lili76 04.01.06, 16:43 Wraz z moim partnerem, ktory jest obcokrajowcem, mieszkamy za granica, ale chcielibysmy kupic nieruchomosc w Polsce. Czy mamy szanse na kredyt oboje czy tylko ja? Jakie warunki musimy spelnic? Dziekuje za pomoc i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel.usielski Re: Kredyt dla obcokrajowca 04.01.06, 17:04 Dzień dobry, W opisywanej sytuacji, widzę możliwość, aby Państwo razem stali się Kredytobiorcami. Proszę przesłać do nas zgłoszenie internetowe: www.dombank.pl/dombank/index.jsp?place=Menu01&news_cat_id=30&layout=2 lub skontaktować się z nami telefonicznie: 42 680 36 66 (PN-PT 9-17), rozmowa z Konsultantem pozwoli szerzej omówić warunków, jakie chcielibyśmy Państwu zaproponować. Z poważaniem, Paweł Usielski Odpowiedz Link Zgłoś
kinet Re: Kredyt dla obcokrajowca 05.01.06, 21:07 Witam, Dombank to nie jedyny a juz na pewno nie najtanszy z bankow,ktory oferuje kredyty dla obcokrajowcow, choc oferta nie jest zbyt bogata.Jestem doradca finansowym,mam w swojej ofercie kilkanascie bankow(dombank rowniez) i w gre wchodza 2-3 banki.Spokojnie macie szanse na kredyt obydwoje.Oczywiscie parametry kredytu,lista potrzebnych dokumentow itd. to osobna kwestia i zalezy od wielu rzeczy.Jesli jestescie zainteresowani tansza oferta niz dombank'u to zapraszam. Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
lili76 Re: Kredyt dla obcokrajowca 12.01.06, 12:43 Krzysiek, chetnie sie dowiem o innych mozliwosciach (calkiem ciekawi mnie Fortis), ale ja nie wiem dokad zapraszasz ;-) Bede wdzieczna za wiecej informacji typu: w ktorym banku musze przedlozyc przetlumaczone dokumenty, w ktorym wystarcza w jezyku obcym, jaki wklad wlasny musimy miec itp. Czy mozesz podac mi wiecej szczegolow na maila? Wielkie dzieki i pozdrawiam - Lili Odpowiedz Link Zgłoś