Dodaj do ulubionych

Najlepsze konto

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 13:18
szukam darmowego konta internetowego. zalezy mi na duzej ilosci bankomatow.
Obserwuj wątek
    • tomik220 Re: Najlepsze konto 12.08.13, 15:26
      Może coś z tej oferty mają darmowe przelewy i prowadzenie konta, karty Visa i z tego co się orientuję wypłaty z bankomatów bez prowizji.
    • Gość: elena088 Re: Najlepsze konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.13, 15:14
      Ja korzystam z Superkonta z IKO w PKO. Korzystam z bezpłatnej apki IKO. Konto jest darmowe. W PKO jest dużo bankomatów. Bardzo podoba mi sie iko.Za przelewy i prowadzenie konta nic nie płace
      • Gość: lis Re: Najlepsze konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 10:25
        Myślisz, że jak napiszesz “apka” to ludzie ci uwierzą? Wzruszająca reklama najbardziej złodziejskiego banku w Polsce, jakim jest PKO BP.
    • Gość: alina kraków Re: Najlepsze konto IP: *.ip176.fastwebnet.it 19.08.13, 14:04
      Alior Sync daje każdemu wszystkie bankomaty bez opłat w Polsce i za granicą
      • Gość: Karol Re: Najlepsze konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 18:34
        Mam konto w Skok Wołomin i nie ma opłat za prowadzenie rachunku. Teraz zastanawiam się czy założyć tam lokatę. Niby się opłaca, bo procent korzystny - do 6,8. Co o tym myślicie?
        • Gość: Maciek Re: Najlepsze konto IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.13, 19:06
          Gość portalu: Karol napisał(a):
          > Co o tym myślicie?

Ja myślę, że
          1) to jest wątek o koncie a nie o lokacie
          2) to jest forum o bankach (skoki nie są bankami)
          3) śmiecisz
      • Gość: trybi Re: Najlepsze konto IP: *.204.2.19.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.08.13, 16:40
        i dorzuca zwrot za zakupy online.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka