Dodaj do ulubionych

mbank - brak strony?

IP: *.dynamic.mm.pl 05.04.13, 07:36
Czy coś się dzieje z mbankiem?
Rano przy próbie wejścia na ich stronkę dostałem komunikat:
Strona internetowa pod adresem www.mbank.pl/ może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.
Błąd 103 (net::ERR_CONNECTION_ABORTED): Nieznany błąd.
[Google Chrome]
WTF?
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: mbank - brak strony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 07:43
      Leży. A właśnie muszę zrobić pilny przelew.
      To nie było planowane, bo wyłączenia planują na noce sobota-niedziela.
    • Gość: jiik Re: mbank - brak strony? IP: 193.46.186.* 05.04.13, 08:32
      Potrzebujesz pilnie kasy a tu klops...
    • wichura Re: mbank - brak strony? 05.04.13, 08:42
      Nosz k***! Mam tak samo, a jeszcze dziś całe saldo musi się znaleźć na koncie w innym banku (rata). Mam nadzieję, że ruszą cztery litery...
      (Kanału telefonicznego nie aktywowałem, bo uważam za mało bezpieczny)
      • Gość: mickey jak to juz ponad 1h to jakas niezla awaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 08:48
        tez mi sie strna mbanku nie wyswietla a tez musze zrobic przelew pilny a nawet dwa
    • wandotroll2 Re: mbank - brak strony? 05.04.13, 09:04
      Mają atak DDoS. Cytat z pejsbóka:

Informujemy, że obecnie strona informacyjna oraz serwis transakcyjny mBanku mogą być niedostępne. Trwają prace nad jak najszybszym przywróceniem dostępu. Klienci mogą realizować bieżące operacje za pośrednictwem operatów mLinii pod numerem telefonu 801300800 – opłaty za wykonywanie czynności będą zwracane automatycznie. Uprzejmie przepraszamy za utrudnienia.
    • Gość: Maciek Re: mbank - brak strony? IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 09:54
      Można robić darmo przelewy przez telefon. Tylko trudno się dodzwonić.
      Nie tylko mBank, Multi też.
      wyborcza.biz/finanse/1,105684,13682109,Awaria_serwisow_internetowych_grupy_BRE__Klienci_nie.html#BoxSlotII3img
    • harczyn Re: mbank - brak strony? 05.04.13, 10:32
      to jakieś chwilowe prace na stronie
    • jan1944 Re: mbank - brak strony? 09.03.15, 11:35
      Najlepiej unikać konta w mBanku. Często robią "remont" i wtedy nic nie można załatwić nie mówiąc o niemożliwości złożenia zlecenia giełdowego.
    • caavani19 Re: mbank - brak strony? 09.03.15, 16:29
      Wczoraj dostałem z Mbanku komunikat że mają trwać prace do 9.00 do poniedziałku. Często w ich banku zdarzają się takie przerwy i nieraz to przeszkadza. Ale większość przerw w działaniu strony jest w godzinach nocnych.
      • ulicafinansowa.pl Re: mbank - brak strony? 13.03.15, 00:09
        Możliwy jest także atak wirusa na twój komputer. W wypadku kiedy tylko Ty masz takie objawy należało by przeskanować komputer w poszukiwaniu zarażonych plików. Chyba że chcesz żeby ktoś dobrał się do twojego konta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka