Gość: sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 11:12 A ja mam do sprzedania mieszkanie 100m2 w kamienicy za 1 mln zł. Są chętni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprzedam Re: Frank osiągnął najwyższy w historii kurs wobe IP: *.aster.pl 24.02.11, 11:19 Ja też 100m2 w kamienicy i chcę 900tys, są chetni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocten Re: Frank osiągnął najwyższy w historii kurs wobe IP: *.28.191.70.aganet.pl 24.02.11, 12:38 Tez mam do sprzedania 100m2 w kamienicy i chce tylko 800tys. Tera wszyscy do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zastępcaKierownika dobry moment na kupno. cenki +1% tygodniowo IP: *.aster.com.pl 24.02.11, 13:09 wiec nad czym sie zastanawiać? www.rp.pl/artykul/8,616854_Milion-zlotych-za-kawalerke-.html Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez "I nie chce Was straszyć ale zobaczycie sami że... 24.02.11, 15:37 ...najciekawsze dopiero przed nami" jak śpiewał TILT. Umocnienie franka nie powinno być Waszym strachem ponieważ z racji niemal zerowych stóp procentowych to nie jest waluta która sie trzyma - to waluta która kupuje sie na krótko - czekając na uspokojenie sytuacji i powrotna jej wymianę na inne np dolara czy euro gdzie stopy sa wyższe. Bardziej bym się bał... osłabienia złotówki Jest całkiem możliwe że rządowi nie uda sie kastracja OFE a wtedy złoty może polecieć na pysk. Donald wpadł na "genialny" pomysł i kurczowo sie go trzyma niestety nie mając niczego "w razie czego". Tyle że przewalutowywanie teraz kredytu frankowego to samobójstwo. Pozostaje się modlić. Teraz już wiem dlaczego polska taka katolicka... Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Re: "I nie chce Was straszyć ale zobaczycie sami 24.02.11, 15:38 errata: polska = Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franca Frank osiągnął najwyższy w historii kurs wobec ... IP: *.aster.pl 24.02.11, 11:21 Na koniec 2011 3,90 zł za franciszka i zacznie sie wybudzanie frankowiczów ze snów Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie Re: Frank osiągnął najwyższy w historii kurs wobe 24.02.11, 11:46 Frank niestety będzie szedł w góre bo w tym momencie to jedna z najbezpieczniejszych walut świata i poziom 3.5 z poczatkiem lata jest całiem realny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Frank osiągnął najwyższy w historii kurs wobe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 12:21 Najbezpieczniejszy to on nie jest bo nic nie jest bezpieczne:) Ale przy zerowym zysku za jego trzymanie to umacnianie sie franciszka długo nie potrwa... Stopy w Szwajcarii są prawie zerowe... Chciałbyś tyle zarabiać (poniżej inflacji nawet) byle być tylko troche pewnym bezpieczeństwa (tylko trochę bo Szwajcaria to kraj który do bezpieczeństwa potrzebuje dobrego eksportu a tu coraż gorzej na świecie, a poza tym też sporo straciła na śmieciowych papierach ze USA.... Jedynym kto winduje franka jest dziś ten co wie że niedługo trzeba będzie zmienić strategię o 180 stopni i grać na jego spadek.... A zostaną jak zwykle z ręką w nocniku Ci co się dali złapać w kupno teraz franka....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMB Investment Re: Frank osiągnął najwyższy w historii kurs wobe IP: *.hsd1.ct.comcast.net 24.02.11, 14:22 Jesli zrobisz troche dokladniejsze sledztwo, to zauwazysz, ze dolar moze wkrotce, jak srebro isc w gore i to bardzo szybko. Dlaczego? W USA sa najwieksze na swiecie zapasy ropy. Gospodarka twardo stanela na nogi, inflacja jest niska, oprocentowanie kredytow najnizsze w historii, bezrobocie spada, Amerykanie wydaja najwiecej pieniedzy na zakupy w ostatnich 4 latach. Sa to znamiona sugerujace, ze dolar wkrotce zacznie rosnac. Nie patrzylbym na franka z uwaga, ten wkrotce wroci do pziomu 3,05. Obserwujmy dolara. Pod koniec wiosny bedzie po 4 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieczny-student wiara w $$$ ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.11, 15:53 Uśmiałem się po pachy Gospodarka mocno stanęła na nogi - hehe jasne skąd ten news? niska inflacja - buuuhahaha w USA inflacja szaleje jak elNinio tylko oficjalne statystyki mówią co innego amerykanie wydają najwięcej kasy ... - tylko skąd ją mają? z kredytów i kart kred. może $$ pójdzie w górę ale na pewno nie z powodów które podałeś. jak dolar będzie po 4 biorę kredyt w $$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan III Sobieski Re: wiara w $$$ ... IP: *.hsd1.ct.comcast.net 24.02.11, 21:45 Zawsze zaluje tych z was, ktorzy swoje opinie o $$$ biora z polskich news albo od pseudo analitykow Gazety. Mieszkam w USA od 25 lat, znam wiec kraj i jego mozliwosci od podszewki. Nie bede probowal nawet przzekonywac was do faktow. Jako inwestor wiem, ze kondycja USA jest daleka od przed kryzysowej, ale tu jest znacznie wiecej mozliwosci na szybsze dzwigniezie ekonomi do