mumuja 11.06.08, 12:30 z odpowiedzią na zwykłe pytanie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=80651351&a=80651351 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mort_subite Re: jakby ktoś miał problem 11.06.08, 20:10 Kurde, czemu mnie nikt o to nie pyta? Odpowiedz Link
menk.a Re: ok, niech Ci bedzie 12.06.08, 10:13 pomysl.po.wypiciu napisał: > Dlaczego mort nie masz faceta? Bo może ten, którego mort by chciał, woli kobiety. Peszek i już. Odpowiedz Link
wajego Re: ok, niech Ci bedzie 12.06.08, 11:01 To by było za proste. Może jednak mort woli kobiety, ale boi/wstydzi się do tego przyznać? Odpowiedz Link
menk.a Re: ok, niech Ci bedzie 12.06.08, 11:13 wajego napisał: > To by było za proste. > Może jednak mort woli kobiety, ale boi/wstydzi się do tego przyznać? > > Wstyd się przyznać do lesbijstwa? Ja do swojego gejostwa od zawsze się przyznaję. Odpowiedz Link
wajego Re: ok, niech Ci bedzie 12.06.08, 11:42 Hmmm, w tej sytuacji kojarzy mi się tylko trójkącik Ale kto go tam wie.... P.S. mort nas wyklnie Odpowiedz Link
menk.a Re: ok, niech Ci bedzie 12.06.08, 11:44 wajego napisał: > Hmmm, w tej sytuacji kojarzy mi się tylko trójkącik Ale kto go tam > wie.... > No to czekamy na komentarz morta. Potwierdzenie zn. W zaprzeczenia nie uwierzę. > P.S. mort nas wyklnie Ciekawa perspektywa. Odpowiedz Link
mort_subite Re: ok, niech Ci bedzie 12.06.08, 14:42 menk.a napisała: > wajego napisał: > > > Hmmm, w tej sytuacji kojarzy mi się tylko trójkącik Ale kto go > tam > > wie.... > > > > No to czekamy na komentarz morta. Potwierdzenie zn. W zaprzeczenia > nie uwierzę. No comments ;-P > > P.S. mort nas wyklnie > > Ciekawa perspektywa. Musicie się bardziej postarać ;-P Mort za młodu (kiedy to było... ech...) terminował u wujka Staszka - mistrza ciętej riposty i nie zwykł marnować przekleństw na takie dyrdymałki ;-P Odpowiedz Link
menk.a Re: ok, niech Ci bedzie 12.06.08, 15:04 mort_subite napisał: > > > > No to czekamy na komentarz morta. Potwierdzenie zn. W zaprzeczenia > > nie uwierzę. > > No comments ;-P Aaa milczysz. Zn masz coś na sumieniu. > > > > P.S. mort nas wyklnie > > > > Ciekawa perspektywa. > > Musicie się bardziej postarać ;-P > Mort za młodu (kiedy to było... ech...) terminował u wujka Staszka - > mistrza ciętej riposty i nie zwykł marnować przekleństw na takie > dyrdymałki ;-P > Nauka w las czy cięta risposta się stępiła?PP Odpowiedz Link
mort_subite Re: ok, niech Ci bedzie 12.06.08, 23:50 menk.a napisała: > Aaa milczysz. Zn masz coś na sumieniu. Sumienie? Że niby mam coś takiego? Pierwsze słyszę... ;-P > Nauka w las czy cięta risposta się stępiła?PP Eeee, cięte ripostowanie w zaistniałych cyrkumstancjach byłoby niczym strzelanie z armaty do wróbla ;-P Musicie się bardziej przyłożyć. Tak łatwo mnie się do ciętych ripost nie skłania ) Odpowiedz Link
menk.a Re: ok, niech Ci bedzie 13.06.08, 10:01 mort_subite napisał: > menk.a napisała: > > > Aaa milczysz. Zn masz coś na sumieniu. > > Sumienie? Że niby mam coś takiego? Pierwsze słyszę... ;-P Się nie wie, co się ma? > > > Nauka w las czy cięta risposta się stępiła?PP > > Eeee, cięte ripostowanie w zaistniałych cyrkumstancjach byłoby niczym strzelani > e > z armaty do wróbla ;-P > Musicie się bardziej przyłożyć. Tak łatwo mnie się do ciętych ripost nie skłania > ) > Olala nie musi być armata. Kapiszonami strzelaj. Odpowiedz Link
mort_subite Re: ok, niech Ci bedzie 13.06.08, 11:25 menk.a napisała: > Się nie wie, co się ma? Się nie ma, to się nie wie ;-P > Olala nie musi być armata. Kapiszonami strzelaj. No wiesz? Żadnych takich. Szanować się trzeba. ;-P Odpowiedz Link
menk.a Re: ok, niech Ci bedzie 13.06.08, 12:01 mort_subite napisał: > menk.a napisała: > > > Się nie wie, co się ma? > > Się nie ma, to się nie wie ;-P Skoro się nie wie, to się nie wie czy się ma. > > > Olala nie musi być armata. Kapiszonami strzelaj. > > No wiesz? Żadnych takich. Szanować się trzeba. > ;-P > I przeciwnika. A przez szacunek do mnie strzelaj waść. Odpowiedz Link
mort_subite Re: ok, niech Ci bedzie 12.06.08, 14:48 menk.a napisała: > Wstyd się przyznać do lesbijstwa? Ja do swojego gejostwa od zawsze > się przyznaję. Jakoś jednaknie mogę się zdobyć na coming-out... ;-D Odpowiedz Link
mort_subite Re: ok, niech Ci bedzie 13.06.08, 11:27 Mówisz? No to może faktycznie kiedyś się zbiorę w sobie i przyznam do skłonności lesbijskich. Ale jeszcze nie teraz. Odpowiedz Link
mumuja Re: jakby ktoś miał problem 12.06.08, 11:36 mort_subite napisał: > Kurde, czemu mnie nikt o to nie pyta? może już wszyscy położyli na Tobie kreskę. Ale my Mort, na nas możesz liczyć Odpowiedz Link
mort_subite Re: jakby ktoś miał problem 12.06.08, 14:47 mumuja napisała: > może już wszyscy położyli na Tobie kreskę. Ale my Mort, na nas > możesz liczyć Cieszę się bardzo. Z drugiej strony martwi mnie nieco, co Wy możecie chcieć na mnie położyć. I w jakich okolicznościach. Hmmm... Odpowiedz Link
mumuja Re: jakby ktoś miał problem 13.06.08, 09:18 niech Cię nie martwi "co"... ani tym bardziej okoliczności Odpowiedz Link
mort_subite Re: jakby ktoś miał problem 13.06.08, 11:28 Wiesz, jak człowiek nie ma prawdziwych problemów, to sobie wymyśla takie sztuczne... Odpowiedz Link