Dodaj do ulubionych

powołanie administratorów

08.04.13, 21:40
Uprzedziłaś mnie Almo,zauwazyłaś ,że przydałoby się kilku administratorów forum,proszę o propozycję.

uwaga moj nick to kotwica110, żaden ex... ,academus czy inne,ja mam tylko jednego nicka.
Obserwuj wątek
    • exworker Re: powołanie administratorów 08.04.13, 21:44
      Trublemaker
      • elka302 Re: powołanie administratorów 08.04.13, 21:49
        Ja jestem za Troblemaker i Almą
    • zocha37 Re: powołanie administratorów 08.04.13, 21:59
      A mój nick to zocha37 i bardzo proszę o pisanie do zochy wink
      Jeśli chodzi o nowego administratora to ja również ponownie zgłaszam Troublemarkera
      i myślę, że póki co chyba wystarczy Was dwóch.
      Dziękuję Elka za zgłoszenie, ale nie mogę zgodzić się na kandydowanie z różnych powodów.
      Może za jakiś czas pojawią się tu osoby, które są pracują w banku, a nie są byłymi pracownikami i z tego grona trzeba wybierać.
    • scooter004 Re: powołanie administratorów 08.04.13, 22:28
      Zgłaszam ex-ex-ex
    • szalonooka_sroka Re: powołanie administratorów 08.04.13, 23:22
      trudno jeśli wbiję kij w mrowisko. Proponuje exworkera i trouble'a....
      Ex ...jest zaangażowany i mimo swoich ostrych kiedyś tam wypowiedzi- chce dobrze. Ponad wszystko zależy mu na ratowaniu młodych z zamkniętego kręgu. Słuzy doświadczeniem i radą.
      Trouble....kolejna bestia z językiem rangi exworkera. Wie o czym pisze. A pisze, że szczęka opada chwilami wink
      • pienkowa.dama Re: powołanie administratorów 09.04.13, 08:21
        Trable + 3EX
    • jajko_na_twardo Re: powołanie administratorów 09.04.13, 01:05
      trouble i exworker
      • exworker Re: powołanie administratorów 09.04.13, 06:08
        Troublemaker i alma. To wg mnie optymalny wybór.
    • s.mok_wawelski Re: powołanie administratorów 09.04.13, 06:19
      Zocha napisała że nie.
      Exworker zrobił wiele złych rzeczy.
      Pozostaje Troublemaker i Exexex.
    • ex-ex-ex Re: powołanie administratorów 09.04.13, 08:39
      Może bardziej dociekliwi Koledzy. Np. Kociolek i Chomik. Bedą drążyli wszystkie wątpliwości.
    • dr_wycior Re: powołanie administratorów 09.04.13, 09:00
      kotwica110 napisał:

> Uprzedziłaś mnie Almo,zauwazyłaś ,że przydałoby się kilku administratorów forum
      > ,proszę o propozycję.
      >
      > uwaga moj nick to kotwica110, żaden ex... ,academus czy inne,ja mam tylko jedne
      > go nicka.

Troublemaker i Exworker zbyt przypominają Ukrytego Wafla, tylko po drugiej stronie mocy wink Proponuję Panie EXEXEX i Zochę. Kobiety łagodzą obyczaje wink. Pozdrawiam
      • exworker Re: powołanie administratorów 09.04.13, 09:06
        Ja z góry dziękuję - nie mam czasu na moderowanie forum - nie jestem jak wafel, nie umiem pracować zawodowo i jednocześnie moderować forum.

Trouble będzie najlepszą osobą.

• krolewna.smieszka Re: powołanie administratorów 09.04.13, 09:33
        Fajny pomysł. Jestem za. Zocha i Ee*3
      • troublemaker_recovery Re: powołanie administratorów 09.04.13, 10:38
        dr_wycior napisała:

> Troublemaker i Exworker zbyt przypominają Ukrytego Wafla, tylko po drugiej stro
        > nie mocy wink

big_grin
        Słuszne spostrzeżenie. Dzięki za zaufanie tym co mnie podali a teraz dlaczego nie...
        Przede wszystkim jak tu się pojawiłem powstał wątek "Trouble załóż własne forum". Jednym z powodów powstania pomysłu był brak zaufania do Założyciela. Gdybym został tu Adminem byłoby to jakbym miał tu kontrolować Założyciela. Dlatego nie. Uważam, że należy zaufać Kotwicy.
        Drugi powód zacytowałem powyżej. Jestem świnią, narcyzem, mam w d... netykietę i pitolę jak najarany wink Obiecuję, że nie mam zamiaru się zmienić i jeśli jakakolwiek odmiana wściekłego_pokarmu pojawi się waląc mnie maczugą po moim narcyzim łbie użyję swojej maczugi. To jest właśnie drugi powód. Admin nie powinien biegać po forum z maczugą bo nawet jak jej nie używa to sama świadomość, że może to zrobić utrudnia rozmowę. Wiecie o czym mówię... wink
        Może ex-ex-ex?
        • zocha37 Re: powołanie administratorów 09.04.13, 10:48
          troublemaker_recovery napisał:

