Dodaj do ulubionych

inteligo-otwarcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 23:05
CZy konto inteligo można tylko otworzyć przez internet i telefon?
Jola
Obserwuj wątek
    • Gość: tag_heuer Re: inteligo-otwarcie IP: *.pmpoland.pl 24.05.06, 07:53
      Przez internet najwygodniej
      • Gość: Jola Re: inteligo-otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:44
        Ale pytanie brzmi czy da się tylko przez internet?????
    • Gość: kilok Re: inteligo-otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 08:56
      A czy to prawda ze jak sie ma na koncie wiecej niz 99.99 zł to niepłaci sie za
      prowadzenie konta??
      a karta debetowa jest zadarmo??
      • Gość: Jola Re: inteligo-otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:45
        i co?????
    • Gość: olol Re: inteligo-otwarcie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:18
      i jajco! hehehehe ;p
      a tak na serio! tqk internet to jedyna droga otwarcia 6tego konta!
      a dlaczego pytasz??
      • Gość: jola Re: inteligo-otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:28
        Bo mam zamiar otworzyć jakieś konto na babcie(ja mam kredyt,ale
        niespłacony)komornik może zająć moje konto,ale nie może zająć konta babci:).
        Aha czy ktoś się oriętuje jak to jest abym mogła być współwłaścicielam tego
        konta??KOmornik też z niego nic nie ściągnie??
        + konta inetr. jest to że mogę podać się w brzydkiej sytuacji przez telefon za
        75-letnią babci,i za nią wszystko zawsze załatwiać.Nie złoże wizyty w oddziale.
        - to to że babcia nie załtwi na pierwszej rozmowie nic.
        Więc chciałabym załatwić w banku a używać tylko przez inter.ale chyba takiego
        banku jeszcze nie ma:(

Amoże sama mam podać się od razu za bacie??

zakręciłam co nie????
        • Gość: olol Re: inteligo-otwarcie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 14:07
          łożesz kobieto ales zakreciła ;))!!
          ja niedawneo bo przedwoczoraj złożyłem wniosek o otwarcie konta inteligo!
          wniosek ze tylko ja bede włascicielem i złozony został przez internet o godzi9,00!
          a o 12,00 tegoz samego dnia zadzwoniła pani w celu potwierdzenia informacji i
          ustalenia hasła!! gdy informacje sie zgadzały to kazała mi czekac na kuriera
          (ten ma zadzwonic na podany prze zemnie numer i umówic sie w dogodnym dla mnie
          dniu w celu dostarczenia umowy) ! wiec mysle ze mozesz spokojnie załozyc konto
          na babcie podac jej dane! mam jeszcze konto w mbanku! złozyłem wniosek takze
          przez internet i czekałem na umowe którą przysłałi mi pocztą! podpisałem umowę i
          odesłałem ja razem z kserokopia dowodu osobistego i po tygodniu od odesłania
          umowy zostało mi aktywowane konto!
          no to tyle chyba:))
          • Gość: Jola Re: inteligo-otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:17
            Wielkie dzięki olol:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka