czarny.onyks 12.09.08, 20:09 jakiś singiel na tym forum? Czy same parki się namnożyły? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Został jeszcze 12.09.08, 20:27 no widzę, że cichutko;> nuda jak widzę i cisza jak makiem zasiał na forum nie ma co czytać.... nie staraliście się nic a nic... a tu jesień idzie i w dodatku zimno jak cholera się zrobiło;/ ech... i nie rycz mała, nie rycz.......... chociaż... czasem ...płacząca kobieta działa na facetów;P Odpowiedz Link
levanto Re: Został jeszcze 13.09.08, 18:19 bueeeeeheheheheeeee... jeszcze zatęsknisz do dwupaka... pogadamy za 5 tygodni ) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Został jeszcze 13.09.08, 19:17 hmmm... nie wiem dlaczego znowu widzę stan błogosławiony;D Odpowiedz Link
wajego Re: Został jeszcze 13.09.08, 20:50 Jak to mówią: "niech się wstydzi ten, kto widzi" Ty, a co to jest suwaczek??? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Został jeszcze 13.09.08, 20:57 Stanu błogosławionego gratuluje a ja dla odmiany zobaczyłam tekst piosenki co działa na mnie dość płaczliwie... Odpowiedz Link
czarnyaniolek Re: Został jeszcze 13.09.08, 08:30 parki? hmmm.... nie zauważyłem) wciąż siedzę cichutko.. mimo, iż.. ..z dala od swoich czterech kątów... ..w miłym towarzystwie.. ) w. Odpowiedz Link
sudione dobry przykład dać:) 13.09.08, 11:43 czarny.onyks napisał(a): "Został jeszcze jakiś singiel na tym forum?" Został został. Widzę, że weteranom tego forum się już nic nie chcę, a młody narybek czeka na wzór od weteranów i koło się zamyka. Wszyscy chcą się "na krzywy ryj" nachapać, niestety w życiu trzeba samemu dać przykład i być wzorem do naśladowania jeżeli czegoś się wymaga od innych. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dobry przykład dać:) 13.09.08, 19:18 starość nie radość... i chciałoby się w końcu przejść na forumową emeryturę;DD Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Został jeszcze 13.09.08, 21:01 mmilky11 napisał: > no nie wiem ale czego? ja tam wiem, że ja też jeszcze się ostałam ;D Odpowiedz Link
kostadinn Re: Został jeszcze 15.09.08, 09:49 Singiel. Bez potrzeby wiązania się na razie, otwarty na zmysłowość, zachłanny od niedawna na życie. Jest dobrze. Fakt, nie propozycja. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Został jeszcze 15.09.08, 15:28 spokojnie, to nie była oferta;D ale uważaj...można się przywyczaić do tego stanu jednak są na forum single i singielki...i tak mało piszą;> Odpowiedz Link
witold71 Re: Został jeszcze 27.09.08, 20:13 ...Sztuka jest sztuka A co powiecie na określenie 'singiel z odzysku.. jakoś dziwnie to brzmi ( jak kupa złomu Odpowiedz Link
menk.a Re: Został jeszcze 27.09.08, 22:47 Singiel z przeszłością lub singiel po przejściach. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Został jeszcze 27.09.08, 22:58 witold71 napisał: > A co powiecie na określenie 'singiel z odzysku.. jakoś dziwnie to > brzmi ( jak kupa złomu Odzysk nie brzmi dumnie Singiel to singiel mało ważne co było przed liczy się co będzie po Odpowiedz Link
tapatik Re: Został jeszcze 30.09.08, 22:20 menk.a napisała: > Są, są pojedyncze sztuki Czyli single PS. Ja już od jakiegoś roku nie-singiel. Odpowiedz Link