Trouble, proszę przemyśl to jeszcze raz.
          Kotwica potrzebuje pomocy, przecież widzisz co się dzieje, próbują stosować chwyty poniżej pasa.Wprawdzie Admini gazeta.pl nie dają się nabierać na ich frazeologię, ale nie wiadomo jeszcze do czego mogą się posunąć.Potrzebna jest tu Twoja wiedza i umiejętności.
          • zocha37 Re: powołanie administratorów 09.04.13, 10:51
            zocha37 napisała:
            I jeszcze jedno, zgadzam się, że ex-ex-ex też będzie potrzebny.Jest obiektywny, rozsądny i jakoś się dogadacie we trzech.
            • exworker Re: powołanie administratorów 09.04.13, 10:52
              Popieram.
            • ex-ex-ex Re: powołanie administratorów 09.04.13, 10:58
              zocha37 napisała:

> zocha37 napisała:
              > I jeszcze jedno, zgadzam się, że ex-ex-ex też będzie potrzebny.Jest obiektywny,
              > rozsądny i jakoś się dogadacie we trzech.
              >
              To o mnie? Bardzo podoba mi sie to forum wink. Tam tak dobrze nikt się o mnie nie wypowiadał wink
              Ale...nie czuję się na siłach. Rola admina to pilnowanie by nie łamano powszechnie obowiązujących przepisów prawa oraz regulaminu forum portalu gazeta.pl, w tym netykiety. Nie żadnych tam narzucanych regulaminów tylko tego co wynika z obecności forum na portalu.
              Na teraz może wystarczą siły kotwicy110. Przy okazji będzie miał szansę pokazać mającym wątpliwości że wart jest zaufania?
              Dziękuję za głosy smile
          • troublemaker_recovery Re: powołanie administratorów 09.04.13, 11:05
            zocha37 napisała:

> próbują stosować chwyty poniżej pasa.

Jak będą robić tak dalej to się sprawę upubliczni. Właściwie to już o tym myślę wink
      • xawery59 Re: powołanie administratorów 09.04.13, 10:42
        dr_wycior napisała:

>Kobiety łagodzą obyczaje wink.

"W zemście i w miłości ko­bieta jest większym bar­barzyńcą niż mężczyzna. "
        Fryderyk Nietzsche
        • exworker Re: powołanie administratorów 09.04.13, 10:47
          Czyli Alma, ona nadawałby się idealnie. Dowiodła już bezstronności i moralności.
          • kotwica110 Re: powołanie administratorów 10.04.13, 21:35
            brak chętnych do pomocy widzę , przeciez ja jestem niewiarygodny itp itd
            • pienkowa.dama Re: powołanie administratorów 10.04.13, 21:41
              Jesteś dla nich exworkerem academusem a nawet samym extroublemakerem. Kogo wskazujesz na moderatora?
              • kotwica110 Re: powołanie administratorów 10.04.13, 21:45
                do kompletu brakuje jeszcze tego ,że jestem pania W. i to jest wszystko gra operacyjna
                • pienkowa.dama Re: powołanie administratorów 10.04.13, 21:47
                  kotwica110 napisał:

> do kompletu brakuje jeszcze tego ,że jestem pania W. i to jest wszystko gra ope
                  > racyjna

Pieniek mówi że to całkiem możliwe
                  • kotwica110 Re: powołanie administratorów 10.04.13, 21:54
                    spec wydział z pulawskiej pracuje pelną para
                    • pienkowa.dama Re: powołanie administratorów 10.04.13, 22:02
                      Pieniek mi mówi nie przejmuj się.
                      Kto został moderatorem
    • poprostuex Re: powołanie administratorów 12.04.13, 18:45
      Jakie wyniki. Kto wygrał?
      • groch_z.kapusta Re: powołanie administratorów 01.05.13, 07:55
        Czy zostali wybrani administratorzy forum? Kto został?
        • zocha37 Re: powołanie administratorów 01.05.13, 09:55
          groch_z.kapusta napisał:

> Czy zostali wybrani administratorzy forum? Kto został?

Masz Kolego problemy z czytaniem? przez nieuwagę czy też z innych powodów? przeczytaj proszę jeszcze raz informację Kotwicy z 26 kwietnia :

kotwica110 napisał:
          1.to forum ja założyłem ,jestem jedynym właścicielem i moderatorem , exworker nie ma z tym nic wspólnego,jest tylko uzytkownikiem jak kazdy.

Póki co, Kotwica doskonale radzi sobie sam ze swoim forum big_grin
          • troublemaker_recovery Re: powołanie administratorów 01.05.13, 15:35
            zocha37 napisała:

> Póki co, Kotwica doskonale radzi sobie sam ze swoim forum big_grin

I póki co wink nie daje nam odczuć, że jest Jego co pozwala nam czuć się jak na własnym smile Nie można tego powiedzieć o innym znanym mi forum na którym z każdym wpisem czułem czyje ono jest...
          • groch_z.kapusta Re: powołanie administratorów 01.05.13, 17:34
            zocha37 napisała:

> groch_z.kapusta napisał:
            >
            > > Czy zostali wybrani administratorzy forum? Kto został?
            >
            > Masz Kolego problemy z czytaniem? przez nieuwagę czy też z innych powodów? prze
            > czytaj proszę jeszcze raz informację Kotwicy z 26 kwietnia :
            >
            Oj Zocha przyzwyczaiłaś wszystkich do lepszej jakości. A tu się robi jak na starym forum. Piszesz do mobbiego odpowiada wafel. Tu piszesz do kotwicy-exworkera odpowiada zocha smile.
            Czemu tak Cię boli dochodzenie prawdy. Poza tym pytanie dotyczyło czy zostali wybrani administratorzy forum. Ludzie mają prawo wiedzieć kto moderuje tu dyskusje.
            • zocha37 Re: powołanie administratorów 01.05.13, 18:01
              groch_z.kapusta napisał:

> Oj Zocha przyzwyczaiłaś wszystkich do lepszej jakości. A tu się robi jak na sta
              > rym forum. Piszesz do mobbiego odpowiada wafel. Tu piszesz do kotwicy-exworkera
              > odpowiada zocha smile.

Może nie obciążaj mnie własnymi wrażeniami , wyobrażeniami, przyzwyczajeniami wink
              Zocha będzie wypowiadać się kiedy zechce i w taki sposób jaki jej odpowiada. Czy to się komuś podoba czy nie.Na publicznym forum nie ma prywatnej korespondencji Kolego, aby nie wolno mi było komentować, prostować i odpowiadać na Twoje wpisy, jeśli wolisz możesz to nazwać bezczelnym wtrącaniem się big_grin

> Czemu tak Cię boli dochodzenie prawdy. Poza tym pytanie dotyczyło czy zostali w
              > ybrani administratorzy forum. Ludzie mają prawo wiedzieć kto moderuje tu dyskus
              > je.

Jeśli jeszcze nie rozumiesz informacji Kotwicy z 26 kwietnia to dochodź sobie, Kolego dochodź do woli, może Ci się ta zabawa znudzi w końcu big_grin
              • groch_z.kapusta Re: powołanie administratorów 02.05.13, 09:47
                zocha37 napisała:

> Jeśli jeszcze nie rozumiesz informacji Kotwicy z 26 kwietnia to dochodź sobie,
                > Kolego dochodź do woli, może Ci się ta zabawa znudzi w końcu big_grin
                >
                Może znudzi, może nie znudzi. Dziękuję za pozwolenie. Oczywiście dalej będę dochodził tego jak jest na prawdę. Pewnie to się nie uda. Nikt nie ma takiej wiedzy poza samymi zainteresowanymi wink
              • groch_z.kapusta Re: powołanie administratorów 27.06.13, 09:27
                zocha37 napisała:

> Jeśli jeszcze nie rozumiesz informacji Kotwicy z 26 kwietnia to dochodź sobie,
                > Kolego dochodź do woli, może Ci się ta zabawa znudzi w końcu big_grin
                >
                Jeszcze mi się nie znudziła big_grin. Wciąż sądzę , że exworker to kotwica wink
                • ukryty_wafel Re: powołanie administratorów 01.07.13, 07:48
                  groch_z.kapusta napisał:

> Jeszcze mi się nie znudziła big_grin. Wciąż sądzę , że exworker to kotwica wink

Bigos, on ci sie nie przyzna smile Twarz by stracił....
                  • groch_z.kapusta Re: powołanie administratorów 01.07.13, 08:52
                    ukryty_wafel napisał:

> Bigos, on ci sie nie przyzna smile Twarz by stracił....

