IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:41
OGŁASZAJA SIE ZE DEBET MOZESZ MIEC W KAZDEJ CHWILI -BANER MIGA AŻ RAZI A JAK
CHCESZ DEBET TO PISZA ZE JESTEŚ "NIEAKTYWNYM " KLIENTEM
WSPOMNE ZE ZGODNIE Z ZASADĄ WPŁATA BYŁA NA KONTO, PRZELEWY Z RACHUNKU RÓWNIEZ
I PŁATNOŚC KATRA WIEC CO U NICH OZNACZA BYCIE AKTYWNYM KLIENTEM ?
10 TYŚ. WPŁYÓW MINIMUM ?????? CZY WY TEZ MACIE TAKIE FAJNE DOŚWIADCZENIA Z
NIMI ? JESTEM WSCIEKŁA NA MAXA I JUŻ NAPISAŁAM DO NICH PISMO :0 TAKIE ŻE
ODECHCE IM SIE NA NASTEPNY RAZ ROBIC Z LUDZI IDIOTÓW- CHOCIAZ TAK NAPRAWDE TO
Z SIEBIE ROBIĄ ............
POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: INTELIGO 06.05.04, 15:19
      Gość portalu: BASIA napisał(a):

> OGŁASZAJA SIE ZE DEBET MOZESZ MIEC W KAZDEJ CHWILI -BANER MIGA AŻ RAZI A JAK
      > CHCESZ DEBET TO PISZA ZE JESTEŚ "NIEAKTYWNYM " KLIENTEM
      > WSPOMNE ZE ZGODNIE Z ZASADĄ WPŁATA BYŁA NA KONTO, PRZELEWY Z RACHUNKU RÓWNIEZ
      > I PŁATNOŚC KATRA WIEC CO U NICH OZNACZA BYCIE AKTYWNYM KLIENTEM ?
      > 10 TYŚ. WPŁYÓW MINIMUM ?????? CZY WY TEZ MACIE TAKIE FAJNE DOŚWIADCZENIA Z
      > NIMI ? JESTEM WSCIEKŁA NA MAXA I JUŻ NAPISAŁAM DO NICH PISMO :0 TAKIE ŻE
      > ODECHCE IM SIE NA NASTEPNY RAZ ROBIC Z LUDZI IDIOTÓW- CHOCIAZ TAK NAPRAWDE TO
      > Z SIEBIE ROBIĄ ............
      > POZDRAWIAM

Basiu. Nie złość się. Złść piękności szkodzi - przysłowiowo.
      Może tak być, że masz bardzo niskie wpływy systematyczne na konto? To wtedy
      faktycznie każdy bank kalkuluje czy to nie jest za duże dla niego ryzyko
      przyznać ten debet 499 zł. Poprostu polskie prawo chroni przed komornikiem
      niskie wynagrodzenia. A jeśli chroni to znaczy co? A to, że bank wiedząc o tym
      (i jego klient wiedząc o tym) zachowuja się inaczej. Bank nie udziela debetu ,
      bo oznaczało by to (jesli klient ma wiedze prawniczą) że rozdaje pieniadze a
      nie pozycza. Ty masz pretensje do banku ale jak przy niskich Twoich dochodach
      nie spłacała byś tego debetu, to (wiedząc że nie musisz) bank od Ciebie swojej
      należnmości by nie wyegzekwował. Poprostu komornik nie ma prawa odbierać
      klientom banku czy innklientom innych wierzycieli ostatni grosz od ust.
      I tak to jest.
      Zkolei Inteligo nie może sie reklamować - nie przyznam debetu jeśli wpływ na
      konto wynosi 200 czy 700 złotych. Poprostu każdy porzypadek analizuje
      indywidualnie. I trudno mieć pretensje do kogoś że Ci forsy nie pożyczył. Bank
      zas dodatkowo trudną ma sytuację, bo pozycza nie swoje pieniądze. M
      • Gość: BASIA Re: INTELIGO IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.04, 21:23
        DZIEKI ZA INFO - MAILA I TAK JUZ DO NICH NAPISAŁAM I TERAZ W SUMIE NIE WIEM CZY
        MNIE SIE NIE POZBEDĄ :( AUUUUUUUUUU............ MĄDRY POLAK PO
        SZKODZIE...................
        • czuk1 Re: INTELIGO 07.05.04, 07:11
          Basiu. Nie przejmuj się. łaski nie robią. To im zalezy na klientach. Jesli
          będą mieć instynkt i wyczucie, że warto Ci zawierzyć to napewno ten debet
          ustalą. Mało tracą wiele zyskują w sytuacji kiedy nie do końca są w porządku
          reklamując - każdy dostanie debet !
          Pozdrawiam Mariusz, kiedyś w banku pracujący
          • Gość: BASIA Re: INTELIGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 09:51
            :) NAPISAŁAM IMŻE ISTNIEJĄ TYLKO DLATEGO ŻE MAJĄ KLIENTÓW A NIE ODWROTNIE :)
            POZDRÓWKA - JA NA SZCZESCIE NIGDY NIE PRACOWAŁAM W BANKU I RACZEJ NIE BEDE :) -
            OBY
            • czuk1 Re: INTELIGO 07.05.04, 22:10

> :) NAPISAŁAM IMŻE ISTNIEJĄ TYLKO DLATEGO ŻE MAJĄ KLIENTÓW A NIE ODWROTNIE :)
              > POZDRÓWKA - JA NA SZCZESCIE NIGDY NIE PRACOWAŁAM W BANKU I RACZEJ NIE
              BEDE :) -
              >
              > OBY

Szkoda. Wierz mi . To byla bardzo ciekawa praca, lepsza niż w administracji. M
              • Gość: BASIA Re: INTELIGO IP: *.gdynia.mm.pl 08.05.04, 15:50
                MOJA PRACA RÓWNIEŻ JEST BARDZO CIEKAWA, ORAZ POLEGA NA PRACY Z KLIENTEM ALE DO
                GŁOWY BY MI NIE PRZYSZŁO "OLEWAĆ " I TRAKTOWAC KLIENTA JAK TO ROBI "MÓJ
                MILUSIŃSKI" BANK :)OCZYWISCIE NIE GENERALIZUJE ŻE WSZYSCY PRACOWNICY BANKÓW SĄ
                DO BANI
                • czuk1 Re: INTELIGO 10.05.04, 16:37

> MOJA PRACA RÓWNIEŻ JEST BARDZO CIEKAWA, ORAZ POLEGA NA PRACY Z KLIENTEM ALE
                  DO
                  >
                  > GŁOWY BY MI NIE PRZYSZŁO "OLEWAĆ " I TRAKTOWAC KLIENTA JAK TO ROBI "MÓJ
                  > MILUSIŃSKI" BANK :)OCZYWISCIE NIE GENERALIZUJE ŻE WSZYSCY PRACOWNICY BANKÓW

> DO BANI

Przykro ale tak często jest. Kapitalizm stawia jednak wyższe wymagania. Stą
                  jeszcze kilka lat minie i znikną tak słabo działajace banki, bo musza odejść z
                  nich pracownicy ktorzy żle obsługują klientów.
                  pzdr Mariusz
                  • Gość: BASIA Re: INTELIGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 14:23
                    A CZY WIESZ ŻE DO DZISIAJ NIE DOSTAŁAM OD NICH ŻADNEJ ODPOWIEDZI NA MOJĄ
                    SKARGĘ?!!!!!!!A BYŁA WYSŁANA W PIĄTEK WIEC POWINNI JUŻ ODPOWIEDZIEC,CO ZA
                    WSIOKI !!!!! WŁAŚNIE JESTEM W TRAKCIE PISANIA KOLEJNEGO MAILA - AZ DO SKUTKU
                    CHYBA SIE TROCHE ZAWZIĘŁAM - ALE CÓŻ - NAJLEPSZE JEST TO ŻE ONI PEWNIE MAJĄ
                    MNIE GŁĘBOKO I SZEROKO............ ALE I TAK IM DOKOPIE

• czuk1 Re: INTELIGO 12.05.04, 19:49

> A CZY WIESZ ŻE DO DZISIAJ NIE DOSTAŁAM OD NICH ŻADNEJ ODPOWIEDZI NA MOJĄ
                      > SKARGĘ?!!!!!!!A BYŁA WYSŁANA W PIĄTEK WIEC POWINNI JUŻ ODPOWIEDZIEC,CO ZA
                      > WSIOKI !!!!! WŁAŚNIE JESTEM W TRAKCIE PISANIA KOLEJNEGO MAILA - AZ DO SKUTKU
                      > CHYBA SIE TROCHE ZAWZIĘŁAM - ALE CÓŻ - NAJLEPSZE JEST TO ŻE ONI PEWNIE MAJĄ
                      > MNIE GŁĘBOKO I SZEROKO............ ALE I TAK IM DOKOPIE
                      >
                      Tak trzymaj. Pozdrawiam b.prac.banku Mariusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka