Gość: nadik IP: *.artnet.com.pl 13.04.05, 02:39 dostałam zaproszenie na rozmowe do Multibanku, stanowski obsługa VIP, ile zarzadac??Pomocy bo bardzo mi zależy..Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franzmaurer Re: Multibank pomocy!!!!!!!!!!! 13.04.05, 02:51 No to fakap totalny... Tylko sie nie posikaj o wpół do trzeciej w nocy z tej radości, co? Jak widać czasy takie, że nawet kompletny idiota może zostać VIP'em. Przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 13.04.05, 03:10 jakbys nie miał co jesc to bys tez sikał ze mozesz dostac jakąś pracę, Dzięki stary za motywację, widac że prawdziwy Polak z ciebie...Gratuluję, pewnie cie ludzie lubią i szanują co? Spij lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Multibank pomocy!!!!!!!!!!! 13.04.05, 04:38 > jakbys nie miał co jesc to bys tez sikał ze mozesz dostac jakąś pracę, Dzięki > stary za motywację, widac że prawdziwy Polak z ciebie... Jakbyś pisał konkretnie to nie byłoby zadnego 'misanderstendink'... A poza tym to bardziej sie nadaje do dzialu "praca" niz "banki". > Gratuluję, pewnie cie ludzie lubią i szanują co? A wiesz że są tacy? Chociaż z drugiej strony to dyplomu żadnego jeszcze nie dostałem :) ps. ale jak już zaczniesz tą robotę to pisz tutaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadik Re: Multibank pomocy!!!!!!!!!!! IP: *.artnet.com.pl 13.04.05, 11:13 odezwe się... pewnie jest tak jak pisze Sławek Shuty.. ale co? jeść się chce... Pozdrawiam Nadik Odpowiedz Link Zgłoś