Wiem Bajaderko smile. Ale tak jak Ty nie jesteś w stanie zmienić mojego zdania na Twój temat tak on kolejnymi fałszywymi zaprzeczeniami też tego nie zmieni smile. Ty i on swoimi kolejnymi wpisami utwierdzacie mnie w przekonaniu , że mam rację big_grin. Obaj musicie bardziej zwracać uwagę na szczegóły big_grin
                    • skuter44 Re: powołanie administratorów 02.07.13, 08:06
                      W tej karczmie spotkamy najczęściej 3 czołowe postaci, reszta to gawiedź i wpadający okazjonalnie rycerze . Dwójka bywalców pełni faktyczną ale poufną kuratelę nad błędnym rycerzem który rości sobie prawo do karczmy . Nazywam ich swobodnie na podstawie cech osobowych i miejsca w karczmie ; bazuję przy tym /wzoruję się na symbolicznym ale nietrafnym nadawaniu przezwisk na forum przez jakowyś Almę wielu imion .
                      Te czołowe postaci są atrakcją karczmy, przyciagają swoimi przymiotami - swoistą urodą i dziwnymi strojami, narcyzmem, megalomanią i głoszeniem smętnych opowieści.
                      Spotykamy więc najczęściej :
                      Don Kichota - wędrownika i błednego rycerza walczącego z wiatrakami.
                      Sancho Pansę - wielkiego ale durnego megalomana , wiernego giermka Don Kichota,
                      Dulcyneę - miejscową wiejską damę, bywalczynię karczmy , westchnienie gawiedzi i
                      kilku błędnych rycerzy.
                      • kolejnytroll Re: powołanie administratorów 02.07.13, 08:28
                        skuter44 napisał:

> Spotykamy więc najczęściej :
                        > Don Kichota - wędrownika i błednego rycerza walczącego z wiatrakami.
                        > Sancho Pansę - wielkiego ale durnego megalomana , wiernego giermka Don Kichot
                        > a,
                        > Dulcyneę - miejscową wiejską damę, bywalczynię karczmy , westchnienie gawied
                        > zi

Ale Ci się Dziadku udało big_grin
                        Don Kichot = Skuter44 smile
                        Sancho Pansa = Ukryty_Wafel sad
                        Dulcynea = Szar_aMysz sad
                        Fachura jesteś, widać że wnukom bajki na dobranoc opowiadasz big_grin
            • widzi_misie3 Re: powołanie administratorów 02.05.13, 08:39
              groch_z.kapusta napisał:

>A tu się robi jak na sta
              > rym forum. Piszesz do mobbiego odpowiada wafel. Tu piszesz do kotwicy-exworkera
              > odpowiada zocha smile.

No coś w tym groszek jest. Tam jak sie ludzie domagali odpowiedzi od mobbinga a odpowiadał waflowy to sie ludzie wkurzali, że ich mobbing olewa. Tu jest podobnie. Zocha przyjęła robote rzecznika kotwicy. A może po prostu exworker=kotwica110=zocha37 wink. To by była jazda gdyby okazalo sie że o to w tym wszystkim chodzi big_grin. O ile wszystko stalo bu sie jaśniejsze.
              • groch_z.kapusta Re: powołanie administratorów 02.05.13, 09:48
                Uważaj Misie3, Zocha czuwa wink
    • groch_z.kapusta Adminie pobudka!!! 11.07.13, 10:16
      Kotwico , czy Exworkerze pobudka. Toczy się tu ważna dyskusja , padły propozycje dotyczące tego forum. Wypowiedz się bo na razie zniknąłeś jak mobbing. Przypadek , że siedzicie teraz cicho ? wink
      • chudy_ser Re: Adminie pobudka!!! 12.07.13, 11:53
        groch_z.kapusta napisał:

> Kotwico , czy Exworkerze pobudka. Toczy się tu ważna dyskusja , padły propozycj
        > e dotyczące tego forum. Wypowiedz się bo na razie zniknąłeś jak mobbing. Przypa
        > dek , że siedzicie teraz cicho ? wink

Admin wołają cię. Wreszcie możesz się do czegoś przydać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka