Dodaj do ulubionych

Konto za darmo w PKO BP

IP: *.nplay.net.pl 21.10.10, 23:40
Uwierzysz że możesz uniknąć około 10zł opłat w PKO BP a korzystać z ich usług w oddziałach czy bankomatach.forum.gazeta.pl/i/16/forum/wyslijBtn.gif
Nie wierzysz, że to możliwe?
Sprawdź sam nasz sposób:
Konto za darmo w PKO BP
Obserwuj wątek
    • kontabankowe.biz Re: Konto za darmo w PKO BP 28.10.10, 20:21
      To już nie jest konto w pko bp tylko inteligo wiec taki substytut i nie da sie bez opłat korzytsać z PKO BP w odziałach

Finanse i konta bankowe bez tajemnic
      • Gość: Bankier Re: Konto za darmo w PKO BP IP: *.nplay.net.pl 31.10.10, 12:51
        Da się jeżeli masz konto oszczędnościowe w PKO BP to za nie nic placisz i mozesz oblsugiwac je w oddziale, a inteligo przez internet, przelewasz z jednego na drugie i wszystko jest cacy
    • Gość: Stukpuk Re: Konto za darmo w PKO BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 19:03
      po co kombinować, przecież są tańsze oferty kont osobistych
      porównanie kont bankowych
    • Gość: Kaczus (Tomek) Re: Konto za darmo w PKO BP IP: 78.8.192.* 05.11.10, 20:19
      Tylko przez PKO traktowane jako oferta banku obcego....
      • Gość: Justine Re: Konto za darmo w PKO BP IP: *.tbcn.telia.com 21.03.11, 17:55
        A moze teraz ktos mi powie, Szymon Majewski reklamuje iz w PKO BP mozna zalozyc konto za O zl itp. A co ze starymi klientami ? Ja mam tam konto od 10 lat i jako stary klient place ok 10 zl na mies a nowy klient ma za darmo konto ? Moze ktos wie cos w tym temacie .

• Gość: rg Re: Konto za darmo w PKO BP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 22:18
          Mozesz przepisac na konto za zero, jezeli chcesz zachowac dotychczasowy numer konta to koszt 50zł, jezeli nie zalezy ci na starym numerze, to stare konto zmykasz i otwierasz nowe.

Jezeli nie masz 2 tys wplywu to placisz 6,90zł za ten miesiac w ktorym takiego wplywu nie bylo, karta, dostep do neta, przelewy on-line, wplaty/wyplaty w oddziale, 3500 bankomatow pozostaja caly czas za Ozł.
    • Gość: dex Re: Konto za darmo w PKO BP IP: *.centertel.pl 21.03.11, 20:39
      Konto jest darmowe jedynie przy stalych wpływach z wynagrodzenia na 2tys. Ilu emerytów majacych konto w tym banku ma 2 tys. emerytury..Zamiast placic Majewskiemu mogli stworzyc lepsza oferte bo na rynku mozna cos lepszego znaleźć.
    • Gość: Marek Re: Konto za darmo w PKO BP IP: 80.54.46.* 07.04.11, 03:08
      Ludzie kiedy wy się w końcu nauczycie ,że w kapitalizmie nie ma nic za darmo.

Mydlenie oczu na które wciąż dają się łapać naiwni.
      Bank zawsze na czymś za to "za darmo" wcześniej czy później nas skubnie.
      Jak się klient po podpisaniu umowy zorientuje i chce się wycofać to i tak bank zarobi pobierając opłatę za likwidację.
      Już oni tam w umowach zrobili gwiazdki aby i w najgorszym przypadku Bank zawsze coś zarobił na kliencie.
    • pieniadzezrobsam Nie wierzę, wcale 07.04.11, 13:55
      Byłem klientem PKO przez kilka lat i wiem, że to taki "chłyt marketingowy". Nawet Szymon Majewski nie zmieni tej instytucji :)
      Dzisiejsza promocja skończy się razem z kampanią reklamową, a kilometrowe kolejki w PKO jak były tak są. Ten bank tkwi jeszcze w XX wieku

............
      pieniadzezrobsam.blogspot.com/
      • Gość: gośc Re: Nie wierzę, wcale IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.11, 22:06
        a po co Ty chodzisz do Banku - w kolejkach stac? ja mam konto w PKO i jestem bardzo zadowolona - pieniądze wypłacam z bankomatu ( maksymalny limit sobie ustawiłam - 5000) praktycznie wszystko załatwiam przez internet lub telefon, a jak pójdę do oddziału, to wszyscy mnie tam znają i zawsze obsłużą tak jakbym była ich jedynym klientem. Chcę kredyt dzwonię do mojej pani Reni i tego samego dnia podpisuję umowę, i mam pieniądze na koncie - bez czekania - wchodzę podpisuję umowę, trochę pogadam "o życiu" i wychodzę. Zawsze mogę liczyc na indywidualne podejście do moich potrzeb ( przykład: kiedyś nie mogłam dotrzec na czas przed zamknięciem oddziału i wiecie co zaproponowali mi że na mnie poczekają!). Czego można chciec więcej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka