Gość: misio IP: *.hsd1.mi.comcast.net 11.05.06, 21:04 Witam, czy ktos posiada jakikolwiek info na temat fun rentierskich, co to jest i czy warto cos takiego miec. Chodzi mi o otrzymywanie co miesiac jakiejs kwoty, czy warto? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: fundusz rentierski IP: *.chello.pl 11.05.06, 22:09 Witaj, skoro masz na zbyciu jakieś 500 tys zł daj do Private Banking i podpisz aneks, ze chcesz co miesiac otrzymywac np. 5000 zl a reszta pracuje dalej. Sa tez tzw lokaty rentierskie ktore daja troche lepsze oprocentowanie niz normalnie ale i tak sa za malo atrakcyjne. Mozesz tez spróbować dac do Asset Management. Daja niezle zyski a dodatkowo przywileje. Srodki w Asset moga byc np. zabezpieczeniem kredytu. Poczytaj sobie www.finanseosobiste.pl/content/view/146/33/ Pozdrawiam Tomasz Bar www.finanseosobiste.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tongo1 Re: fundusz rentierski 11.05.06, 22:24 Jak wygram teraz w lotto te 12 mln to też będę sobie żył z rentierki. Zawsze o tym marzyłem, tylko coś sie spełnićnie chce....:/ Odpowiedz Link Zgłoś