiedz Link
condziu Re: Chcę zimy! 07.12.07, 16:28 Ja chcę zimę , dużo śniegu , bardzo dużo śniegu i ślizgawkę też chcę, odśnieżoną Odpowiedz Link
alo_ha Re: Chcę zimy! 07.12.07, 20:28 Tak tak tak, ma być dużo śniegu wtedy kiedy będę szusować i tam gdzie będę szusować i w okolicach wawy tez ma byc duzo bo chce na biegówki i sanki i bałwana (na bałwana ?! ) Tylko zeby w samym miescie nie było bo obrzydliwa, brudna breja na ulicach przyprawia mnie o mysli karalne... Odpowiedz Link
oncou Re: Chcę zimy! 07.12.07, 20:52 ja tez chce. śniegu i mrozu, co by śnieg skrzypiał Odpowiedz Link
czarny.onyks żadnej zimy!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.07, 21:39 i brudnego śniegu, soli na butach oblodzonych chodników spózniających sie autobusów i ubierania kilku warstw ubrań, bo na polu -20 ale na Pasterkę niech będzie biało, mrożnie i niech z góry leci biały puch.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: żadnej zimy!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.07, 22:29 ze niby ja? ja podróba jestem;P Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: żadnej zimy!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.07, 22:30 mumuja napisała: > uwielbiam prawdziwe kobiety )) takie zdecydowane i nie zmieniające zdania Odpowiedz Link