Dodaj do ulubionych

Żagiel a Kredyt Bank

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:58
Chcę wziąść kredyt hipoteczny w Żaglu , a na wniosku widnieje również Kredyt Bank. Czy ten kredyt idzie przez właśnie Kredyt Bank? Czy ktoś się orientuje w tym temacie - proszę o pilną informację.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Żagiel a Kredyt Bank 19.06.06, 18:10
      Kredyt Banku na Żaglu płynie.
      • Gość: marek Re: Żagiel a Kredyt Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:14
        A czy ktoś się orientuje czy sprawdzają w biku?Więc kto tu ma decydujące zdanie : Żagiel czy Kredyt Bank?A może znacie inną instytucję,która udziela pożyczek bez bik oprócz profireal i provident.Interesuje mnie kwota 50.000 zł.
    • jk Re: Żagiel a Kredyt Bank 19.06.06, 22:04
      Żagiel jest właśnością Kredyt Banku. A ten kredyt hipoteczny pewnie formlanie
      właśnie KB udziela, a Żagiel tylko firmuje marką.
      Zbójeckie oprocentowanie tam jest, z tego co można wyczytać na www. Poszukaj
      czegoś tańszego.

A w BIKu sprawdzają na pewno.
      • Gość: max Re: Żagiel a Kredyt Bank IP: *.aster.pl 20.06.06, 11:30
        Tak jest zagiel to wlasnosc kredyt banku tylko po to by dwa razy pobierac
        prowizje od klienta.Lepiej idz bezposrednio do kredyt banku jak juz tam musisz:)
        • Gość: Marek Re: Żagiel a Kredyt Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:32
          Nie muszę tam brać,ale myslałem,że nie sprawdzają biku.A co byscie polecali w takim razie?Powiem,że w biku mam przewalone,bo miałem windykację,ale jest pospłacane.Może ktoś jest w stanie pomóc w pozyskaniu kredytu.Proszę o informację.
          • Gość: ania Re: Żagiel a Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 11:49
            Jesli BIK masz uregulowany to popros o wykreslenie Instytucje w krorej miales
            problem,skoro im wszystko oddales.A tak na predko to niech dadza Ci
            zaswiadczenie ze wszystko juz uregulowane.Niestety przy kwocie 50 000 nie
            ominiesz sprawdzania w BIK.
            • Gość: ola Re: Żagiel a Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 08:03
              wziełam kredyt pod hipoteke ale nie domu , 50000 w banku spóldzielczym , nie sprawdzali w bik , wie, to na 100 % bo w bik mam windykacje niespłaconą
              • Gość: marek Re: Żagiel a Kredyt Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:19
                A czy możesz coś bliżej napisać? Jak długo czekałaś na rozpatrzenie wniosku i czy wszystkie spółdzielcze nie sprawdzają? Będę bardzo wdzięczny za informację.
            • Gość: kamo Re: Żagiel a Kredyt Bank IP: 82.160.42.* 18.07.06, 23:39
              to jest bzdura totalna. Zgodnie z ustawą o prawie bankowym można twoje dane
              przetwarzac prz 5 lat. Jeżeli nawet spłaciłes lub nie to taka informacja bedzie
              zmaieszczona. N. Kaza instytucja finansowa sprawdza w BIK-u dlatego rezygnuje
              sie z niektórych zabezpieczeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka