altra_volta 28.11.08, 21:30 Jak w tytule Gdzie można dostać płytę Mariusza Lubomskiego Ambiwalencja? Czy ja szukać nie potrafię czy w sieci nie można jej nabyć???? Czuję się jak niewidoma-patrzę, patrzę i nie widzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Gdzie? 30.11.08, 13:10 a ja szukam książek Carlosa Ruiz Zafóna: Książe mgły Pałac Północy Światła września Marina i też nie mogę znależć... Odpowiedz Link
altra_volta Re: Gdzie? 30.11.08, 13:26 nawet nie wiedziałam że Carlos napisał coś oprócz best_selerów na razie te książki dostępne są tylko w oryginale lub w wersji anglojęzycznej Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie? 30.11.08, 13:35 no właśnie napisał... może ktoś ma ochotę zarobić i przetłumaczyć Odpowiedz Link
mort_subite Re: Gdzie? 30.11.08, 13:35 A czy jesteście, Drogie Panie, na 100% pewne, że poszukiwane przez Was wydawnictwa - zarówno muzyczne, jak i literackie - ukazały się już na naszym rynku? Tak na oko, to Lubomski płytę może i nagrał, ale najpewniej jeszcze do sprzedaży nie trafiła. Zaś wymienione książki Zafona mogą jeszcze w ogóle nie mieć polskich tłumaczeń (jak dotąd ukazały się chyba tylko "Cień wiatru" i "Gra Anioła"). W kwestii płyty nie mogę niczego zasugerować (poza wykazaniem się cierpliwością, rzecz jasna), ale w przypadku książek - i owszem. Wszak wystarczy podciągnąć się w hiszpańskim i można czytać - Empik ma w ofercie wydawnictwa w językach obcych, wśród nich także powieści Zafona Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie? 30.11.08, 13:44 no nie wiem własnie... i dzięki już wykupiłam kurs hiszpańskiego;> Odpowiedz Link
mort_subite Re: Gdzie? 30.11.08, 13:51 czarny.onyks napisała: > no nie wiem własnie... > > i dzięki > już wykupiłam kurs hiszpańskiego;> No to cóż, wypada tylko życzyć Ci buena suerte! Odpowiedz Link
altra_volta Re: Gdzie? 30.11.08, 13:47 Cierpliwość-cnotą Ale spacerologię ściągnęłam, pocięłam i ustawiłam jako dzwonek w telefonie możecie do mnie dzwonić )) Odpowiedz Link