Dodaj do ulubionych

Gwiazdy w reklamach polskich banków

IP: *.netfala.pl 29.03.11, 08:16
PKO BP przegina lekko:
na-plus.blogspot.com/2011/03/szymek-przebija-zbyszka.html
Obserwuj wątek
    • 3-kuleczka Gwiazdy w reklamach polskich banków 29.03.11, 08:24
      Banderas to jedna z niewielu prawdziwych gwiazd, który w życiu prywatnym jest bardzo przykładnym mężem i ojcem, nie ma nic ze zmanierowanych idiotów zmieniających apartamenty i żony. Gdy jego zona Melani musiała dwa razy leczyc sie na odwyku [najpierw alkohol pózniej leki] pielegnował ja i rezygnował z filmu by opiekowac sie córeczkami
      W mojej bliskiej rodzinie jest Pani która długo pracowała u niego jako gosposia i twierdzi że niewielu jest tak dobrych ludzi, a ma juz swoje lata
      • Gość: ksi Re: Gwiazdy w reklamach polskich banków IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.11, 09:10
        dobry i miły to może i jest, ale pierwszą żonę i dzieci z pierwszego małżeństwa porzucił, by związać się z panią Melanie, więc może prześledź biografię zanim zaczniesz go chwalić za wierność.
    • alinaw1 Gwiazdy w reklamach polskich banków 29.03.11, 08:34
      Banki od jakiegoś czasu nie prześcigają się w jakości i produktach ale w wynajmowaniu gwiazd.Jestem najlepszym przykładem, ze reklama z celebrytami działa! Odkąd zobaczyłam pana Majewskiego, którego nie cenię jako artysty, którego dowcipy mnie nie śmieszą, a poglądy żenują- natychmiast przestałam być klientką tegoż banku. Przeniosłam się do Nordei.
    • tomaszind Re: Gwiazdy w reklamach polskich banków 29.03.11, 08:47
      Swoją drogą to ciekawe jakie progi finansowe są przeznaczone dla tego typu gwiazd.
    • Gość: ktoś Nie porównujcie Banderasa i nawet Kondrata z IP: 193.201.167.* 29.03.11, 08:49
      Majewskim - toż to żadna gwiazda - meteor może tak. Czy obecnie w Polsce są jakieś prawdziwe gwiazdy, kreuje się oszołomów i nazywa gwiazdami.
    • jim19 Gwiazdy w reklamach polskich banków 29.03.11, 09:23
      To zatrudnianie światowych sław kina do jednorazowych spotów w BZWBK co raz bardziej przypomina jakąś akcję zbierania autografów dla top managementu banku niż sensowną akcję reklamową.
      Właśnie doskonałą przeciwwagą jest wspomniany Kondrat, który poprzez stałość kontraktu stał się twarzą ING a bank panowie z BZWBK to przede wszystkim stabilność i pewność a nie spektakularne fajerwerki.
    • Gość: Cichy Majewski jak Majewski IP: 195.8.125.* 29.03.11, 09:55
      Ale moim zdaniem najlepszą ANTYreklamą poważnej instytucji jest "PAN PIKUŚ" :) Jak widzę reklamę tego towarzystwa (banku) to astanawiam się, do jakich klientów oni chcą dotrzeć. Do dzieci ??
    • Gość: polscep Gwiazdy w reklamach polskich banków IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.03.11, 10:23
      Jedno jest pewno. W ratach kredytu oraz prowizjach od rachunków za gwiazdorskie miliony zapłacą za to klienci.
      ---
      startery, loty Polska, Lublana
    • Gość: @ tylko debil wybiera dany bank tylko dlatego, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 10:37
      że w jego reklamie wystąpił jakiś ("znany") aktor/sportowiec/muzyk!
    • Gość: olek Re: Gwiazdy w reklamach polskich banków IP: *.Dipservice.z.tpnet.pl 04.04.11, 10:06
      Polecam
      www.agronews.com.pl/pl/4,7,9209,nie_wysylajmy_do_japoni_kocow_ale_aronie.html
    • krystin9 Re: Gwiazdy w reklamach polskich banków 10.05.11, 19:40
      Ta kampania z Majewskim jest wielkim niewypałem. obniża wiarygodność banku w oczach klientów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka