Dodaj do ulubionych

Płyta na PIT-a

• Gość: Grześ Re: Płyta na PIT-a IP: *.nowystyl.com.pl 13.04.06, 08:06
      Nie wiem skąd się to bierze. Deklaracja wypełniona. Rozliczamy rencistę.
      Wszystko ok. Przechodzimy do druku. Drukuje pięknie PIT D, druk przelewu a PIT
      37 owszem ale z pustymi rubrykami!! A na ekranie wszystko jest ok. Próbowałem
      2x. Wersja programu 2.0.1.2. System WinXP Sp1. Drukarka Kyocera Mita. Przyznam,
      że jestem zdruzgotany.
    • Gość: ola Re: Płyta na PIT-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 15:28
      cuuudowy program:) serdeczne dzieki dla autorow i pomyslodawcow!!!
    • Gość: fiskus Re: Płyta na PIT-a IP: *.chello.pl 16.04.06, 21:44
      do bani przecież w tym programie nie można rozliczyć kosztów remontu,które nie
      zostały zwrócone w roku uprzednim- pitD. To jest dobry program????????????
    • grzyba Re: Płyta na PIT-a 18.04.06, 15:18
      GrzybaNa PIT 37 drukuje formularz z PUSTYMI RUBRYKAMI!!!! WinXP, drukarka
      laserowa Kyocera, formularz przelewu i PIT D drukuje prawidłowo. Na podglądzie
      wszystko ok!!!Mam najnowszą wersję programu. Miał ktoś taki problem... Już mnie
      słabi. Robiłem rozliczenie już 3 razy i ciągle to samo
      • Gość: ja właśnie Re: Płyta na PIT-a IP: *.mt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:03
        Kyocera ma problem ale nie wiem jaki, na HP poszło bez problemu i po kłopocie,
        dzięki
    • Gość: macuser A gdzie wersja na maca??? IP: 87.207.201.* 18.04.06, 18:17
      Przepraszam, moze zle szukam, ale nie moge nigdzie znalezc wersji na macintosha...
    • Gość: MR błąd przy PIT/D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:48
      Czy zauważył ktoś, że przy wypełnianiu PIT/D znikają dane małżonka ( przy
      rozliczeniu indywidualnym małżonków). Czy w programie jest opcja do wypełniania
      PIT/D dla małżeństw??
    • Gość: rn Re: Płyta na PIT-a IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.06, 07:26
      Jak w tym programie odliza się 1%?
      • polo14 Re: Płyta na PIT-a 21.04.06, 13:15
        No właśnie jak odliczyć w tym programie 1%? Gazeta bardzo przeciez promowala
        idee przekazywania 1%, a ja nie moge znalezc sposobu zeby odliczyc ten 1% w tym
        programie. Czy komus udalo sie to zrobic?
        Pozdrawiam
        • Gość: mj Re: Płyta na PIT-a IP: *.fuw.edu.pl 24.04.06, 11:02

> No właśnie jak odliczyć w tym programie 1%? Gazeta bardzo przeciez promowala
          > idee przekazywania 1%, a ja nie moge znalezc sposobu zeby odliczyc ten 1% w tym

Niestety program ma ten sam blad co z zeszlym roku - pozwala na odpisanie 1%
          tylko tym osobom, ktore maja NIEDOPLATE podatku. Jesli ktos ma NADPLATE i nalezy
          mu sie zwrot z US, to pytanie o opisanie 1% jest pomijane.
    • Gość: GT Błędy programu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:47
      Mam go z Gazety w formie papierowej, nie da się poprawnie rozliczac dochodów z zagranicy! Jeśli masz dochody tylko z zagranicy i wpisujesz kwote przychodów ogółem np 10tys a pozniej kwote przychodów z zagranicy taką samą 10 tys, to wyskakuje komunikat, ze ta kwota jest wyższa z przychodów ogółem....
    • Gość: adam skandal IP: *.aster.pl 24.04.06, 22:39
      na liscie nie ma drugiego urzedu skarbowego warszawa-srodmiescie (sa pierwszy i
      trzeci) i nie mozna nawet recznie wpisac takiego urzedu. co za kompromitacja!
    • Gość: gość Re: Płyta na PIT-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 12:38
      Szajs ten program. Nie dość, że forma wprowadzania jest do kitu to jeszcze
      instalator podmienia strone startową w przeglądarce. Jak nie zezwoli się na
      podmiane to program się nie uruchomi. Nie muszę dodawać, że strona podmieniana
      to strona koszernej. Do kosza z takim softem.
    • Gość: DORA Re: Płyta na PIT-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 16:48
      DZIĘKI WASZEMU PROGRAMOWI BEZ PROBLEMU WYPEŁNIŁAM SWÓJ PIT. NAJPIERW
      WYLICZYCZŁAM SOMODZIELNIE, A POTEM WPROWADZIŁAM DANE DO PROGRAMU. WSZYSTO SIĘ
      ZGADZA. FAKT, MÓJ PIT BYŁ PROSTY, ALE W PROGRAMIE OBSLUGA JEST KOMPLEKSOWA -
      NAWET POLECENIE ZAPŁATY. NO I NIE MUSIAŁAM IŚĆ DO URZEDU PO DRUK PITa! JESZCZE
      RAZ DZIĘKI BARDZO. NA PEWNO W PRZYSZŁYM ROKU SKORZYSTAM! POZDRAWIAM, DOROTA.
    • Gość: Michał program jest bardzo dobry IP: *.pl 01.05.06, 23:07
      Znacznie lepszy od PITy2005. Gratulacje.
    • Gość: Anglik Re: Płyta na PIT-a IP: *.chello.pl 03.05.06, 00:55
      Gazeto, piękne podziękowania - tylko dzięki Wam i szczęśliwym zbiegom
      okoliczności udało mi się zdążyć z przygotowaniem, wypełnieniem i wysłaniem
      zeznania przed północą. Zacząłem cały proces od instalacji waszego programu o
      23:00 - a o 23:45 wychodziłem już z domu i wsiadałem do taksówki na Pocztę
      Główną. Jesteście SUPER! :)
    • Gość: Jacek Płyta na PIT-a IP: 195.117.38.* 05.03.07, 16:15
      Korzystałem w zeszłych latach. Jak nie poradzisz sobie z PIT’em z pomocą tego
      programu , to nie instaluj innego, bo prostszego nie znajdziesz. Super,
      polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka