Dodaj do ulubionych

OVB JEST OK!

02.06.14, 23:25
czytam czasem fora i im więcej tym bardziej mam wrażenie że lepiej nawet z domu nie wychodzić, ale wbrew wielu opiniom muszę napisać choć pewnie nic to nie zmieni. OVB jest firmą bardzo OK!!! jak w każdej trafiają się ludzie na nieodpowiednich stanowiskach i może z nie do końca dobrymi intencjami. Jakiś czas temu moja mama kupiła polisę dla całej rodziny. Zanim to zrobiła zapytała koleżanki czy może zna kogoś kto się na tym zna i proszę bardzo poleciła jakiegoś znajomego.... własnie z OVB, przyjechał koleś. SUper profesjonalny, kompetentny i opowiadał różne historyjki o kasie odszkodowaniach i o tym że ubezpieczenia są ważne... dzieliłem to przez pół i mówiłem że każdy tak mówi.. po 3 tygodniach niestety miałem mały wypadek.... poważne złamanie... nawet bardzo poważne.... z ZUSU:) 245zł odszkodowania a dzieki OVB i temu kolesiowi co namówił moją mamę dostaliśmy 15 000zł. więc mam gdzieś co inni mówią o tej firmie ale ja jestem bardzo zadowolony i każdemu mogę polecić!!! przynajmniej tego kolesia!!! chyba z Krakowa, dzieki niemu mam teraz nowy rower:)
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: OVB JEST OK! IP: *.181.132.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.06.14, 23:42
      Hej, jestem klientką już od kilku lat, trudno było mi się przekonać, ale teraz z perspektywy czasu wiem, że było warto, na początku obawiałam się dodatkowego wydatku,ale to INWESTYCJA w siebie,jeden znajomy sprzedał mi kiedyś OFE, ale nie miał pojęcia o czym mówi, po jakimś czasie odezwał się do mnie inny zawodnik z tej branży, podjechał na spotkanie na którym objaśnił mi szczegóły i namówił na ubezpieczenie i odkładanie kasy, też nie byłam przekonana, ale dałam się namówić. Nie wiem, czy rzeczywiście uda mi się uzbierać miliony do emerytury:) ale wiem, że mam na to większe szanse, niż inni, bo ja już odkładam sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka