Dodaj do ulubionych

konto emax w mbanku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:41
no właśnie nie wiem jak to jest...znaczy się jak założyć...to będzie mój
pierwszy rachunek i nie wiem jak się do tego zabrać...i czy to konto jest
dobre??
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: konto emax w mbanku IP: *.23.rev.vline.pl 05.02.06, 13:03
      A nie lepiej do zwykłego eKonta założyć rachunek emax+? Emax+ ma oprocentowanie
      3,80%,a jedynym minusem jest tylko jeden bezpłatny przelew w miesiącu.
      Tu masz porównanie emax i emax+
      www.mbank.com.pl/oferta/rachunki/emaxplus/emaxroznice.html
      • Gość: magda Re: konto emax w mbanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:32
        no właśnie nie chce tego drugiego ze względy na płatność przelewów (tylko jeden
        darmowy)
        • Gość: Wojtek Re: konto emax w mbanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 15:05
          W mbanku zakladasz minimum mkonto i emax+, konto do bieżacych płatności, emx+
          do "lokowania" nadwyzek, ktore ci zostaja. Ekonto jest dobre, jesli masz taki
          model zycia, że dostajesz pieniądze z wypłaty przelewem od pracodawcy, i tylko
          w ciagu miesiaca regulujesz naleznosci przelewami, placisz karta czy wyciagasz
          z bankomatu. W takim modelu to jest konto tanie, jego prowadzneie jest za
          darmo, a przelewy kosztuja 0,50 zł.
          Zamowrachunek przez infolinie banku, ale wiedz, ze w pelni uzywac go bedziesz
          mogla po otrzymaniu umowy, podpisaniu jej, odeslaniu i zarejestrowaniu tego
          faktu w banku (2-3 tygodnie), ale i tak w dłuższej perspektywie warto:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka