Gość: Jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 23:05 CZy konto inteligo można tylko otworzyć przez internet i telefon? Jola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tag_heuer Re: inteligo-otwarcie IP: *.pmpoland.pl 24.05.06, 07:53 Przez internet najwygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: inteligo-otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:44 Ale pytanie brzmi czy da się tylko przez internet????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilok Re: inteligo-otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 08:56 A czy to prawda ze jak sie ma na koncie wiecej niz 99.99 zł to niepłaci sie za prowadzenie konta?? a karta debetowa jest zadarmo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: inteligo-otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:45 i co????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olol Re: inteligo-otwarcie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:18 i jajco! hehehehe ;p a tak na serio! tqk internet to jedyna droga otwarcia 6tego konta! a dlaczego pytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: inteligo-otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:28 Bo mam zamiar otworzyć jakieś konto na babcie(ja mam kredyt,ale niespłacony)komornik może zająć moje konto,ale nie może zająć konta babci:). Aha czy ktoś się oriętuje jak to jest abym mogła być współwłaścicielam tego konta??KOmornik też z niego nic nie ściągnie?? + konta inetr. jest to że mogę podać się w brzydkiej sytuacji przez telefon za 75-letnią babci,i za nią wszystko zawsze załatwiać.Nie złoże wizyty w oddziale. - to to że babcia nie załtwi na pierwszej rozmowie nic. Więc chciałabym załatwić w banku a używać tylko przez inter.ale chyba takiego banku jeszcze nie ma:( Amoże sama mam podać się od razu za bacie?? zakręciłam co nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olol Re: inteligo-otwarcie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 14:07 łożesz kobieto ales zakreciła ;))!! ja niedawneo bo przedwoczoraj złożyłem wniosek o otwarcie konta inteligo! wniosek ze tylko ja bede włascicielem i złozony został przez internet o godzi9,00! a o 12,00 tegoz samego dnia zadzwoniła pani w celu potwierdzenia informacji i ustalenia hasła!! gdy informacje sie zgadzały to kazała mi czekac na kuriera (ten ma zadzwonic na podany prze zemnie numer i umówic sie w dogodnym dla mnie dniu w celu dostarczenia umowy) ! wiec mysle ze mozesz spokojnie załozyc konto na babcie podac jej dane! mam jeszcze konto w mbanku! złozyłem wniosek takze przez internet i czekałem na umowe którą przysłałi mi pocztą! podpisałem umowę i odesłałem ja razem z kserokopia dowodu osobistego i po tygodniu od odesłania umowy zostało mi aktywowane konto! no to tyle chyba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: inteligo-otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:17 Wielkie dzięki olol:))) Odpowiedz Link Zgłoś