Dodaj do ulubionych

Mbank, kredyt odnawialny

IP: *.icpnet.pl 12.05.05, 22:48
Witam, czy mbank sprawdza zarobki u pracodawcow ? Głownie chodzi mi o to, ze
dopiero na koniec miesiaca bede mial umowe podpisana na rok ( teraz jestem na
umowie probnej ), a juz teraz potrzebuje pieniedzy. Nie wiem czy ryzykowac
popsuciem sobie opinii, czy jakoś przetrzymać jeszcze te 3 tygodnie. Poza tym
przyznawać sie do karty kredytowej ?
Obserwuj wątek
    • karol.j Re: Mbank, kredyt odnawialny 13.05.05, 08:13
      W moim przypadku dzwonili do kadrowego, potwierdzali czy pracuje i ile zarabiam.
      • Gość: zyta A jaki jest koszt tej linii? IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:27
        I czy po roku płaci się coś za przedłużenie?
    • Gość: agata Re: Mbank, kredyt odnawialny IP: *.eranet.pl 13.05.05, 11:15
      Sprawdzają na 100%.
      • zdzichu-nr1 Re: Mbank, kredyt odnawialny 17.05.05, 00:22
        CZy ktoś tu rzeczywiście dostał w mbanku kredyt odnawialny na 9,95% ???

W warunkach mają krętackie informacje, że niby na początku to 13,5%, po pół
        roku 12,5%, a dla specjalnych klientów owo reklamowane 9,95%.

Śmierdzi mi to na odległość i chciałbym poczytać osobę, która rzeczywiście ma
        wysoki limit kredytu odnawialnego z oprocentowaniem na stałe na 9,95%
        • rsa127 Re: Mbank, kredyt odnawialny 17.05.05, 08:33
          > CZy ktoś tu rzeczywiście dostał w mbanku kredyt odnawialny na 9,95% ???
          >
          > W warunkach mają krętackie informacje, że niby na początku to 13,5%, po pół
          > roku 12,5%, a dla specjalnych klientów owo reklamowane 9,95%.
          >
          > Śmierdzi mi to na odległość i chciałbym poczytać osobę, która rzeczywiście ma
          > wysoki limit kredytu odnawialnego z oprocentowaniem na stałe na 9,95%

Tak. Właśnie podpisałem umowę - bez prowizji, oprocentowanie 9,95%. Kwota duża.
          • Gość: d Re: Mbank, kredyt odnawialny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:58
            a sprawdź w umowie jak długo jest to "9" .... przecież niedługo dowalą wyższe
            oprocentowanie, stary chwyt sciagają niższą ceną a po kilku miesiacach
            podwyższają ...
            • rsa127 Re: Mbank, kredyt odnawialny 23.05.05, 07:08
              > a sprawdź w umowie jak długo jest to "9" .... przecież niedługo dowalą wyższe
              > oprocentowanie, stary chwyt sciagają niższą ceną a po kilku miesiacach
              > podwyższają ...

Nie muszę sprawdzać. Zgodnie z warunkami promocji, których byłem świadom, po 6
              miesiącach oprocentowanie jest już standardowe, czyli niecałe 13%. Biorąc pod
              uwagę brak prowizji w chwili obecnej nie spotkałem się z lepszą ofertą.
              • Gość: d Re: Mbank, kredyt odnawialny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:38
                a standartowe to zgodne z cennikiem który przecież też można zmienić...
                • rsa127 Re: Mbank, kredyt odnawialny 24.05.05, 08:32
                  > a standartowe to zgodne z cennikiem który przecież też można zmienić...

Jak w każdym banku. Nie znam ani jednego banku, który gwarantuje oprocentowanie
                  linii w rachunku przez dłuższy czas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka