Gość: ansi Re: Dobra Pożyczka IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.13, 18:21 Ludzie a gdzie najpierw się wpłaca a potem dostaje pieniądze. To totalna ściema zresztą poczytajcie inne wpisy......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 11:13 Nie polecam tej dobrej pożyczki ponieważ zostałam przez nich oszkunana. Nie otrzymałam pieniedzy ,oraz zwrotu wpłaty kałcji Jak na początku obiecywali.ze nie potrzebne sa zabezpieczenia a pozniej zaczynaja się pisma w ktorych pisza zeby otrzymac kwote o ktora sie staram musza byc spełnione wymagania to oszuci nie polecam.Umowe podpisujesz dopiero jak wpłacisz ta kwote np.800zł ale licz sie ze ta kwota przepada bo oni z tego sie utrzymuja ze naciagaja takie osoby jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: pożyczka dobra?!!! 07.05.13, 15:55 dorota_0230 napisał: > Kredyt zawsze można zaczerpnąć na stronie www.pożyczka-gotówka.pl pomogli mi to > czemu Wam się ma nie udać? Ale akcja. Bez żenady. Żeby zarejestrować się na tej stronce do wzięcia pożyczki trzeba wysłać SMS za 9 zyla. Granda na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
aicha2583 Re: pożyczka dobra?!!! 10.06.13, 19:30 Niezbędne informacje znalazłam na stronie forum.gazeta.pl/forum/s,24,33180286,33180286.html?rep=1 powiem tak, zanim zdecydujesz się na pożyczkę czy to w banku czy w parabanku upewnij się czy będzie właściwa dla twoich potrzeb:) Nie ma sensu ryzykować:) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_balasa Re: pożyczka dobra?!!! 10.09.14, 22:00 wiele firm pożyczkowych działa kilka miesięcy, ma mały kapitał i jest niewiadomego pochodzenia. Jak chcesz dobrze wybrać to poszukaj na stronie wybierarka - pożyczka przez internet. Wyborem i opisem pożyczek zajmowały się tam osoby z wykształceniem finansowym, jeśli miałbyś jakieś problemy, możesz zapytać nas o radę - odpowiadamy na e-maile. My tam akurat pokazujemy pożyczki tak jak NAPRAWDĘ one wyglądają, nie promujemy jednej, konkretnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: pożyczka dobra?!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.14, 13:24 Mi z pomocą przyszła ekspresowa pożyczka w ferratum banku. wystarczył dowód, warunki jasne i czytelne i teraz pozostaje mi tylko pilnowanie terminów spłaty Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: pożyczka dobra?!!! 11.09.14, 15:28 A jak sprawdzimy Polu czy faktycznie brałaś tą pożyczkę czy jesteś tylko wynajętym spamerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Dobra pozyczka IP: *.ip.netia.com.pl 08.10.13, 11:24 Witam chciałam przestrzec wszystkich aby nie wpłacali żadnych pieniędzy na pożyczkę pomocną bo to jest dawniejszy SKARBIEC. Ja też wpłaciłam 6500,- i nie otrzymałam żadnej pozyczki ale nie odpuściłam i oddałam sprawę do adwokata byłam na 3 rozprawach i wygrałam oddali z nawiązką tj. 11500,- tak więc zachęcam wszystkich którzy dokonali wplat a nie otrzymali pozyczek o założenie im spraw sądowych i niestety mają z góry przegrane. Nie wolno pobłażać złodziejom i oszustom. Dlaczego policja się za nich nie weżmie tylko biernie na to patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Dobra Pożyczka IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.13, 14:23 Prokuratura nareszcie zainteresowała się przekrętami Dobrej Pożyczki wyborcza.biz/biznes/1,100896,14741659,Sledztwo_ws__parabanku__ktory_mogl_oszukac_48_tys_.html?biznes=lublin#BoxBizTxt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Dobra Pożyczka IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.10.13, 16:23 To są oszuści!!! KOLEJNE DONIESIENIE O PRZESTĘPCZEJ DZIAŁALNOŚCI PKF SKARBIEC GDAŃSK POMOCNA POŻYCZKA !!! Stan na dzień 4.11.2013 – (pomimo licznych doniesień do rządu – ponad 30 listów! od marca 2013 rok) o przestępczej działalności PKF SKARBIEC Z GDAŃSKA – POMOCNA(DOBRA) POŻYCZKA Nie zrobiono w prokuraturze, UOKIK, władzach,naszego państwa nic,by skutecznie wyeliminować przestępcze wyłudzanie pieniędzy od obywateli ! przez ww firmę z Gdańska !!! Dodatkowe bieżące informacje zamieszczam w blogach.... skarbiecoszustwa.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobra Pożyczka IP: 80.54.47.* 02.12.13, 21:17 Pewnie, że można. Chcą tylko 800 zł. Małe ryzyko. Nadzieja na kredyt kosztuje 800 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: Dobra Pożyczka IP: *.cli.nitronet.pl 03.12.13, 11:49 Ja wolę brać pożyczkę z pewnego źródła najlepiej z banku. W PKO wziełam pozyczke Mini ratkę wniosek wypelnilam przez neta.Pozyczke przeznaczylam na zakup nowego sprzetu do kuchni. W tej pozyczce mam niska rate co uwazam za duzy plus i jest obnizone oprocentowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivette Re: Dobra Pożyczka IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.12.13, 23:39 Trzymać się od "Dobrej Pożyczki" z daleka. Skasują tzw opłate przygotowawczą i każą czekać do 60 dni na dokumenty. Na 1 lub 2 dni orzed tym terminem przyślą dokumentację z warunkami nie do spełnienia dla przyszłego klienta. Np. poręczyciele - poświadczeni notarialnie oczywiście na koszt delikwenta. To jeszcze najłagodniejsze, domagają się też wskazania np. lokaty którą blokują na czas spłaty pożyczki. Jest jeszcze wiele innych warunków a wypłata pożyczki przeciąga się w nieskończoność. W końcu jak udręczony klient nie może już nic więcej zapłacić nie pozostaje mu nic innego jak zrezygnować z pożyczki. Wysyłają pismo lejąc krokodyle łzy z tego powodu ("tak nam przykro" itp.) ale nie zwracają ani grosza. Papierki efektowne i kolorowe, można sobie oprawić w ramki i powiesić na ścianie na pamiątkę i ku przestrodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Dobra Pożyczka IP: *.play-internet.pl 19.12.13, 18:40 nie warto bo ja wzialem 25000 i wplacilem 1500zł i do dnia dzisiejszego nie otrzymalem ani grosza...to oszusci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Dobra Pożyczka IP: *.fiberway.pl 31.01.14, 15:30 to oszusci i złoszieje teraz wiem bo starałem sie o pozyczke w kwocie 25000zł ale musze najpierw wpłacic 10%to jest 2500 zł ale wczesniej nikt mnie o tym nie poinformował dobiero jak zaczałem pisac umowe przedwstepna to miła pani laskawie powiedziała o tym i wziałem ta umowe do prawnika i powiedział mi kto idąc po pożyczke wpłaca najpierw pieniądze tak że na 100% to oszuści!!!! I nic im nie płaciłem a z umowy zrezygnowałem ! z daleka od nich!!!! -,- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zegabn Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 10:22 Jeżeli chodzi o dobre pożyczki, to ja osobiście polecam te oferowane przez morgis.pl Jeżeli szukasz pożyczki przez sms, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 09.01.14, 11:58 Gość portalu: Zegabn napisał(a): > Jeżeli chodzi o dobre pożyczki, to ja osobiście polecam te oferowane przez morg > is.pl Jeżeli szukasz pożyczki przez sms, to polecam. Co ty za bzdury wypisujesz. Ten morgis to jedna z droższych firm oferujących chwilówki. Dla porównania: 200 zł na 15 dni - morgisowi zwracasz 262 zł, a w takim via 240 zł. Przy 30 dniach jest jeszcze śmieszniej. Na większe kwoty nie sprawdziłem bo nie dzała kalkulator morgisu (rotfl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek_was Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.14, 13:16 ja pozyczałem z lendon.pl jasne zasady, zero krętactwa no i pieniądze szybko przyszły Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 10.07.14, 13:19 Gość portalu: mirek_was napisał(a): > ja pozyczałem z [xxxx] jasne zasady, zero krętactwa no i pieniądze szybko pr > zyszły A kogo spamerze obchodzi skąd pożyczałeś? To już ta firma tak ciężko przędzie, że musi korzystać z usłg spamerów? Poza tym to chwilówki więc - kosmiczne odsetki, ogromne opłaty za opóźnienie i przedłużenie czyli dla osób w kłopotach finansowych PĘTLA NA SZYJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek123 Re: Dobra Pożyczka IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.14, 19:59 Najlepsza w tym roku zdecydowanie jest pozyczka przebojowa. Można wziąć ją w skoku wołomin. W dwie godziny pieniążki na koncie, a wystarczył tylko pit :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 14.02.14, 10:49 Gość portalu: Jurek123 napisał(a): > Najlepsza w tym roku zdecydowanie jest pozyczka przebojowa. Można wziąć ją w sk > oku wołomin. W dwie godziny pieniążki na koncie, a wystarczył tylko pit :) Ale dlaczego jest najlepsza? Może są lepsze tj. tańsze? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 14.02.14, 10:48 Gość portalu: wawrzyn napisał(a): > > A co można powiedzieć o firmie [ciach linki] > Działają już od dłuższego czasu, a na stronie jest napisane, że współpracują z > ING ze SKOKiem itd to chyba wygląda ok no nie? Ale to co napisałeś nie ma nic wspólnego z wyglądaniem OK z punktu widzenia potencjalnego desperata, który musi wziąć pożyczkę na lichwiarski procent. To co desperata interesuje to koszty pożyczki i łatwość jej otrzymania. Reszta to bzdet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcąca wziąść kred dobre.pozyczki@interia.p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.14, 20:42 Witam! Czy kotś z was próbował brać kredyt od Pana z takim meilem jak w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ive-tte Re: dobre.pozyczki@interia.pl IP: *.dynamic.vectranet.pl 28.04.14, 21:14 Uwaga! To zapewne oszust. Najpierw będzie chciał skany dokumentów jak wszyscy. Potem opłatę za ubezpieczenie, za podatek, potem jeszcze coś i zamilknie. Radzę poczytać forum kredyciak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Dobra Pożyczka IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.14, 09:48 Tylko 7% ludzi dostaje kasę - pozostałe 93% płaci i traci trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,15987480,Najwieksze_sledztwo_prokuratorskie_w_kraju__Szykuje.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crusherrr Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 11:32 Myślę, że branie pożyczek od firmy krzak, której znasz tylko maila, jest dość nierozsądne! A jak jeszcze nie ma regulaminu oraz umowy to już zdecydowanie to podejrzane... Ja dwa razy miałem taką sytuację, że potrzebowałem na szybko gotówki – za każdym razem dostałem ją w lendon.pl. Umowa jest jasna, od początku wiesz, ile masz do spłaty no i termin spłaty możesz sobie wydłużyć w porozumieniu z nimi. 100% polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eneas Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.14, 22:09 Zgadzam się z crusherrrem (mam nadzieję, że liczba r odpowiednia ;) ) też ostatnio brałem i wystarczył sms. Poleciłem kumplowi i okazało się, że pierwszą pożyczkę - swoją drogą na naprawę karoserii dostał na 0% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wydygant Re: Dobra Pożyczka IP: 78.10.83.* 11.07.14, 11:36 Panowie, przestańcie spamować. Ty Crusher też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utolowa Re: Dobra Pożyczka IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.14, 15:08 Ja już teraz u nich biorę do 3000 zł i ciągle mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dildo król Re: Dobra Pożyczka IP: 78.10.83.* 16.07.14, 14:58 Tej Caspher czy jak Ci tam, widziałeś jakie masz oprocentowanie? Wolę bank! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_balasa Re: Dobra Pożyczka 10.09.14, 22:04 nie każdy może sobie pozwolić na bank... a wiele firm pożyczkowych nie sprawdza BIK-u. BIK sprawdzi Ci każdy bank, a jak szybko potrzebujesz ok 1000-2000 zł to takie firmy pożyczkowe są jedynym wyjściem. Żeby nie tracić czasu na sprawdzanie samemu jakie firmy nie sprawdzają BIK-u, możecie sobie poszukać wybierarka - pożyczka przez internet. Wyświetli się Wam plansza filtrowania i zaznaczacie sobie Bez sprawdzania - BIK-u. Od razu wyświetlają się Wam propozycje pożyczek. Dla bardziej ciekawskich - jest tam znacznie więcej informacji, nasi analitycy pracują nad każdą pożyczką dłuższy czas żeby dobrze wyciągnąć z niej niedopowiedzenia czy zapiski drobnym drukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 24.08.14, 19:24 kolorowa_dzej napisał(a): > To prawda, w Lendon mają jasne zasady. Ale mnie się najbardziej podoba, że form > ularz jest króciutki i nie trzeba wychodzić z domu żeby pożyczyć pieniądze Akurat tej firmy zdecydowanie nie polecam. Jest wiele innych tak samo prostych w użyciu i tak samo szybko zaciskających na szyjach ofiar kredytową pętlę. Odpowiedz Link Zgłoś
kapelusznik12 Re: Dobra Pożyczka 01.09.14, 16:37 Pętlę kredytową ofiary zaciskają sobie, same biorąc kolejne pożyczki, których nie są w stanie spłacić. Akurat miałem do czynienia z różnymi chwilówkami, w lendonie tez pożyczałem i normalnie, bez żadnych przebojów spłaciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 02.09.14, 07:58 kapelusznik12 napisał(a): > Pętlę kredytową ofiary zaciskają sobie, same biorąc kolejne pożyczki, których n > ie są w stanie spłacić. Akurat miałem do czynienia z różnymi chwilówkami, w len > donie tez pożyczałem i normalnie, bez żadnych przebojów spłaciłem. To jak z cięzkimi narkotykami. Są tacy co biorą i żyją, są tacy co biorą i lądują na dnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha300 Re: Dobra Pożyczka 12.09.14, 10:38 Jak ktokolwiek chce kasę przed przyznaniem pożyczki to uciekaj jak najdalej. Ja wybrałam się biura kredytowego gdzie mają różne oferty i można wybrać. Bez jakichkolwiek przedpłat. Dla zainteresowanych ze Śląska podaję nazwę: Śląskie Centrum Kredytowe w Czerwionce-Leszczynach ul. Furgoła 46. Nawet dojeżdżają gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_balasa Re: Dobra Pożyczka 02.10.14, 16:19 Centra Kredytowe nie zawsze działają fair. Poza tym nie spotkałam się w biurem które przyznaje pierwsze pożyczki na 0%, jak to ma miejsce przy wielu firmach pożyczkowych online. Jeśli szukasz pożyczki do 1000-1500zł, możesz znaleźć oferty, gdzie zwracasz dokładnie tyle, ile pożyczyłeś - bez prowizji. Dla zainteresowanych - odsyłam na wybierarka - pożyczka przez internet. Poza tym nie trzeba wychodzić z domu żeby dostać taką pożyczkę, nie trzeba czekać więcej niż kilkanaście - kilkadziesiąt minut. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 26.06.15, 17:38 manuela_a napisał(a): > faktycznie pieniądze były "zaraz" na koncie, co wg mnie j > est bardzo ważne bo czas to pieniądz. Niby taka świetna firma, a posługuje się wynajętymi zachwalaczami :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_412 Re: Dobra Pożyczka 16.07.15, 16:57 Swój pierwszy kredyt to miesiąc siedziałem z wujkiem Google i kombinowałem jak tu najmniej stracić, warto np. korzystać z porównywarek mi to pomogło przynajmniej miałem obraz jak wyglądają oferty Odpowiedz Link Zgłoś
dominik-jedrzejczak Re: Dobra Pożyczka 16.07.15, 17:25 To oszustwo, radzę trzymać się od nich z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
dominik-jedrzejczak Re: Dobra Pożyczka 16.07.15, 17:46 Zaliczka, której później nie można odebrać. Takich rzeczy nie powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 16.07.15, 17:48 marek_412 napisał: > a co jest oszustwem? Na przykład marketing szeptany bazuje na oszustwie.Myślisz, że historyjka o tym jak to szukałeś swojego pierwszego kredytu za pomocą jakiejś syfiastej wyszukiwarki i potem postanowiłeś ją reklamować nie jest żałosna? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_412 Re: Dobra Pożyczka 17.07.15, 08:30 a byłeś na tej jak to mówisz "syfiastej wyszukiwarce", że takiego kozaka zgrywasz, z tego co widzę to nic ciekawego do dyskusji nie wnosisz, tylko póki co wszystko negujesz Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Dobra Pożyczka 17.07.15, 10:10 marek_412 napisał: Przypomnijmy co napisałeś: "Swój pierwszy kredyt to miesiąc siedziałem z wujkiem Google i kombinowałem jak tu najmniej stracić, warto np. korzystać z porównywarek mi to pomogło przynajmniej miałem obraz jak wyglądają oferty" Przecież ten tekst to żenująca bzdura. Żeby wziąć pierwszy kredyt to miesiąc siedziałeś na guglu? Chłopie, jeśli to jest obraz twoich możliwości, to ty nawet po zapałki do kiosku wysyłaj pełnomocnika. Na drugi raz, jak już musisz śmiecić spamem, to włóż minimum wysiłku w przygotowanie treści reklamowego śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_412 Re: Dobra Pożyczka 18.07.15, 08:34 Panie Dominiku, nie wie Pan jakiej wysokości miał być ten kredyt, po drugie informacje zdobywałem z rożnych źródeł, po trzecie Pana reklama jest etyczna tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanKalkulator Re: Dobra Pożyczka IP: *.231.38.216.koba.pl 19.07.15, 06:08 Nie ufałbym im. Zdziercy. Chyba najlepiej pożyczyć od rodziny, jeśli jest taka możliwość. -- ranking-lokat.biz Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabasia4 Re: Dobra Pożyczka - znalazłam 21.07.15, 13:06 ja znalazłam Dziewczynę która się zajmuje pożyczkami, ogłoszenia można znależć na www.e-anonse.net bardzo solidna Odpowiedz Link Zgłoś
grrosla Re: Dobra Pożyczka 28.07.15, 16:34 Pachnie mi to ofertą od tzw. chwilówek. Ja bym nie brała od nich pożyczki. Lepiej pozyczyć pieniadze od rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WiemmmJak Re: Dobra Pożyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.15, 20:38 ja znalazłam bardzo dobrą ofertę u Dziewczyny która ogłasza się z pożyczkami, kredytami a znalazłam jej ogłoszenie na www.e-anonse.net polecam tam zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna4 Re: Dobra Pożyczka IP: 185.33.36.* 14.08.15, 15:16 Nigdy nie brałam tam pożyczki, zawsze korzystam z rankingu pożyczek chwilówek chwilowka.pl i bardzo sobie chwalę Odpowiedz Link Zgłoś