maro998 10.07.13, 22:13 Czy ktoś wie, czy jest może w Krakowie kantor w którym można płacić karta kredytową? Z góry dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maro1975 Re: Kantor w Krakowie IP: 82.177.194.* 11.07.13, 07:28 Dzięki serdeczne za pomoc. Właśnie zagłębiłem się w temat i okazało się że nie był by to zakup tylko wymiana, i w związku z tym nawet jak by było można, to traktowane by to było jak wypłata pieniędzy z bankomatu a nie zakup. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Kantor w Krakowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.12.13, 14:10 i znalazłeś jakiś? A może się orientujesz czy można płacić kartą w kantorze na Długiej - krps2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: Kantor w Krakowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.14, 16:50 też zdarza mi się chodzić do kapsa. I z ich lombardu też raz korzystałem i muszę przyznać, że nie zaniżyli zbytnio wyceny Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka876 Re: Kantor w Krakowie 14.12.13, 23:56 A nie lepsze będą kantory typowo internetowe? Odpowiedz Link Zgłoś
mikimi23 Re: Kantor w Krakowie 18.02.15, 22:24 A kantor Karmelicka? Nie jestem pewna, ale można dopytać www.karmelickakantor.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
matt210 Re: Kantor w Krakowie 21.04.15, 15:10 Spróbuj wymienić pieniądze po prostu w kantorze internetowym. Ja korzystam z kantoronline Odpowiedz Link Zgłoś
farmer0071 Re: Kantor w Krakowie 29.04.15, 06:51 W carrefourze za Wawelem jest. __ Polecam www.e-rynekforex.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barce Re: Kantor w Krakowie IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.15, 23:48 w Krakowie brakuje kantorów ? oj chyba nie, nie warto inwestować w coś co za chwilę może zostać zastąpione przez działalność w internecie patrzcie np na porównywarke kantorbox ile tego jest Odpowiedz Link Zgłoś
savras Re: Kantor w Krakowie 15.07.15, 14:50 wybaczcie uwagę, ale osoby, które chcą płacić w kantorze stacjonarnym kartą nie rozumieją, jak funkcjonuje kantor i na czym zarabia. możliwe, że też nie wiedzą jak działa karta. otóż kantor zarania na różnicy w cenie kupna i sprzedaży waluty. im większy obrót, tym większy zysk. w przypadku płatności kartą pieniądze nie tylko nie trafiają od razu na konto sprzedającego ale jeszcze organizacja płatnicza nalicza prowizje. nie wspominając już np ryzyku przyjęcia zapłaty kradzioną kartą. więc po co kantorowi się w to bawić? dodatkowe koszty, zamrożona gotówka i potencjalne straty finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Kantor w Krakowie IP: *.free.aero2.net.pl 15.07.15, 20:04 LUDZIE! NIE SPRZEDAJCIE WALUTY W KANTORZE NA FLORIANSKIEJ 37 W KANTORZE U GORALI !!!! zostalam oszukana o kwote okolo 151.zl Pozostawiam do przemyslenia ten post dla wszystkich, ktorzy sprzedaja walute. W dniu dzisiejszym kurs funta brytyjskiego to okolo 5.86 w kantorze u Gorali dostalam za 200 funtow = 1.017.40 !!!!!!!!!!! Tak to moja wina nie popatrzylam na cennik dokladnie i zasugerowalam sie cena sprzedazy. Wlasciciel byl dla mnie niemily. Ludzie w kanotorze na Slawkowskiej 4 kolo zegarmistrza 15 min pozniej sprzedalam funty po walucie 584,00, a nie 5,087 SPRZEDAJCIE NA SLAWKOWSKIEJ LUDZIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś