Dodaj do ulubionych

pytanie odnośnie konta INTELIGO

IP: *.warsnet.pl / *.warsnet.pl 25.03.05, 14:58
Otwarłam właśnie konto INTELIGO poprzez strone na której była informacja że
za otwarcie konta dostanę 20 zł. Jednak nie mam takiej kwoty na koncie.
Powiedzcie mi czy dostanę ją czy to była tylko taka sciema?? Dzięki za
wszelkie wyjaśnienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zadowolony z konta Re: pytanie odnośnie konta INTELIGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:19
      Jeżeli chodzi ci strone www.bank.strona.pl/inteligo - to faktycznie otrzymasz kasę na konto, ale konto musi być aktywne - każdy by chciał za frajer dostać kase.
      żeby konto było aktywne, po jego pełnym otwarciu (podpisaniu umowy prowadzenia konta) należy na nie wpłacić minimum 500zł na conajmniej 24 godziny.

Polecam strone www.bank.strona.pl/inteligo , gdyż po otwarciu konta za pośrednictwem tej strony, prowizja zostaje wypłacona na własne konto. Inne strony takie jak allego oferują też prowizję ale tylko do wykozystania na opłaty we własnym serwisie.
      • Gość: Lesio Re: pytanie odnośnie konta INTELIGO IP: *.org / *.cn.com.pl 31.03.05, 23:48
        A czytales regulamin ? Bo tam wszystko jest opisane. Jak zakladalem konto w
        Inteligo przez allegro to w regulaminie bylo zaznaczone ze 20 zl dostane po 4
        miesiacach i jezeli na koncie bedzie jakas kwota - dokladnie nie pamietam jaka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka