Gość: Stach71 IP: *.icpnet.pl 23.11.05, 18:35 Witam, takie króciutkie pytanko mam: czy banki skłonne są negocjować wysokość oprocentowania? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matrix Re: Kredyt hipoteczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:31 Nie tylko skłonne są negocjować, ale też oferują ten fakt jako atrakcję oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Kredyt hipoteczny 23.11.05, 22:27 w bgż oprocentowanie składa się z wibor/libor/euribor + marża. pierwsza część nienegocjowalna, druga - a i owszem. zapraszam do oddziału na Grójecką 29, porozmawiamy:) Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach71 Re: Kredyt hipoteczny IP: *.icpnet.pl 23.11.05, 23:06 Dziękuję za zaproszenie, ale ja poznańska "PYRA" jestem ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek K Re: Kredyt hipoteczny IP: *.eranet.pl 24.11.05, 16:25 A ja zdalnie doradzę. Też z Warszawy :) Weź kredyt na 1,99% (1% marży + 0,99% libor CHF)bez prowizji i ukrytych kosztów z wyjątkiem 200 zł za inspekcję nieruchomości. Jak chcesz wiedzieć więcej to zapraszam biuro@bof.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedz Re: Kredyt hipoteczny IP: *.crowley.pl 24.11.05, 17:41 "w bgż oprocentowanie składa się z wibor/libor/euribor + marża. pierwsza część nienegocjowalna, druga - a i owszem" moze sie czepiam slowek, ale nie tylko w bgz oprocentowanie sklada sie z SR+marza. tak jest we wszystkich bankach. SR jest "odgornie" ustalane, wiec trudnoby bylo negocjowac SR ;-) *SR - libor/wibor/euribor Odpowiedz Link Zgłoś