Dodaj do ulubionych

Jaki wybrac bank internetowy?

03.12.05, 13:06
Czesc wszystkim
chcialem otworzyc sobie konto internetowe. I mam maly problem ktory wybrac
mbanku, inteligo a moze jakies inne. Obecnie kozystam z pekao s.a ale wiadom
prowadzenie konta kosztuje 4 zl miesiecy(zdziercy),jedyny plusem jest duza
ilosc bankomatow.
Jak mozecie to doradzcie mi.
Obserwuj wątek
    • bwportal.pl Re: Jaki wybrac bank internetowy? 03.12.05, 23:15
      Poniewaz nie napisales do czego Ci to konto potrzebne, to porownaj sobie i sam wybierz: porownanie kont.
      • Gość: ania Re: Jaki wybrac bank internetowy? IP: *.23.rev.vline.pl 04.12.05, 10:36
        Ja mam 2 konta: Inteligo (ze względu na dużą ilość bankomatów) i mBank (tańsze
        przelewy i lepsze lokaty, większa oferta funduszy inwestycyjnych).
        • Gość: mBank - pytanie mBank - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:44
          A karte kredytowa z ktorej bede mogl pobierac pieniadze z bankomatu dostaje za
          darmo?
          • bwportal.pl Re: mBank - pytanie 04.12.05, 13:07
            Tak dostaniesz za darmo. W mBanku jest ona darmowa, w Inteligo kosztuje 0,99zl miesiecznie.

P.S. To nie jest karta kredytowa. Do rachunkow ROR, do wyplacania z bankomatow dostaje sie karte platnicza lub karte bankomatowa (rozne nazwy tego samego). Karta kredytowa to co innego i nie uzywa sie jej do wyplacania pieniedzy z bankomatow (mozna to robic ale to kosztuje).
            • stein1 Re: mBank - pytanie 04.12.05, 13:11
              czyli koszt utrzymania konta w inteligo to 0,99zl za karte bankomatowa, czego
              niema w mbanku.
            • Gość: z Re: mBank - pytanie IP: *.pro.lama.net.pl 04.12.05, 14:42
              Dostaje się kartę debetową. Karty bankomatowe już nie istnieją. A karta
              płatnicza to ogólna nazwa na każdy rodzaj karty.
            • Gość: mBank - pytanie Re: mBank - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:03
              Dziekuje za odpowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka