Gość: jay IP: *.18.akron.wroc.pl 21.11.04, 23:48 Proszę o opinię na temat tego banku osoby które mają lub miały tam konto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninga Re: Deutsche Bank PBC 23.11.04, 15:23 Ja jestem zadowolona. Bo jest to taki zwykły bank, bez fejerwerków ale i bez kolejek i niekompetentnych, wprowadzajacych w błąd i niezsynchronizowanych z Info-linią pracowników (czego doświadczyłam na Królewskij w Multibanku. W porównaniu z innymi bankami dla mnie wadą jest to, że złożony w Internecie przelew nie jest realizowany natychmiast tylko dopiero w czasie tzw. "sesji" i że nie ma e-karty do płacenia w Internecie. Ale mam tam konto 1,5 roku i w banku musiałam być tylko raz jak podpisywałam umowę na debet w koncie. Z własnej woli byłam tam jeszcze dwa razy by wypłacić większą sumę gotówki (wolę nie mieć na karcie dużego limitu wypłaty) i nigdy nie czekałam w kolejce. Jak przychodzi nastepny klient a już ktoś stoi przy ladzie, podchodzi do niego kolejny pracownik z zaplecza. I za to ich najbardziej lubię. Acha jak miałam kartę w Śląskim to różnie bywało z płatnością za granicą. Z kartą DB nigdy nie miałam problemów. Kalina Odpowiedz Link Zgłoś