singielka33 18.08.09, 23:31 znajdzie się ktoś chętny z Trójmiasta? planuję się wybrać po 10.09 na tydzień czasu - wycieczka objazdowa, przelot samolotem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
condziu Re: Wycieczka-Chorwacja 19.08.09, 20:53 Jakie masz wymiary walizki i jaki plan przemycenia ładunku na lotnisku? Odpowiedz Link
singielka33 Re: Wycieczka-Chorwacja 19.08.09, 21:32 no nie wiesz jakie wymiary walizki??? duuuuuże przecież wiesz jak to jest z kobietami wszytko jest potrzebne Odpowiedz Link
mozdzerka Re: Wycieczka-Chorwacja 20.08.09, 07:04 ech, singielka, a ja sie tyle za kumpelą na wycieczkę w tym terminie narozglądałam...no i wykupiłam wersję solową w końcu...daj następnym razem znać na gazetowego, też jestem z Trójmiasta Odpowiedz Link
singielka33 Re: Wycieczka-Chorwacja 20.08.09, 08:22 eh....w ogóle urlop miałam mieć wcześniej ale nie wyszło coś od górke mam w tym roku ale mam nadzieje że Chorwacja mi wynagrodzi. A na jaką wycieczkę jedziesz i kiedy? Odpowiedz Link
mozdzerka Re: Wycieczka-Chorwacja 20.08.09, 20:21 ja tez miałam jechać gdzie indziej i zupełnie inaczej.."gdzie indziej " się rozsypało, więc w przypływie desperacji nabyłam wycieczkę na Majorkę,lecę 26.09 Odpowiedz Link
wajego Re: Wycieczka-Chorwacja 20.08.09, 08:30 Mnie bardziej zastanawia ten "tydzień czasu". Innego tygodnia nie znam. Może jest "tydzień wysokości" albo "tydzień objętości"? Wrrrrrrrr Odpowiedz Link