poziomu sprzed kryzysu. Inflacja jest minimalna, a mowi sie nawet o mozliwosci deflacji, co jest bardziej nibezpieczne niz inflacja. Obserwujci rynak USA ale nie przez polskie strony internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lava71 Re: Frank osiągnął najwyższy w historii kurs wobe 24.02.11, 11:51 Niestety ... chłopaki już zaczęli majstrować przy stopach. Kilkadziesiąt tysięcy frankowych niewolników nie ma tu żadnego znaczenia. Gra idzie o stawkę najwyższą, utrzymanie się przy korycie i ukrycie prawdziwego zadłużenia państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Twój nick godzien Twojego postu IP: *.softlab.com.pl 24.02.11, 13:05 Twój nick jest godzine Twojego postu. Nie ma to jak zdrowa, polska radość z tego, że ktoś może wpaść w tarapaty. Przypomina się zaraz dowcip o złowionej przez Polaka złotej rybce, która mogła spełnić trzy życzenia wybawcy, pod warunkiem jednak takim, że sąsiad szczęśliwca będzie dostawał to samo co on, ale podwójnie. I jakie było ostatnie życzenie Polaka ? "Wydłub mi oko !" Ot co ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek kimono Frank jest drogi zawsze pod koniec miesiąca... IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.11, 11:43 Proponuję spojrzeć na wykresy, frank zawsze pod koniec miesiąca drożeje, poczym schodzi na początku miesiąca. Dziwnym zbiegiem okoliczności, większość transz za kredyty jest ściągana z kont pod koniec miesiąca. Głupie? Może, ale wykresy nie kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Frank jest drogi zawsze pod koniec miesiąca.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 12:26 Dokładnie, wiele razy to powtarzam na forum ale jakoś EKSPERCIKI cicho siedzą i jeszcze ani razu nie widziałem komentarza do tego, że zawsze pod koniec miesiąca frank leci do góry - leci - bo to nawet nie jest wzrost..... Pamiętacie - jeśli chodzi o umacnianie się złotówki, to trwało to latami, a w ciągu paru dni franek poleciał w kosmiczne stawki jak się zaczęlo spekulować na nim i teraz cały czas jest podobnie, wolne umacnianie, a pod koniec miesiąca skok w górę o kilkanaście groszy..... Odpowiedz Link Zgłoś
qibic Re: Frank jest drogi zawsze pod koniec miesiąca.. 24.02.11, 13:54 Nieprawdziwa teza. w ciągu ostatniego roku 7 razy w górę i 5 razy w dół pod koniec miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deco Frank osiągnął najwyższy w historii kurs wobec ... IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 12:05 A przepraszam: czy w Szwajcarii samochody nie jeżdżą na benzynę, a ludzie nie jedzą żywności? Bo nie bardzo rozumiem dlaczego utrudnienia w transporcie ropy miały by wzmacniać franka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor Dlaczego? - macie odpowiedź - realizacja zysków... IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 12:58 "...Artykuł z wczoraj..." "Tym razem złoty stracił do dolara i euro po 3 grosze a do franka prawie 6 groszy – dziś jednak inwestorzy znów zaczęli skupować naszą walutę i straty od rana są odrabiane." to się nazywa realizacja zysków! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnalizaFresh Re: Dlaczego? - macie odpowiedź - realizacja zysk IP: *.hsd1.ct.comcast.net 24.02.11, 14:25 Gowno prawda. Zloty spada i bedzie spadal. Nasza gospodarka siadla. Inflacja poszla w gore, a ludzie przestali kupowc. Wygladajcie dolara po 3.50, wkrotce. Frank spadnie ponize 3 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark13 czeka was gilotyna spekulanci,doradcy psychole ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 13:17 to są jaja produkcja juz się nie liczy tylko bańki spekulacyjne bogaczy a 50 % światowej produkcji to produkty bankowe !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je.....pies Frank osiągnął najwyższy w historii kurs wobec ... IP: *.zso10.gliwice.pl 24.02.11, 14:05 Tylko tak dalej ,zielona wyspo! Cieszą się spekulanci walutowi i szara strefa! Odpowiedz Link Zgłoś
mondayy Frank osiągnął najwyższy w historii kurs wobec ... 24.02.11, 14:21 Bardzo ciekawe artykuły na ten temat znalazłem na stronie www.globtrex.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy To efekt"mocnych fundamentów" wg opinii analityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 14:50 Zakłamanie jakie dominuje w polskiej ekonomii wychodzi teraz bokiem kredytobiorcom ! Odpowiedz Link Zgłoś
qibic Re: To efekt"mocnych fundamentów" wg opinii anali 24.02.11, 15:37 Skąd takie stwierdzenie? a) przecież stopy procentowe zostają cały czas na bardzo niskim poziomie b) kurs CHF jest zależny od polityki Banku Szwajcarii, EUR w stosunku do złotego jest na stabilnym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkosdi Frank osiągnął najwyższy w historii kurs wobec ... IP: *.psychz.net 25.02.11, 16:09 zobacz tutaj: kredyt-niskie-oprocentowanie.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś