getsmile 07.12.15, 16:36 Jak w temacie, co sądzicie o tym sposobie zarabiania pieniędzy. Sam działam w nim od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Jaka jest Wasza opinia? Więcej można poczytać tutaj: traffic-monsoon.biz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matoss Re: Traffic Monsoon 08.12.15, 22:42 Też działam od kilku mc w TM i systematycznie pokazuję swoje efekty na blogu start-tm.pl Wypłaciłem już prawie 9000 zł więc też jak najbardziej polecam tę firmę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafwar02 Re: Traffic Monsoon 13.01.16, 12:49 Potwierdzam. Wiele osób siedzi w tym programie , działa od ponad roku i niektórzy niezłą kasę wyciągaja. A ja polecam jeszcze Clixsense. www.clixsense.com/?7417750 Zarabiamy na wypełnianiu ankiet , klikaniu w reklamy i innych offers. Ale lojalnie ostrzegam, że tu się dorabia a nie zarabia. Jak ktoś ma pracę przy kompie to może sobie kilka minut dziennie coś tam poklikać i jakieś grosze wpadną :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafwar02 Re: Traffic Monsoon 17.02.16, 16:22 Teraz proszę uważać bo program ma problemy, lepiej nie inwestować teraz. www.clixsense.com/?7417750 Odpowiedz Link Zgłoś