Gość: kamelajna IP: *.echostar.pl 02.09.10, 16:23 MOJE ZAROBKI TO 2800 BRUTTO,CZY MAM SZANSE NA KREDYT W WYSOKOŚCI 150000? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puh.lukasz Re: KREDYT 02.09.10, 18:50 witam prosze o kontakt w sprawie kredytu mysle ze da sie cos zrobic. puh.lukasz@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
brandmind.pl Re: KREDYT 03.09.10, 09:14 Witam, zdolność kredytowa zależy od bardzo wielu czynników. Ale upraszczając: zakładam że zarabiasz netto ok. 2 tys. zł, nie posiadasz nikogo na utrzymaniu, nie masz innych rat, kart kredytowych, nie płacisz alimentów, żyjesz skromnie (mieszkasz u rodziców), masz mniej niż 30 lat i nie posiadasz negatywnej historii kredytowej - to MASZ SZANSĘ na kredyt złotówkowy o kwocie 150 tys. Pozdrawiam, Bogdan Doradztwo Finansowe on-line Brandmind Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prolonos Re: KREDYT IP: *.devs.futuro.pl 07.09.10, 16:32 Ja miałem bardzo podobną sytuację - zarobki może o pare złotych większe i kredyt dostałem1 170 tys. Podobną jedną z żelaznych zasad jest to, że rata kredytu nie może ci przekraczać 50 proc. wolnych dochodów - czyli tego co ci zostanie po wszelkich opłatach. Najlepiej udaj sie do jakiś doradców finansowych - ja ci moge polecic fsm polska - młodzi goście, ale znający sie na rzeczy i dojezdzaja gdzie chcesz na spotkanie co jest bardzo wygodne :) Odpowiedz Link Zgłoś