Gość: Adriana IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 13:03 Chciałabym wziąć kredyt walutowy 10000PLN, na pół roku ale nie wiem w jakim banku. Myślałam o Eurobanku. Co to jest wibor i marża i czy przez to będę musiała płacić o wiele więcej odsetek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ponury żniwiarz Re: kredyt IP: *.chello.pl 27.03.04, 18:26 Wibor to najprościej rzecz ujmując "cena" pieniądza na rynku międzybankowym, a marża to jest to co doliczy sobie bank. Np. wibor wynosi 5,5 % marża 2% razem płacisz 7%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: kredyt IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 27.03.04, 18:47 Jezeli jestes zaintersowana takim kredytem to moge ci udzielic informacji na ten temat, kredyt jest na 12 miesiecy tylko i wylacznie oprocetowanie jego wynosi 0%, jedyne co pobiera bank jest to prowizja 7,9 % kwoty, czyli po roku masz do splacenia 10790zl. nie ma zadnych innych oplat,rata miesieczna wynosi okolo 900zl. jezeli jestes zainteresowana t prpozycja czekam na twojego mejla jestem pracownikiem dobrego banku i to jest nowa promocja, wiecej informacji udziele ci przez poczte lub telefonicznie napisz dyzok@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś