Dodaj do ulubionych

Lokata na 3 miesiace

IP: *.aster.pl 17.07.05, 09:42
Witajcie,
potrzebuje porady, gdzie na 3 miesiace (lub wiecej) najlepiej ulokowac
pieniadze? Kwota okolo 4 tys
pozdrawiam,
Ania
Obserwuj wątek
    • vip90 Re: Lokata na 3 miesiace 11.08.05, 20:51
      NAPISZ TO PODPOWIEM VIP90@GAZETA.PL
      • Gość: Jan_Smrodek Re: Lokata na 3 miesiace IP: *.chello.pl 19.08.05, 11:53
        Nie wiem, czy zaufałbym VIPowi skoro nie zna ortografii (uogulnianie) :p
    • wera10 Re: Lokata na 3 miesiace 12.08.05, 07:59
      Aniu: tak się zastanawiam czemu VIP90 niechce podzielić się swoją wiedzą i
      doświadczeniem na forum? Hmm............... Ja dostałam identyczną odpowiedź.
      • vip90 Re: Lokata na 3 miesiace 13.08.05, 21:26
        nie odpowiadam na forum gdyż wolę rozmowę indywidualną i dostosowaną do potrzeb
        klienta a nie uogulnianie.Zpraszam do rozmowy vip90@gazeta.pl Grupa Finansowa
        VIP
        • saczek1 Re: Lokata na 3 miesiace 14.08.05, 00:47
          VIP to takie pifko ;)

a kaske chyba bym zostawił na koncie eMAX w mbanku ... oprocentowanie koło 5%
    • Gość: K. Szydłowski Re: Lokata na 3 miesiace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:27
      Na 3 miesiące proponuję któryś z funduszy inwestycyjnych otwartych, np ING
      Gotówkowy(min wpłata 200 zł) lub UniWibid(min wpłata 160tys zł). O zaletach
      tego rozwiązana oraz rewelacyjnych wynikach wypracowanych dla moich Klientów
      dzięki naszym usługom z przyjemnościa poraozmawiam nie tylko z VIPami. Zawsze
      do usług, Krzysztof Szydłowski z Investment Fund Market
      krzysztof.szydlowski@ifmpl.com
    • Gość: Beatka.j Re: Lokata na 3 miesiace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:32
      A ja proponuję prostsze rozwiązanie. konto w ING bś 4,5% i otwierasz prowadzisz
      wpłacasz za darmo jeden przelew w miesiącu za darmo kapitalizacja co miesiąc.
      Ja mam już dłuższy czas i jestem zadowolona.
      • giselda Re: Lokata na 3 miesiace 01.09.05, 09:19
        Oho, nadleciały orły z ING Banku Śląskiego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka