Gość: Aga IP: *.litnet.osi.pl 10.01.06, 22:01 od roku mam konto w Inteligo.Studiuje i co miesiac wplywa tam moje stypendium + jeszcze praca dorywcza jest tego okolo 600 zł czemu nie moge uaktywnic debetu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Debet w Inteligo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:39 Wbrew reklamie Inteligo nie tak łatwo uzyskać debet. Ja mam od 4 lat mam umowę na czas nieokreślony z zarobkami 1700 brutto i juz dwa razy starałam sie o debet (jakoś bezskutecznie). Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Debet w Inteligo? 12.01.06, 00:31 Aniu może Agatka będzie miała szczęście? Tam jest centralny scoring i nie wiadoma jakie kryteria ważą na decyzję o tym czy udzielic czy też nie. m m Odpowiedz Link Zgłoś
mike68 Re: Dziwne 12.01.06, 09:31 Ja od 5 lat mam w PKO BP konto i od 4 lat przyznany debet w kwocie moze niewysokiej ale jest - 5000zł i non stop jestem na debecie tylko teraz to jest Inteligo i nie moge tego pojąc - otwierałem Superkonto a mam od roku Inteligo a wpłaty robię sam - mam tam tylko zlecenia stałe na ok 2000zł/mc a wpłacam ok 2300zł/mc tak ze debet non stop - jeszcze załatwiany jako Pko Bp / superkomto / ale teraz wszystko jest w Inteligo Nic z tego pojąc nie mogę - podpisywałem umowe o konto internetowe rok temu i tak zostało Odpowiedz Link Zgłoś