Gość: Anon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 13:18 szukam darmowego konta internetowego. zalezy mi na duzej ilosci bankomatow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomik220 Re: Najlepsze konto 12.08.13, 15:26 Może coś z tej oferty mają darmowe przelewy i prowadzenie konta, karty Visa i z tego co się orientuję wypłaty z bankomatów bez prowizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elena088 Re: Najlepsze konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.13, 15:14 Ja korzystam z Superkonta z IKO w PKO. Korzystam z bezpłatnej apki IKO. Konto jest darmowe. W PKO jest dużo bankomatów. Bardzo podoba mi sie iko.Za przelewy i prowadzenie konta nic nie płace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Najlepsze konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.13, 10:25 Myślisz, że jak napiszesz “apka” to ludzie ci uwierzą? Wzruszająca reklama najbardziej złodziejskiego banku w Polsce, jakim jest PKO BP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina kraków Re: Najlepsze konto IP: *.ip176.fastwebnet.it 19.08.13, 14:04 Alior Sync daje każdemu wszystkie bankomaty bez opłat w Polsce i za granicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Najlepsze konto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 18:34 Mam konto w Skok Wołomin i nie ma opłat za prowadzenie rachunku. Teraz zastanawiam się czy założyć tam lokatę. Niby się opłaca, bo procent korzystny - do 6,8. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Najlepsze konto IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.13, 19:06 Gość portalu: Karol napisał(a): > Co o tym myślicie? Ja myślę, że 1) to jest wątek o koncie a nie o lokacie 2) to jest forum o bankach (skoki nie są bankami) 3) śmiecisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trybi Re: Najlepsze konto IP: *.204.2.19.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.08.13, 16:40 i dorzuca zwrot za zakupy online. Odpowiedz Link Zgłoś