Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:41 no właśnie nie wiem jak to jest...znaczy się jak założyć...to będzie mój pierwszy rachunek i nie wiem jak się do tego zabrać...i czy to konto jest dobre?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: konto emax w mbanku IP: *.23.rev.vline.pl 05.02.06, 13:03 A nie lepiej do zwykłego eKonta założyć rachunek emax+? Emax+ ma oprocentowanie 3,80%,a jedynym minusem jest tylko jeden bezpłatny przelew w miesiącu. Tu masz porównanie emax i emax+ www.mbank.com.pl/oferta/rachunki/emaxplus/emaxroznice.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: konto emax w mbanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:32 no właśnie nie chce tego drugiego ze względy na płatność przelewów (tylko jeden darmowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: konto emax w mbanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 15:05 W mbanku zakladasz minimum mkonto i emax+, konto do bieżacych płatności, emx+ do "lokowania" nadwyzek, ktore ci zostaja. Ekonto jest dobre, jesli masz taki model zycia, że dostajesz pieniądze z wypłaty przelewem od pracodawcy, i tylko w ciagu miesiaca regulujesz naleznosci przelewami, placisz karta czy wyciagasz z bankomatu. W takim modelu to jest konto tanie, jego prowadzneie jest za darmo, a przelewy kosztuja 0,50 zł. Zamowrachunek przez infolinie banku, ale wiedz, ze w pelni uzywac go bedziesz mogla po otrzymaniu umowy, podpisaniu jej, odeslaniu i zarejestrowaniu tego faktu w banku (2-3 tygodnie), ale i tak w dłuższej perspektywie warto:) Odpowiedz Link Zgłoś