Dodaj do ulubionych

Alternatywa dla spadających zysków z lokat

IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.02.13, 15:40
na pewno wiele osób zadaje sobie pytanie czy przy spadających stopach procentowych na rynku można znaleźć jeszcze dobrze oprocentowane konto i za darmo

odpowiedz brzmi tak
zajrzyjcie pod ten link. konto jest darmowe, za nic się nie płaci i posiada bardzo dobre oprocentowanie jak na dzisiejsze czasy.

dobra alternatywa dla pomnażania zysków
Obserwuj wątek
    • Gość: niro Re: Alternatywa dla spadających zysków z lokat IP: *.play-internet.pl 28.02.13, 19:38
      Złego linka dałeś , ten jest OK , ale szału i tak nie ma: www.meritumbank.pl/indywidualni?r,main,afterRedirect=true
    • Gość: Andrzej Re: Alternatywa dla spadających zysków z lokat IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 19:55
      Alternatywa dla lokaty to oprocentowane konto?
      I to tylko 5% z gwarancją tylko na miesiąc (do końca marca)
      Pogieło cie nieżle - lokaty sa wyzej oprocentowane i sa na dłużej
      • Gość: Darek Re: Alternatywa dla spadających zysków z lokat IP: *.play-internet.pl 28.02.13, 21:25
        Kończy mi się w Meritum na początku marca (jest na 6% ). Wpłaciłem na próbę. Teraz proponują 5,15% na 3 m-ce. Jest gdzieś lepiej ? Zostawić u nich pieniądze? Mam mieszane uczucia co do banków dających podejrzanie duże oprocentowanie.
        • Gość: Maciek lokaty IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 21:50
          Gość portalu: Darek napisał(a):
          > Mam mieszane uczucia co do banków dających podejrzanie duże oprocentowanie

Czyli najsolidniejszy bank to ten, który każe dopłacać? ;)
          A serio, każdy bank - czyli instytucja z gwarancjami BFG - ma identyczną wiarygodność. Jak chodzi o lokaty, to tylko wysokość oprocentowania się liczy.
          Najwyższe zwykle bywa dla nowych klientów, ale są wyjątki, np.
          www.skbank.pl/elokata24 który nadal daje powyżej 6%
          • Gość: Darek Re: lokaty IP: *.play-internet.pl 03.03.13, 10:00
            No i rację miałem co do moich wątpliwości. Lokata na 6% kończy się jutro (04-03). Zadzwonili do mnie z Meritum proponując 5,15 jak zostawię u nich pieniadze. Rozmowa była taka, że jak skończy się lokata na 6% to przerzucają środki na 5,15%.
            Wczoraj dostałem maila, że zerwałem lokatę na 6% (na kilka dni przed zapadalnością).
            Na koncie pojawiła się natomiast lokata na 5% (zamiast proponowanych 5,15%).
            Nawet nie mogę poprzez stronę internetową zerwać lokaty i wynieść się z tego banku.
            DZIADOWSKI BANK
            • koziorozka meritum 03.03.13, 10:18
              Reklamuj w Meritum to zerwanie lokaty, bo niby dlaczego masz tracić odsetki?
              Rozmowy są nagrywane, więc łatwo pójdzie.

A swoją drogą ja z a w s z e proszę dzwoniącego konsultanta o powtórzenie jak się nazywa i zapisuję nazwisko. Po pierwsze wtedy staranniej ze mną rozmawiają a po drugie jakby co, to łatwiej reklamację złożyć, powołać się na rozmowę konkretnego dnia z konkretną osobą
    • Gość: Marter Re: Alternatywa dla spadających zysków z lokat IP: *.toya.net.pl 25.10.13, 08:00
      Alternatywą dla lokat przy spadających stopach procentowych nie jest konto w banku tylko przerzucenie środków w innego typu inwestycje. Obecnie jest dołek na rynku nieruchomości i można to wykorzystać lokując pieniądze w nieruchomościach w Polsce. Ciekawą alternatywą dla polskiego rynku nieruchomości są nieruchomości za granica. Ofertę godną uwagi posiada np. firma Bilo Poland oferująca inwestycje w nieruchomości w Chinach. Zysk z wynajmu takich nieruchomości to 12% w skali roku. Tu ciekawy artykuł o jej właścicielu www.slideshare.net/adam422/marco-beniamino-brioschi-chiny-to-moje-eldorado?from_search=1 w artykule także interesujące informacje o Chinach.
      • Gość: Kitajec wolski Re: Alternatywa dla spadających zysków z lokat IP: *.158.216.206.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.10.13, 16:31
        Podobno w Chinach jedzą wszystko na czterech nogach ... nawet stoliki "okolicznościowe"?
    • bystry_1 Re: Alternatywa dla spadających zysków z lokat 31.10.13, 21:15
      Spokojnie faktem jest to ze lokaty już nie dają zarobić jak jeszcze kilkanaście miesięcy temu ale mozna i teraz znaleźć ciekawe oferty lokat jak np w bgz optima, idea bank czy getin bank.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka