Dodaj do ulubionych

co z tym chf!!!opadam z sił

01.08.11, 20:42
wiem że temat troche nudny bo już przewałkowany na tym forum, ale ja jestem niestety posiadaczką takiego kredytu wcale nie małego i już nie mam siły sledzić tych kursów i sie stresować, daje sobie na razie rade ze spłatą , jak bdzie po 5zł pewnie też dam, ale bardzo mnie to nerwowo wykańcza. pewnie teraz napiszecie, że głupia byłam że wziełam w obcej walucie itd,może i tak. teraz żałuje.
Obserwuj wątek
    • liczygrosz Re: co z tym chf!!!opadam z sił 01.08.11, 21:56
      no i ? nie rozumiem po co to napisałaś. szukasz pocieszenia czy dobicia ?
    • kacprula Re: co z tym chf!!!opadam z sił 02.08.11, 10:42
      napisałam bo miałam taka potrzebę, czyta forum wiele osób , które sa potobnej sytuacji, ciekwa jestem czy tez to tak przezywaja czy spokojnie czekaja na spadki
    • Gość: shado Re: co z tym chf!!!opadam z sił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 22:59
      Szczęśliwi Ci co przed tą zawieruchą pojechali na wakacje i nie mają dostępu do notowań:)
      Księgowość PIT Wieliczka
      • Gość: wojtek jak wrócą, to będą biedniejsi o średnio 20 000 zł. IP: 46.227.246.* 06.08.11, 00:03
        pal licho raty - wszyscy się na tym skupiają.... a przecież to głównie zadłużenie skacze.
        frank w górę o np. 20 groszy - to tak, jakby zgubić walizkę z 20 000 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka